[CG] AA (CO) 5/10

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

[CG] AA (CO) 5/10

Odoslaťod buschle 28 Máj 2011 20:58

Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $10(BB) Replayer
SB ($1,005)
BB ($2,000)
UTG ($4,343)
Hero ($1,752)
BTN ($2,115)
reg 25/20/3

Dealt to Hero A :club: A :spade:

fold, Hero raises to $30, BTN calls $30, fold, fold

FLOP ($75) 3 :club: 5 :club: 6 :diamond:

Hero bets $56.25, BTN calls $56.25

TURN ($187) 3 :club: 5 :club: 6 :diamond: K :club:

Hero bets $120, BTN calls $120

RIVER ($427) 3 :club: 5 :club: 6 :diamond: K :club: Q :spade:

Hero bets $310, BTN raises to $1,909 (AI), Hero calls $1,236 (AI)

co si myslite da sa to polozit ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Re: AA (CO) 5/10

Odoslaťod tucniak 28 Máj 2011 22:01

nejake ready>
co hrame preco hrame ako hrame?
preco betujeme river/aku range tam mame?

200bb deep s jednym parom sa vzdy oplati zamysliet myslim.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Horsey7 28 Máj 2011 22:19

1. z coho tahas value na riveri?

2. floatuje sa na 5/10 Khi na tychto boardoch?

3. flatuju sa na 5/10 sety na tychto flopoch a turnoch?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod buschle 28 Máj 2011 22:51

set by mi raisol na flope skoro vzdy, K-high sa samozrejme proti mne floatuje casto lebo ja casto 3barrleujem overkarty ako bluff na turne a riveri a hento je cisty 3ple barrel bluff deck pre mna na ktorom chcem vyblufovat 67,77-JJ co je velka cast jeho range.

flop je jasny bet, turn je jasny bet/call ocakavam ze mi 77-JJ nezlozi na turne, river je jasny valuebet lebo ja som spewtard .
checkom na river by som prisiel o strasnu hodnotu lebo super betne len ak ma lepsie a checkne ak ma horsie. Rajsu sa neobavam lebo mam A clubs.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod yegon 28 Máj 2011 23:07

buschle napísal:set by mi raisol na flope skoro vzdy, K-high sa samozrejme proti mne floatuje casto lebo ja casto 3barrleujem overkarty ako bluff na turne a riveri a hento je cisty 3ple barrel bluff deck pre mna na ktorom chcem vyblufovat 67,77-JJ co je velka cast jeho range.

does not compute - ak tak casto barrellujes preco by raisoval sety na flope?

predpokladas ze na riveri moze valueraisovat nieco horsie naz mas ty? povedal by som ze skor nie ako ano. Tym padom sa rozhodujeme ci to bluffuje dostatocne casto. Cez flop sa dostane s vecami ako A2s/A4s/A7s/78s/89s mozno nie uplne so vsetkymi ale vylucit sa to neda. Problem je ze velka cast floatov bude FD ktore na turne triafa cize jeho valueraising range na riveri bude obsahovat dost flushov - tym padom na to aby bluffoval dostatocne casto musel by bud casto doublefloatovat gutshoty alebo otocit 88-TT na bluff na riveri

neviem ako s tymto konkretnym hracom a na tomto limite ale tam kde hram ja tak ludia zdaleka nie su dostatocne kreativni na to aby sa to dalo na riveri callnut
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod buschle 28 Máj 2011 23:18

yegon napísal:does not compute - ak tak casto barrellujes preco by raisoval sety na flope?

