Cash game vs. SnG
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Cash game vs. SnG
hellkat???? hned som si to nasiel na nete a je to koktina jak traky.....to akoze kto ma po 15minutach hry najviac chipov je vitaz......
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Ked sme pri tom PS poznam cloveka ktory predcasom zacinal na 0.10 turnajoch na PS a dnes sa jeho bankroll pohybuje okolo 400usd...
SNG su lahsie pre zaciatocnikov alebo dobri poker sa naucis hrat na cashi nie na SNG...
SNG su lahsie pre zaciatocnikov alebo dobri poker sa naucis hrat na cashi nie na SNG...
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Ok,napisem ti svoj nazor...snad trochu pomoze...vykasli sa na nejake limit cash game,ked si davas nabitie 5BB,s tym asi daleko nezajdes...a este k tomu ako pises o svojej momentalne hre ze hras iba 10 startovnych kombinacii,tak o naozaj zatial nema ziadny vyznam...nejdem ti tu pisat co mas hrat a ako a preco a podobne...moj nazor...studuj literaturu!!!zozen si nejake knizky,citaj fora,rozne clanky a snaz sa zlepsit svoju hru a premyslaj nad nou...lebo s tvojom momentalnou hrou urcite bankroll nespravis...casu mas na to dost...nikto uceny z neba nespadol...medzitym hravaj iba freerolly,hravaj s kamaratmi,doma,v krcmach,neviem,hocikde...musis sa trosku vyhrat...potom o nejaky cas,ked ti budu veci trosku jasnejsie,tak mozes skusit hravat o realne peniaze...z toho co si napisal o svojom bankrolle a podobne sudim ze asi nemas staly prijem,tak si najdi nejaku brigadu alebo co,nech mas trosku vyssi bankroll,lebo hovorit si ze nemozem prehrat 3$ ti urcite na psychike a pohode nepridava...a psychicka pohoda je velmi dolezita pri hrani...to zistis casom...popripade ako ti pisali chalani,chod na pokerstrategy,sprav test,dostanes 50 $ a hned sa ti bude lepsie dychat...mohol by som ti tu o tom pisat este dlho ale kto by to cital prajem vela stastia...ked tak,potom informuj o svojom progrese...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Takze moj pokrok:
Cez Vianoce som si vybral peniaze z party a poslal ich do FTP(20$). Na FTP som hraval PLH/NLH a po tyzdni z vlozenych 20$ zostali 17$ . Nahodou som si vsak objavil Omahu Hi (freeroll od 9:40 ) a musim povedat ze sa mi hra ozaj zapacila... takze som zacal hravat PLO 0.01/0.02 (posledny den aj 0.02/0.05 )... a zacina sa mi darit - za dva dni som si z 17$ urobil 24$ takze v mojom pripade vedie asi cesta tadial(zisk som si vzdy budoval postupne, mozno to bola iba nahoda ale nemyslim si to... ). Tesim sa na Vase nazory.
Cez Vianoce som si vybral peniaze z party a poslal ich do FTP(20$). Na FTP som hraval PLH/NLH a po tyzdni z vlozenych 20$ zostali 17$ . Nahodou som si vsak objavil Omahu Hi (freeroll od 9:40 ) a musim povedat ze sa mi hra ozaj zapacila... takze som zacal hravat PLO 0.01/0.02 (posledny den aj 0.02/0.05 )... a zacina sa mi darit - za dva dni som si z 17$ urobil 24$ takze v mojom pripade vedie asi cesta tadial(zisk som si vzdy budoval postupne, mozno to bola iba nahoda ale nemyslim si to... ). Tesim sa na Vase nazory.
- ableton
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
... len tak ďalej
Hlavne nepreceňuj tie dva dni, aby neprišli dni "vytriezvenia" (ktorým sa aj tak nevyhneš).
Držím palce.
Ja osobne som v CG zatiaľ neprišiel na chuť NLHE a tak okrem príležitostnej PLO Hi a Omahy Hi/Lo hrávam na FullTilte Limit Holdem a je fakt, že vďaka nemu sa zlepšili aj moje výlsedky z klasických no-limit SNG
Hlavne nepreceňuj tie dva dni, aby neprišli dni "vytriezvenia" (ktorým sa aj tak nevyhneš).
Držím palce.
Ja osobne som v CG zatiaľ neprišiel na chuť NLHE a tak okrem príležitostnej PLO Hi a Omahy Hi/Lo hrávam na FullTilte Limit Holdem a je fakt, že vďaka nemu sa zlepšili aj moje výlsedky z klasických no-limit SNG
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Vela stastia prajem ! Ale hlavne nezabudni na sebe pracovat - tzn. ze studuj studuj pozeraj videa a pojde to cim dalej tym lepsie
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ak by som mohol aj ja poradit, tiez sa zaradujem skor medzi zaciatocnikov a jedine co je u mna ziskove (rozumiet treba ze nie som v minuse) je u mna DoN 6max v sieti iPoker, jedine co je zle su fees... ale najde sa tam dost fishiek ktore sa daju rozumnou hrou hravo oblafnut, napr za poslednych 14 hier mam jednu prehru na bad beat, takze mozno tadialto by som videl cestu aspon na nejaky ten bankroll, good luck
- martinNM
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
martinNM napísal:ak by som mohol aj ja poradit, tiez sa zaradujem skor medzi zaciatocnikov a jedine co je u mna ziskove (rozumiet treba ze nie som v minuse) je u mna DoN 6max v sieti iPoker, jedine co je zle su fees... ale najde sa tam dost fishiek ktore sa daju rozumnou hrou hravo oblafnut, napr za poslednych 14 hier mam jednu prehru na bad beat, takze mozno tadialto by som videl cestu aspon na nejaky ten bankroll, good luck
-Najlepsie fee na SNG a turnaje má P****Stars
-14 DoNov nemá absolutne žiadnu výpovednú hodnotu o tvojej hre...z tych 14 si kludne nemusel 7 zahrat ani jednu ruku a bol si ITM...Potrebujes niekolko stonasobne večšiu vzorku...Samozrejme sa dá na DoN urobit BR asi najjednoduchšie, len sa treba aj trošku venovať Strategii DoNov
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
korki napísal:Ked sme pri tom PS poznam cloveka ktory predcasom zacinal na 0.10 turnajoch na PS a dnes sa jeho bankroll pohybuje okolo 400usd...
ja som na Fulltilte zacal na freerolle a dnes mam 340 dolarov
- Herotaro
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/1 krát
Ja som zacinal s 5$ bonusom od P****Stars, hral som iba CG a dnes shotujem NL20...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Počet príspevkov: 23 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.