KK or QQ pre flop
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
KK or QQ pre flop
otázka:
zahodíte v skoršej fáze turnaja KK alebo QQ preflop ak ste vystavený svojmu ALLinu?? (pre average stack)
zahodíte v skoršej fáze turnaja KK alebo QQ preflop ak ste vystavený svojmu ALLinu?? (pre average stack)
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Re: KK or QQ pre flop
QQ foldnem
KK - Ak ma 5betne Kojak tak zahodím
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:QQ foldnem
ja to QQ,KK zahodim aj ked ma Kojak len 3betne ale tak ved asi vies ako dopadol na WSOP ME v 2008 na QQ vtedy takto este asi nehral aj zoling tusim minuli rok dostal na ME KK sice ani jeden ani druhy neboli allin PF ale vysledok bol ten isty...osobne priznavam ze som este pred flopom kk nefoldol.raz som misclickol foldol KK na 55rebuy boli este dva all in QQ a TT a na bord prislo este dvakrat K takze som foldol poker kingov
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Ved tu zalezi len od toho, ci je super schopny sa stakovat v skorej faze s QQ alebo AK. Ak ich ma v rangei, tak KK mate EV+.
Ak viete, ze ten a ten clovek to tam nebude tlacit s QQ alebo AK, tak je jasne, ze ani KK nebude dobre vo vacsinu casu...v najlepsom splitujete (okolo 25%).
Ak viete, ze ten a ten clovek to tam nebude tlacit s QQ alebo AK, tak je jasne, ze ani KK nebude dobre vo vacsinu casu...v najlepsom splitujete (okolo 25%).
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
D21 napísal:otázka:
mas pred domom bazen, ides sa kupat alebo nie ?
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
uz nekolik let rikam, ze QQ se folduje PF ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:uz nekolik let rikam, ze QQ se folduje PF ...
a pozri kam ta to priviedlo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
aby som bol v skorej faze turnaja vystaveny rozhodnutiu ci foldnem QQ tak si to vyzaduje minimalne akciu EP raise > 3bet > 4bet > nase rozhodnutie..a v takom pripade QQ zahodim..KK nikdy, ani v prvom leveli WSOP ME
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
nikdy ? ani keby vsetci isli v 1.leveli pf allin a ty na BB mas KK ?
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Zrovna minulý týden jsem to udělal. Turnaj s nevelkým buy-inem, kousek od bubliny. Dostal jsem pri svém averege stacku KK na UTG, raisnul 3,5BB, dvě pozice za mnou 3bet 10BB, na buttonu 4bet AI. Oba dva měli větší stacky než já, podle hry nevypadali na fishe a určitě viděli, že hraji docela tight a něco mám. Kroutím se jak had, proti jednomu bych do toho asi šel, ale 3bet a ještě 4bet se mi nepozdává. Zahodil jsem to.
MP to dorovnal a šli do showdownu. Na MP bylo AK, na buttonu JJ. Board blank pro oba. Mohl jsem mít megastack
Njn.
MP to dorovnal a šli do showdownu. Na MP bylo AK, na buttonu JJ. Board blank pro oba. Mohl jsem mít megastack
Njn.
- Benny13
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.