[CG] NL25 3way pot OOP w AQs
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
[CG] NL25 3way pot OOP w AQs
Full Tilt - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
CO: $25.00
BTN: $25.00
SB: $13.37 fish
Hero (BB): $29.28
UTG: $40.67 25/20 AF1 flop cbet 80% (4/5) 65 hands, ziadne blizsie info k nemu
MP: $17.50
SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25, MP posts DB $0.25
Pre Flop: ($0.60) Hero has Q A
UTG raises to $1.10, fold, fold, fold, SB calls $1.00, Hero calls $0.85
Flop: ($3.55, 3 players) Q 9 8
SB checks, Hero bets $2.56, UTG calls $2.56, fold
na flope leadujem, aby som prebral iniciativu na rybu, kedze UTG moze otvarat PP's + broadways
Turn: ($8.67, 2 players) 7
turn hrat b/f ? alebo aka lajna..., mne sa pozdava b/f
Hand converted by PokerTracker 3
CO: $25.00
BTN: $25.00
SB: $13.37 fish
Hero (BB): $29.28
UTG: $40.67 25/20 AF1 flop cbet 80% (4/5) 65 hands, ziadne blizsie info k nemu
MP: $17.50
SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25, MP posts DB $0.25
Pre Flop: ($0.60) Hero has Q A
UTG raises to $1.10, fold, fold, fold, SB calls $1.00, Hero calls $0.85
Flop: ($3.55, 3 players) Q 9 8
SB checks, Hero bets $2.56, UTG calls $2.56, fold
na flope leadujem, aby som prebral iniciativu na rybu, kedze UTG moze otvarat PP's + broadways
Turn: ($8.67, 2 players) 7
turn hrat b/f ? alebo aka lajna..., mne sa pozdava b/f
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Re: [CG] NL25 3way pot OOP w AQs
a preco sa ti pozdava bet/fold?
aky range tam ma super myslis?
vie tam raisovat ako bluff/vie ta tam zavolat s horsim/myslis ze po danej akcii na flope vie callovat nejake floaty..?
vie tam raisovat ako bluff/vie ta tam zavolat s horsim/myslis ze po danej akcii na flope vie callovat nejake floaty..?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Mne osobne sa nepaci ten lead na flope, ten robim vtedy ak mam fish za sebou vacsinou. Nevadilo by mi, ze by som stratil value ak by checkol utg behind ani, lebo nechcel by som na takom pomerne tazkom flope hrat oop o cely stack a ked utg tu cbetne si takmer vzdy horsi si myslim pokial nemas read a ak checkne tak stale mozes dat dva barrely na turne a rivri ci uz proti samotnej rybe alebo jeho draw (na turne), alebo nejakym pockets. Nechal by som proste flop na neho. Takto ani nevies ci necallol preto, aby udrzal v pote fish, kazdopadne na turne som aj ja za bet/fold asi, urcite by som nedorovnaval raise, lebo tvoja lajna vyzera dost strong a tam ta asi nikdy nebude bluffovat.
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
tucniak napísal:a preco sa ti pozdava bet/fold?
myslim ze tam moze mat horsie Qx, KQ, QJ pripadne nejaku straight draw ? ( nesom si moc isty ale povedzme ze ano)
hmm na flope skor neocakavam raise ako bluff, a floaty moc nie
no a na turne b/f, mozem tahat zo spominanch KQ a QJ , ak ma raisne tak baluga theorem
no ked checknem a betne tak nebudem vediet sa rozhodnut , ci turn hrat c/c a river c/c alebo c/f ?
-
Kominak napísal:Mne osobne sa nepaci ten lead na flope, ten robim vtedy ak mam fish za sebou vacsinou. Nevadilo by mi, ze by som stratil value ak by checkol utg behind ani, lebo nechcel by som na takom pomerne tazkom flope hrat oop o cely stack a ked utg tu cbetne si takmer vzdy horsi si myslim pokial nemas read a ak checkne tak stale mozes dat dva barrely na turne a rivri ci uz proti samotnej rybe alebo jeho draw (na turne), alebo nejakym pockets. Nechal by som proste flop na neho. Takto ani nevies ci necallol preto, aby udrzal v pote fish, kazdopadne na turne som aj ja za bet/fold asi, urcite by som nedorovnaval raise, lebo tvoja lajna vyzera dost strong a tam ta asi nikdy nebude bluffovat.
noo fish bola za mnou mal som na nu poziciu, flop som hral bet a keby UTG raisoval tak to foldnem
no ak checkneme a UTG cbetne tak sme vzdy horsi nebude to troska weak foldovat TPTK ?
-
ako tak na to pozeram, utg by podla mna neslowplayoval AA/KK/sety/dva pary koli drawy boardu, takze v jeho callovacej range by som nechal handy ako KQ/KJ/9T/TT/JJ/QT/QJ. tieto handy ti zaplatia double barrel na turne a pochybujem ze by od niektorej z nich prisiel raise, maybe tie co su v srdciach = takze bet/fold mi pride celkom fajn lajna. otazka pomimo - nie je toto perfect spot na sqeeze ? utg hra 25/20 a na fisku mas poziciu + silnu handu...
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Na utg nemame vzorku a assumovat, ze random TAG na NL25 bude otvarat viac wide ako standard nejakych 13 ci 15% ci kolko to je...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ak squeezujes AQs tak jedine s tym ze sa ides stacknut inak je to waiste. ak sa nechces stacknut tak flatujes.
ja by som asi neleadoval lebo utg casto cbetne a po nom sa vyjadruje fishka ktora tam moze callnut vela trashu. ak by utg prilis vela cbetoval(a otvaral UTG) tak by som raisol flop for value od fishky/foldol na 3bet od UTG. c/c otf c/f turn śa da imo tiez vyargumentovat...
as played som si neni nicim isty tak radsej nenapisem nic a imo tam moze mat aj JTs
ja by som asi neleadoval lebo utg casto cbetne a po nom sa vyjadruje fishka ktora tam moze callnut vela trashu. ak by utg prilis vela cbetoval(a otvaral UTG) tak by som raisol flop for value od fishky/foldol na 3bet od UTG. c/c otf c/f turn śa da imo tiez vyargumentovat...
as played som si neni nicim isty tak radsej nenapisem nic a imo tam moze mat aj JTs
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
michael163 napísal:ak squeezujes AQs tak jedine s tym ze sa ides stacknut inak je to waiste. ak sa nechces stacknut tak flatujes.
Tak s tymto pravidlom zrovna nesuhlasim. Je vela superov, ktori calluju 3bety wide, ale ich 4betovaci range je velmi uzky a silny. To je pripad, kedy nemas problem 3betovat AQ for value.
To, ze niekto 10% casu 4betne a inak calluje velmi casto s dominovanymi rukami, vobec neznamena, ze je 3bet AQ mrhanim .
Cize ziadne take pravidla .. it all depends ..
EDIT: Ked si proti superovi, ktory je iba vo 4bet/fold mode a na 4bet chces AQ zlozit, tak potom je to waste, ale IP a s fishkou v pote vo 4bet/fold mode je naozaj malokto .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
WolfiKxx napísal:Kominak napísal:...
no ak checkneme a UTG cbetne tak sme vzdy horsi nebude to troska weak foldovat TPTK ?
Ak cbetne, dal som mu range QQ+,99-88,AQs,KQs,JTs,AQo,KQo,JTo a mas proti nemu 25 percent. Ak mu das aj JJ-TT, mas 35 percent, nic moc nie?
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.