WolfiK blog
Re: Wolfov blog
z geografie som mal uplne primitivne porovnat co je obec, mesto, velkomesto, megalopolis, konurbacia atd...2. otazka vyhody a nevyhody polohy Slovenska + vyhody nevyhody polohy Bratislavy...a 3.otazka ako ovplyvnuje afriku geograficka sirka, klimaticke pasma, stale vetry, morske prudy...
fajnova tema ... verim ze su tu aj iny clenovia fora co su maturanti tak dufam ze sa im darilo velmi uspesne
od noveho tyzdna sa dufam konecne dopracujem ku pokru.Uz ani neviem ako sa to poriadne hra tak dufam, ze sa rychlo spat do toho vratim
fajnova tema ... verim ze su tu aj iny clenovia fora co su maturanti tak dufam ze sa im darilo velmi uspesne
od noveho tyzdna sa dufam konecne dopracujem ku pokru.Uz ani neviem ako sa to poriadne hra tak dufam, ze sa rychlo spat do toho vratim
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
WolfiKxx napísal:su tu aj iny clenovia fora
WolfiKxx napísal: Slovensky jazyk 1
buhaha pwnd
ale grats:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ale no toto bola ustna odpoved tam necitit rozdiel medzi I Y
jj thanks este treba prezit ozveny
jj thanks este treba prezit ozveny
-
jaj clovece kde su tie casy ked som stresoval pred maturou, ze kolko sa musim ucit, to sa neda, a neviem co
potom som prisiel na vysoku a zistil som ze maturita ma caka kazdy semester
potom som prisiel na vysoku a zistil som ze maturita ma caka kazdy semester
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
no ved jasne ja to beriem ale tak kazdy asi maturoval tak ma nechaj sa aspon teraz tesit
-
Full Tilt - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 3
CO: $43.50
BTN: $29.88 25/23 fold to 3b 71% ( 5/7) AF3, 145hands
SB: $42.39
Hero (BB): $44.12
UTG: $9.20
SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has A J
fold, fold, BTN raises to $0.75, fold, Hero raises to $2.50, BTN calls $1.75
Flop: ($5.10, 2 players) 3 T 4
Hero
[color=#BF0040]s tymto mavam problem 3betujem ho PF so zamerom pobrat jeho steal + mam myslim vhodnu handu aj na to,ked hitnem TP mozem uvazovat o bluffcatchovani popripade thin VB
ale tu to si nikdy neviem rady ako take flopy hrat c/f or cbet (ktory obv nefunguje ) popripade 2nd barrelovat ? nebude to prilis drahe alebo zbytocne marginal...
CO: $43.50
BTN: $29.88 25/23 fold to 3b 71% ( 5/7) AF3, 145hands
SB: $42.39
Hero (BB): $44.12
UTG: $9.20
SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has A J
fold, fold, BTN raises to $0.75, fold, Hero raises to $2.50, BTN calls $1.75
Flop: ($5.10, 2 players) 3 T 4
Hero
[color=#BF0040]s tymto mavam problem 3betujem ho PF so zamerom pobrat jeho steal + mam myslim vhodnu handu aj na to,ked hitnem TP mozem uvazovat o bluffcatchovani popripade thin VB
ale tu to si nikdy neviem rady ako take flopy hrat c/f or cbet (ktory obv nefunguje ) popripade 2nd barrelovat ? nebude to prilis drahe alebo zbytocne marginal...
-
Ja som zacal taketo veci hrat tym sposobom, ze broadway karty len callujem, cim nechavam jeho range slabu a 3betujem bud monstre alebo male sc´s alebo tak
Edit: Ale ja som svoju A-game nehral uz ani nepamätam, takze to len rada od fishky
Edit: Ale ja som svoju A-game nehral uz ani nepamätam, takze to len rada od fishky
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
a ako to citis sa lepsie ? mozno skusim tak isto pospekulovat...
a co robis s 22-TT popripade JJ to asi od supera zalezi co...ale tak vseobecne small PP's
hras potom viac c/r a s brodways c/c ako bluffcatching ?
a co robis s 22-TT popripade JJ to asi od supera zalezi co...ale tak vseobecne small PP's
hras potom viac c/r a s brodways c/c ako bluffcatching ?
-
Chces vediet ATS a nasledne barrelovacie frekvencie (hlavne flop cbet).
Ak ma villain vysoke ATS chces defendovat (obv toto je super basic, ale vela ludi sa kruto brani aj proti typkovi s ATS 16) mas v podstate tri moznosti:
1. 3bet
2. call + check/raise
3. call + donk
1. 3bet Ta otvara 4betu, zmensuje pot/stack ratio (hra po flope je viac straightforward, menej hry na neskorsich street e.g. akcie by mali byt viac 'true' menej miesta na spekulacie) a celkovo, hras OOP. Ako odmenu mas, ze beries pot PF. O 3betovani toho bolo popisane mnoho, treba nastudovat. Imo je 3bet s AJ zly, nakolko na 4bet bez history musis foldnut a po calle realne nemozes ocakavat, ze ked sa stacknes na single pair boardoch, ze budes ever ahead. Chces 3betovat typka s balancovanymi CBET tendenciami (ani malo/ani vela) lebo budes hrat OOP a jednoducho Ta vybarreluje. Takemuto hracovi sa oplati skusit zobrat pot uz PF.
