to admin
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
to admin
Chcel by som sa spytat, preco nie je v recenzii v moznosti vyberania penazi uvedena VISA. Vcera som im pisal na suport a odpisali toto: You will be able to cash out to your Visa only up to the amount which you deposit with each respective Visa account - you will be unable to cash out to the Visa account(s) amounts above what you deposit with the Visa accounts.
Takze podla mna to ide. Pochopil som to tak, ze na jeden vyber si nemozem vybrat viac ako som vlozil. Pochopil som spravne?
Takze podla mna to ide. Pochopil som to tak, ze na jeden vyber si nemozem vybrat viac ako som vlozil. Pochopil som spravne?
- flopi1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
re VISA
neviem o aku hernu sa jedna ale presny preklad znamena, ze mozete ziadat vyber penazi spatnym prevodom na VISA kartu len do vysky vasho vkladu s touto kartou. Tato podmienka plati aj pre viac kariet t.j. pri kazdej len do vysky vkladu s tou-ktorou kartou. Plati to preto, ze spatny prevod sa vykonava vlastne dobropisom alebo spatnou anulaciou predosleho vkladu, cim vlastne dostavate vase peniaze. Ak chcete previest viac tak VISA pripadny preplatok nepripise. Expekt support
- expekt
re re VISA
Sorry. zabudol som uviest hernu. Jedna o Pokerstar. Inak dik za preklad.
- flopi1
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.