vlade

Príspevky zo starej diskusie

vlade

Odoslaťod cstrike22 28 Jan 2007 22:53

AA sa da zahodit pred flopom hlavne v turnaji. Ja som to uz asi 2 krat zahodil za takejto situacie. Bolo nas uz asi last 20 a 4 hraci predo mnou (vsetci sme mali podobne stacky) isli all-in. Hrat all in preflop proti 4 hracom o cely stack v takejto pozicii podla mna nie je dobry napad. Myslim, ze jeden mal KK druhy AQ a treti asi 88 a stol prislo K aj 8 takze vtedy to bolo dobre rozhodnutie. Ale len zatakejto situacie inak ani za svet :-)
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

..

Odoslaťod cstrike22 28 Jan 2007 22:54

sorry nejak som spravil novy topic a nedal som to do stareho..
cstrike22

no, to by som mozno rozmyslal

Odoslaťod vlade 28 Jan 2007 23:04

Ale moja situacia bola ina, ja som bol hned za hracom co dal allin, predtym nikto, vsetci zlozili, len jeden dorovnal BB, ten potom tiez zahodil.

No uz som si rozmyslel, nezahodil by som asi ani keby cely stol dal allin :))) To sa proste neda, vies ze mas najlepsie karty a zahodis? :(
Ale ja ani zdaleka nie som velky hrac, mozno po case zistim ze zahodit AA je niekedy dobra vec, ale teraz este nie :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

AA

Odoslaťod expekt 28 Jan 2007 23:23

vlade, AA je sice najsilnejsia kombinacia ale pocitaj s tym ze mozno ten druhy all-in ma KQ alebo KK a mozno vo farbe a tak ti hrozia viacere prehry - postupka ak mu pridu karty, flush, 2 dvojice, 3-ka a pod. a tvoje silne su fuc, naviac aj ty z turnaja :) Nie je to neohrozitelna startova kombinacia chcem povedat. Ak chcem ist na final table zahodim jednoznacne.
expekt

to expekt

Odoslaťod alydzi 29 Jan 2007 01:07

No myslim si, ze tu nejde o tie AA, ale o to, ze pokial chces ist do toho final a mas malo chipsov tak proste pred flopom nejdes all in ani za nic a tak sa da.
alydzi

Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

pre alydzi, AA

Odoslaťod expekt 29 Jan 2007 11:04

ano, suhlas. Tento turnaj ma extra atmosferu v tom, ze pre top 10 hracov su pripisane body do celorocneho turnaja. Preto sa opalti vypustit jeden hand za cenu ze tam, zostanem a pocakm na inu vhodnu konstelaciu hviezs :) Diky alydzi za toto presne doplnenie. btw. ako si dopadol v Nitre?
expekt

pre Alydzi, AA doplnenie

Odoslaťod expekt 29 Jan 2007 11:06

sorry, nejako sa mi prsty domotali a tak som spravil preklepov viac ako v celej diskusii :)
expekt

alydzi

Odoslaťod cstrike22 29 Jan 2007 11:35

velky nesuhlas. ked mas malo zetonov tak s AA v ruke mas predsa velku sancu ich zdvojnasobit. To je potom povinny all in. Zahodit sa to oplati iba vtedy ked mas priemerny stack a lamu sa pozicie.
Expekt: tu si tiez dovolim mierne nesuhlasit ciel hraca by malo byt vzdy ten turnaj vyhrat alebo sa dostat co najvyssie ako len preliest na final table. Ked ostava napr 12 hracov cize dvaja musia este vypadnut tak sa podla mna oplati hrat velmi agresivne a stealovat blindy a pod ale pozor nei big stackom ani nie short stackom. len priemerom.
cstrike22

pre cstrike22

Odoslaťod expekt 29 Jan 2007 12:19

je viacero strategii, nasa debata sa odvijala od konkretneho handu, kedy vlade mal 15.000 chips a mal dobru poziciu pri stole ale chcel ich dvojnasobit a isiel All-in s AA pricom pri stole zostali hraci s 3K alebo 4K chips. V takom pripade by som neriskoval stratu 15K a postup na vyssie pozicie. Mozno sa mylim, suhlasim samozrejme aj s tym co pises o malom mnozstve zetonov ale v mojom meritku je to 1-2K, vtedy samozrejme all-in
expekt

poznamka

Odoslaťod Rkc189 29 Jan 2007 13:35

Myslim ze sa tu diskutuje o kombinacii AA. Inac treba si pri tejto diskusii uvedomit ,ze v pokri nie je najsilnejsia kombinacia AAAAK. Ale 10JQKA vo farbe takze kombinacia AK je pre mna asi najsilnejsia kombinacia pretoze dava vela silnych kombinacii a + silnejsiu kombinaciu ako AA.
Rkc189

Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!