vlade
Počet príspevkov: 24 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Uvedenie na spravnu mieru
To ze AA vs AK ma vacsiu matematicku sancu priznavam a pri tejto situacii je lepsie mat AA to uznavam. Flop ,turn ,river to vsak mozu zmenit ale preflop mas len matematiku vlastne a intuiciu.Takze samozrejme som napisal blbost tam predtym ale v svojom uplne prvom prispevku som pisal vo vseobecnosti tak k tomu sa vraciam!
- Rkc189
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
k teme
som cital zaujimavy clanok.... v ktorm autor hovori takto teoreticky priklad main event 10000usd prvy hand AA ste na BB a postupne cely stol da all-in....(akoze) co urobit... a tvrdi: ze nemohol sa turnaj zacat lepsie kazdy ma 20% sancu ze vyhra ale vase AA vas radi do roly favorita s 30%.... a tu prichadza este jedna dolezita cast kto neda all-in toho riadia city co by sa vam stavat nemalo....ti co by zahodili vyuzia lahko ludia tesne pred bubble aj s Q10 mimo farbu alebu a2 vo farbe.. lebo vedia ze sa neriadite rozumom.. neviem preco sa treba bat zahrat agresivne s AA.. jasne ak pride napr flop KK5 no dobre aj ja viem zahodit ak viem ze ten hrac je ten s tych co caka len na silne karty len dve taktiky su s AA 1. pasca na agresivneho hraca... 2 a na inych pred flopom navysit ak flop nie je nejako zlvast neprijemny all-in a pri re-raise pred flopom tiez all-in...
- rechtoris
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
lol
jedine te napad aby si odinstaloval poker je dobry pre teba!!!!
vsak si bol favorit a nejde o to tie turnaje vyhravat mal si sancu zo 4 nasobit svoj stack ako favorit LOL a ty si zlozil -:)))
na wsop mas AK prvu ruku, chlapik na sb ide all in a ukaze ti JQ ty mu to zlozis? Asik je to to iste ako ked si zlozil tie esa -:)))
Este by bolo vhodne napisat ako si dopadol na tom turnaji,...
vsak si bol favorit a nejde o to tie turnaje vyhravat mal si sancu zo 4 nasobit svoj stack ako favorit LOL a ty si zlozil -:)))
na wsop mas AK prvu ruku, chlapik na sb ide all in a ukaze ti JQ ty mu to zlozis? Asik je to to iste ako ked si zlozil tie esa -:)))
Este by bolo vhodne napisat ako si dopadol na tom turnaji,...
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.