Mercedes napísal:To o čom tu rozprávaš sa ti určite nestalo v pokrovom clube ale niekde v pivničných priestoroch. Toto by si žiadny majiteľ klubu nemohol dovoliť a ak ano, bola to len tvoja hlúposť (prepáč za úprimnosť), že si do podobného "klubu" vôbec vošiel a investoval tam nejaké eurá. Ja som hral v Monte carle prvý krát tento turnaj a cestoval som naň v piatok 200 km a v nedelu opať. Čiže spolu 800 km a nelutujem toho. Mám rád live hru, ktorá sa s online nedá vôbec porovnať a turnaj v tom duchu ako sa hrá v Monte carle je jedinečný na Slovensku. Za 50,-€ hrať o 6.000,-€ a pritom si zahrať s dobrými hráčmi pri stole je výborným lákadlom, ktoré je treba skúsiť. Ako si písal, hral si za 30,-€ o 250,-€, tak viac ti k tomu ani nemusím nič písať. Jediné čo by som na turnaji ešte vylepšil, je možnosť brať miesto tretieho rebuy, addon za double chips. Týmto ťahom by si ho kúpili aj hráči, ktorý o klasickom rebuy neuvažovali. Ak si addon kartičku vyčerpá hráč pred časom na addon, tak bude považovaná len za klasický rebuy. Inak skvelá hra a úroveň hráčov na vysokej úrovni. Odporúčam skúsiť každému.
Prepac Merc, ale musím totálne s tebou nesuhlasit!! Lebo zhodnotiť tento typ turnaja ako Vyborny je hovadina ako brno ( ak si teda nerobil platenu reklamu!). Plno hráčov je tam po 2 dňoch za 330 EUR a pri 5. Mieste dostanú cca 550 teda za 20 hodín hry sú asi 200 v pluse
to môžu ísť na brigadu do tesca a majú to iste !!
Za 2 tyzdnovu účasť môžu ísť kľudne do Wiedne na500 s garantom 100K!! Veľmi sa divim tým ( ešte zatiaľ) zucastnujucim sa hracom, že na takýto stupidny ( pomerom vsadenych love k možnej výhre) turnaj ešte chodia a hlavne investujú doň prachy!!!