ten typek , ktoreho graf si tu postol ma cca 25x viac games odohratych ako ja. Ak ja odohram tolko games co on, "teoreticky" budem mat winnings okolo $370 000. takze 'teoreticky' staci len tukat a tukat a klikat a klikat a vyklikat si to 100 bilionmi klikov jedneho prstu. uff
prijem z pokru
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: prijem z pokru
ten typek , ktoreho graf si tu postol ma cca 25x viac games odohratych ako ja. Ak ja odohram tolko games co on, "teoreticky" budem mat winnings okolo $370 000. takze 'teoreticky' staci len tukat a tukat a klikat a klikat a vyklikat si to 100 bilionmi klikov jedneho prstu. uff
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
goldman2 napísal:ten typek , ktoreho graf si tu postol ma cca 25x viac games odohratych ako ja. Ak ja odohram tolko games co on, "teoreticky" budem mat winnings okolo $370 000. takze 'teoreticky' staci len tukat a tukat a klikat a klikat a vyklikat si to 100 bilionmi klikov jedneho prstu. uff
kym odohras 25x viac games tak ta trafi aspon 5x ten znamy Super SNG downswing 50-100bi , tak gl nech ich je co najmenej.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
no ved to, najradsej by som po kazdom upswingu prestal hrat poker, lebo viem co ma caka a neminie heh GL
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
na tom grafu je zajimave spise to, ze cca. 25tis. turnaju pohyboval BE... ufff
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
goldman2 napísal:ten typek , ktoreho graf si tu postol ma cca 25x viac games odohratych ako ja. Ak ja odohram tolko games co on, "teoreticky" budem mat winnings okolo $370 000. takze 'teoreticky' staci len tukat a tukat a klikat a klikat a vyklikat si to 100 bilionmi klikov jedneho prstu. uff
"teoreticky uz jsem toho dokazal tolik, prakticky jsem ale porad jenom alkoholik"
SNG heaters are the best kind of heaters
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.