Rush poker na FTP
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rush poker na FTP
k tomu patentu: zatial maju pod logom Rush napisane "patent pending" volne by som to prelozil ako patent v procese schvalovania cize uz onho poziadali a toto je take upozornenie pre tych co by sa to snazili skopirovat.
Rush je urcite prelomova myslienka ako z pohladu herne tak aj hracov btw. vyssie zisky herne=lepsie bonusy, sluzby... (samozrejme nie v rovnakom pomere) aj pre tych ktori Rush nehraju a urcite tym hecnu ostatne herne aby prisli tiez s nejakou novinkou.
Bude urcite velmi zaujimave sledovat ako sa zmeni hra fisiek (kedze svoje Q6s mozu zahodit a hned dostat novu ruku, to iste plati aj o podobnych situaciach na flope atd.). Mozno sa to dostane na urcity cas do situacie ked bude ziskove open-raiseovat z kazdej pozicie ATC lebo ti to vacsina quickfoldne. Zase ale pre fisku je napr A6 jedna s top ruk takze som fakt zvedavy ako sa to vyvinie.
A ked sa tu spominalo to random seating tak uz teraz vidim ako budu fisky vyplakavat, ako strasne casto su BB.
Rush je urcite prelomova myslienka ako z pohladu herne tak aj hracov btw. vyssie zisky herne=lepsie bonusy, sluzby... (samozrejme nie v rovnakom pomere) aj pre tych ktori Rush nehraju a urcite tym hecnu ostatne herne aby prisli tiez s nejakou novinkou.
Bude urcite velmi zaujimave sledovat ako sa zmeni hra fisiek (kedze svoje Q6s mozu zahodit a hned dostat novu ruku, to iste plati aj o podobnych situaciach na flope atd.). Mozno sa to dostane na urcity cas do situacie ked bude ziskove open-raiseovat z kazdej pozicie ATC lebo ti to vacsina quickfoldne. Zase ale pre fisku je napr A6 jedna s top ruk takze som fakt zvedavy ako sa to vyvinie.
A ked sa tu spominalo to random seating tak uz teraz vidim ako budu fisky vyplakavat, ako strasne casto su BB.
- ryldill
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
-tu je link na prve tipy a strategie na tento novy druh pokru
http://de.pokerstrategy.com/news/conten ... ipps_29107
http://de.pokerstrategy.com/news/conten ... ipps_29107
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-na tej istej stranke je uz aj prve video NL50 z tohto noveho fenomenu,od statusu silver,
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
typujem ze po nemecky vsak? Fck german...
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Rush poker-herňa
Zdravím neviete mi niekto povedať kde sa dá zahrať ešte rush poker okrem fulltillt ak vôbec nie je jedinou hernou a nie je problém s vyplacaním? ďakujem
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Re: Rush poker-herňa
no myslim,ze rush poker je len na Full tilte,takze len tam
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Iba na Full Tilte
Maju to patentovane 

- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
okej díky chalani;-)
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
https://terminalpoker.com/
Zakladajici herna nove site, zatim je to dost spatny software a nabidka her, ale maji to pry postupne rozjet tak uvidime
Zakladajici herna nove site, zatim je to dost spatny software a nabidka her, ale maji to pry postupne rozjet tak uvidime
- blahdy
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Pred chvilou som videl jedneho hraca,ako hra Rush poker cez mobil,neviete ci existuje link,na ktorom by som si stiahol rush poker na Smartphone? 

- Quasimodo
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Počet príspevkov: 33 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.