takyto board sa da aj callovat so setom ? ved 4rka zmeni jeho ruku na sracku :) , 2jka a 7icka na semisracku , ak pride treti club uz nemoze raisovat alebo pravdepodobne nebude raisovat , pride 4ty club na river a moze akurat foldnut :)

raisom mu milion ruk na flope nefoldnem.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod yegon 28 Máj 2011 23:27

proti barelujucemu cloveku sa to urcite da slowplayovat, vsetky tie karty o ktorych hovoris ze mu zmenia ruku na sracku su v podstate v pohode - hlavne na turne pretoze stale ma outs na boat, samozrejme v tvojich ociach tieto karty triafaju skor jeho nez teba takze ak pride napriklad club na turne asi nebudes bluffovat aj turn aj river a ak aj betnes turn tak ked checknes river on bude moct set v pohode valuebetovat

no a druha vec je ze ak ty mas nejaku draw tak na turn sa dostanes aj ked ta raisne cize jediny rozdiel v tych situaciach je ze ked slowplayuje tak na tych zlych turnoch je mensi pot co je pre neho skor vyhodne

ak tento board necbetujes s airom tak urcite raise bude lepsi, na druhej strane ak na takomto boarde si v mode check/fold flop alebo 3barrell tak slowplay dava zmysel lebo potrebuje mat v range okrem ruk ako 99 aj handy s ktorymi bude moct calldownovat vsetky streets aj ked pridu overcards (co akoze na takomto boarde pridu)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod buschle 28 Máj 2011 23:42

yegon napísal:proti barelujucemu cloveku sa to urcite da slowplayovat, vsetky tie karty o ktorych hovoris ze mu zmenia ruku na sracku su v podstate v pohode - hlavne na turne pretoze stale ma outs na boat, samozrejme v tvojich ociach tieto karty triafaju skor jeho nez teba takze ak pride napriklad club na turne asi nebudes bluffovat aj turn aj river a ak aj betnes turn tak ked checknes river on bude moct set v pohode valuebetovat

no a druha vec je ze ak ty mas nejaku draw tak na turn sa dostanes aj ked ta raisne cize jediny rozdiel v tych situaciach je ze ked slowplayuje tak na tych zlych turnoch je mensi pot co je pre neho skor vyhodne

ak tento board necbetujes s airom tak urcite raise bude lepsi, na druhej strane ak na takomto boarde si v mode check/fold flop alebo 3barrell tak slowplay dava zmysel lebo potrebuje mat v range okrem ruk ako 99 aj handy s ktorymi bude moct calldownovat vsetky streets aj ked pridu overcards (co akoze na takomto boarde pridu)

dobre povedzme mas 3d3s a namiesto toho Q pride 2h a situacia sa opakuje co spravis ? si spokojny na tom riveri a happy callujes ked tam su 2 kompletne draws ?
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod yegon 28 Máj 2011 23:49

slowplayujem set lebo si myslim ze betujes siroku range na flope s planom 3 barrellovat, viem ze 4x nemas moc casto a ze ak si barelmonkey tak s takym turnom budes betovat turn a river so 100% svojej bluffing range aby si ma vyfoldoval z 88

takze ano callujem river 2h s usmevom na tvari

na druhej strane si zober ze raisnem flop a ty dorovnas moj raise - myslis ze som v nejakej ovela lepsej situacii ked pride Kc turn a 2h river??? Ja tam fakt nejaky zasadny rozdiel nevidim.
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod kellerman007 29 Máj 2011 08:58

lahky fold, neviem si predstavit s cim by ta blafoval. Ak hovoris ze vela barrelujes tak na jeho mieste je dobre len dorovnat s FD 2 overs, pretoze casto budes reprezentovat kartu ktora pomoze jemu, takze ta necha blafovat. Nemyslim si ze by mal set, ten pravdepodobne raisne na flope a ked nie tak pochybujem ze by ho valueraisol na riveri ked ty kludne mozes mat ten flush. Zalezi aj na tom ake mas ty pfr a aka je siroka tvoja range na CO a tym padom jeho calling range na BTN. Problem je v tom, ze velka cast jeho value hands pozostava s Ax clubs co nie je mozne kedze mas Ac. Takze zostava 78c,89c,910c,JTc,QTc,JQc co je najpravdepodobnejsia ruka podla mna pretoze mensi flush sa tazko reshovuje a potom mozno nejake 1gappers. Neviem co to je za hraca ale pochybujem ze v tomto spote blafuje dostatocne casto aby tvoj call bol dobry.
Obrázok používateľa
kellerman007

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 27 krát/65 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!