2. Tato moznost je velmi zaujimava a hlavne skutocne efektivna. Hodi sa proti hracom s vysokym ATS (tzn. siroka range PF) a vysokym CBET (range na flope tiez siroka, mnohokrat 80-100% z range PF). Obycajne chceme aspon 3-4 outy na checkraise (gutshot, BD FD, overkarta) aby sme mali nejaky plan B ale ked vieme, ze super betuje vsetko, co raisne PF, preco by sme nemohli mi checkraisnut vsetko, co callujeme PF a tym padom efektivne tlacit peniaze Samozrejme potom treba sledovat, ako typek bude na toto reagovat a potom adjust ale to je nadlho. Ja mam napriklad zakaznika s CBET 93 a ATS 43 na large sample a hrame sa tak, ze ho docallujem a check/raisnem skoro kazdy flop. Zatial poslucha
3. Toto funguje proti hracovi s vysokym ATS a nizkymi barrel frekv. (takych je vsak pomenej) Tam sa oplati callnut a donknut donho nakolko sa catokrat k ch/r nedostanes a ani nebude taky efektivny, kedze cbetuje ovela mensiu cast svojej PF range.
Toto len tak 'from top of my head'. Nieco na zamyslenie.
Ak ma villain vysoke ATS chces defendovat (obv toto je super basic, ale vela ludi sa kruto brani aj proti typkovi s ATS 16) mas v podstate tri moznosti:
1. 3bet
2. call + check/raise
3. call + donk
1. 3bet Ta otvara 4betu, zmensuje pot/stack ratio (hra po flope je viac straightforward, menej hry na neskorsich street e.g. akcie by mali byt viac 'true' menej miesta na spekulacie) a celkovo, hras OOP. Ako odmenu mas, ze beries pot PF. O 3betovani toho bolo popisane mnoho, treba nastudovat. Imo je 3bet s AJ zly, nakolko na 4bet bez history musis foldnut a po calle realne nemozes ocakavat, ze ked sa stacknes na single pair boardoch, ze budes ever ahead. Chces 3betovat typka s balancovanymi CBET tendenciami (ani malo/ani vela) lebo budes hrat OOP a jednoducho Ta vybarreluje. Takemuto hracovi sa oplati skusit zobrat pot uz PF.
2. Tato moznost je velmi zaujimava a hlavne skutocne efektivna. Hodi sa proti hracom s vysokym ATS (tzn. siroka range PF) a vysokym CBET (range na flope tiez siroka, mnohokrat 80-100% z range PF). Obycajne chceme aspon 3-4 outy na checkraise (gutshot, BD FD, overkarta) aby sme mali nejaky plan B ale ked vieme, ze super betuje vsetko, co raisne PF, preco by sme nemohli mi checkraisnut vsetko, co callujeme PF a tym padom efektivne tlacit peniaze Samozrejme potom treba sledovat, ako typek bude na toto reagovat a potom adjust ale to je nadlho. Ja mam napriklad zakaznika s CBET 93 a ATS 43 na large sample a hrame sa tak, ze ho docallujem a check/raisnem skoro kazdy flop. Zatial poslucha
3. Toto funguje proti hracovi s vysokym ATS a nizkymi barrel frekv. (takych je vsak pomenej) Tam sa oplati callnut a donknut donho nakolko sa catokrat k ch/r nedostanes a ani nebude taky efektivny, kedze cbetuje ovela mensiu cast svojej PF range.
Toto len tak 'from top of my head'. Nieco na zamyslenie.
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- WolfiKxx
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Full Tilt - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
CO: $8.95
BTN: $10.05
Hero (SB): $28.89
BB: $20.87 20/11 3b 0 na vzorke 55hadns zatial ziadne specialne moves som neopozoroval, javi sa jeden z tych mozno horsich TAGov
UTG: $27.98
MP: $15.72
Hero posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 7 T
fold, fold, fold, fold, Hero raises to $0.75, BB calls $0.50
Flop: ($1.50, 2 players) 2 7 T
Hero bets $1.00, BB calls $1.00
Turn: ($3.50, 2 players) Q
Hero bets $2.00, BB raises to $5.00,
tu ma napada ako to zahrat, celkom som spokojny so svojou hadnou a myslim si ze som lepsi vo vacsine pripadov, mozno hitol Q Qx handy po floate na flope ale to by skor dalej flatol IMO, takze v jeho rangi budu viac bluffi ako value handy(slowplaynute sety). tento moves nie je az taky nezvycajny na tychto stakes ale nedeje sa casto...sam ho obcas vyuzijem
takze ma napada raise alebo call a c/c river no tu to moze byt nebezpecne kedze tam moze prist vela scare card
CO: $8.95
BTN: $10.05
Hero (SB): $28.89
BB: $20.87 20/11 3b 0 na vzorke 55hadns zatial ziadne specialne moves som neopozoroval, javi sa jeden z tych mozno horsich TAGov
UTG: $27.98
MP: $15.72
Hero posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 7 T
fold, fold, fold, fold, Hero raises to $0.75, BB calls $0.50
Flop: ($1.50, 2 players) 2 7 T
Hero bets $1.00, BB calls $1.00
Turn: ($3.50, 2 players) Q
Hero bets $2.00, BB raises to $5.00,
tu ma napada ako to zahrat, celkom som spokojny so svojou hadnou a myslim si ze som lepsi vo vacsine pripadov, mozno hitol Q Qx handy po floate na flope ale to by skor dalej flatol IMO, takze v jeho rangi budu viac bluffi ako value handy(slowplaynute sety). tento moves nie je az taky nezvycajny na tychto stakes ale nedeje sa casto...sam ho obcas vyuzijem
takze ma napada raise alebo call a c/c river no tu to moze byt nebezpecne kedze tam moze prist vela scare card
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.