Starcraft 2

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Starcraft 2

Odoslaťod buschle 20 Jún 2011 18:47

velmi som prekvapeny ze to vyhral HUK co som ho videl na gomtv tak v kazdom zapase bol sucker, aj tak som mu vzdy drzal palce ale aj tak je tak o triedu horsi ako top 10 koreancov ako (Nestea, Marineking, Mc, MVP, Polt, MMA, Alicia, Inca atd)
Naposledy upravil buschle dňa 20 Jún 2011 18:51, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Jún 2011 18:50

6 pool v rozhodujucej hre .. som cumel :).

dzejkej: Sanka dolu, sefe!
HuK: To vies, skusenosti.

:D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 20 Jún 2011 18:54

dzejkej napísal:6 pool v rozhodujucej hre .. som cumel :).

dzejkej: Sanka dolu, sefe!
HuK: To vies, skusenosti.

:D

moon tiez nic neuhral na gomtv.net este. Asi v 3och sezonach, vzdy ked narazi na nejakeho lepsieho dostane jednoznacne naprdel.
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod dzejkej 20 Jún 2011 19:02

Nuz, ale bolo vidiet, ze obaja hrali dobre a zasluzili si to. Ziadne pre-cheesovanie do finale sa nekonalo.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mino_o 20 Jún 2011 20:12

Nepovedal by som ze je horsi ako top10 korejcanov. Kedze je to v sc2 dost o momentalnej forme. Nestea moze prehrat 2 zapasy proti hukovi hoci kedy. Bomber je podla mna(a nielen mna, ale aj plno dalsich ludi co to sleduju) momentalne najlepsi overal terran na svete a prehral proti moonovi, ktory je v code B tusim. Keby je bracket july vs MC a huk vs bomber, tak si myslim ze by si dali rematch ale o 3tie miesto.
Sc2 je v niecom podobny donkamentu, plno krat moze vyhrat horsi hrac, kedze je tam kopa momentov, kde zavazi aj stastie. Hraci stale tu hru nevedia hrat tak dokonale, aby ich dokazali eliminovat. V tomto turnaji mal formu a stastie(4ta hra finale) huk. Potom ako odohral skupinu, hry proti moonovi a lalushovi ukazali ze to natych zergov fakt vie a zasluzil si vyhrat. Najviac ma tesi, ze znicil sockeho, kedze snim mal este nejake dlhy z asembly!
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod buschle 20 Jún 2011 20:39

No ja sledujem gomtv kazdy jeden zapas uz poslednych 7-8 turnajov (cca pol roka pravidelne) a som presvedceny ze na nich zdaleka nema. Liquid Jinro to iste. Aj ked im vzdy fandim nemaju na nich proste . Ten bomber je tiez dobry . To s tou formou suhlasim . MC mal taku formu ze sa zdal byt neporazitelny a potom zacal prehravat a teraz sa nevie presadit. A terran bio je Overpowered imo. Moj najoblubenejsi hrac je Nestea - podla mna najlepsi sc2 player na svete jednoznacne. Tie comebacky , taktiky ... neuveritelne.
Na to nikdy nezabudnem jak tomu anypro dosiel s overlordami na zaciatku pustil snimi creep a spravil mu v bazi spine crawlerov :D
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod nabokow 20 Jún 2011 21:18

MarineKing, Bomber a Spanishiwa su moji najdrahsi...

kto si so mnou pojde zapinkat broodwar? :D
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod mino_o 20 Jún 2011 21:58

no ja sledujem tiez GSL vsetky zapasy aj GSTL +code A etc. Ale nemyslim si zeby bol medzi top10 koreov a zvyskom taky rozdiel zeby boli neporazitelni. V Bo10 by dominovali korejcania, ale v bo3 je tam plno faktorov, ktore mozu zavazit. Uz len to ze DH mohlo vyhrat kludne tak 10 hracov co tam bolo, ale Huk mal najviac tych "pro" na vyhru, hral pekne a zasluzil si to. A sledujem aj streamy, huka napr na TL.net a tam hrava lader kde ma 2 accounty v GM v koreii, takze s top korejcanmi hra na dennom poriadku a na prdel nedostava.
Ono problem toho aby sa nejaky eu/us hrac presadil v GSL je to ze dostat sa cez code A/B je mega mega tazke, porovnatelne stym vyhrat code S. Kedze musis prejst tolko premennych(zla mapa pre Matchup, cheesy player,zly den atd) ze je velmi tazke aby sutazili s code S hracmi len tak. Som zvedavy ako sa bude darit thorzainovi/sasemu a nanimu v GSL ked tam pojdu.
A k jinrovi, mal momentum, ked mu prial patch, mapy a mal formu a vyhral MLG, dostal sa 2x do top4 GSL a teraz je zas priemer. Toto iste mas aj u korejcanov, kazdy moze prehrat aj nestea :) a to som zerg user. Ale ved to je natom pekne ze nikdy to nieje iste kto to vyhra.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 20 Jún 2011 22:38

Uz su na nete nejake naznaky, ze sa Day[9] pokusal trochu napomahat HuKovi vo finale .. :-D

Obrázok
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 20 Jún 2011 22:53

mino_o napísal:Ono problem toho aby sa nejaky eu/us hrac presadil v GSL je to ze dostat sa cez code A/B je mega mega tazke, porovnatelne stym vyhrat code S. Kedze musis prejst tolko premennych(zla mapa pre Matchup, cheesy player,zly den atd) ze je velmi tazke aby sutazili s code S hracmi len tak. Som zvedavy ako sa bude darit thorzainovi/sasemu a nanimu v GSL ked tam pojdu.

Presne - je to megatazke, co znamena, ze sanca je sakra mala (variance FTW), casovo je to velmi narocne, naklady na dopravu a zivot tam nie su najmensie a alternativne SC2 eventy tam tiez nie su, takze prakticky clovek tomu zasvati cely ten cas tam.

Sa hracom casto oplati sediet na zadku, zucastnit sa nekorejskych turnajov, ktore sice nie su take velke, ale je tam vacsia sanca na zarobok a ziskanie mena -> viac $$$ zo streamov, atd.

Inak - aj FXOSheth ide GSLkovat, nie? Jeho stream sledujem obcas a je to fakt sympaticky a sikovny zerg :).

mino_o napísal:A k jinrovi, mal momentum, ked mu prial patch, mapy a mal formu a vyhral MLG, dostal sa 2x do top4 GSL a teraz je zas priemer.

No Jinro zacal hrat macro terrana v dobe, ked sa terran bol velmi cheesy a tym vlastne predbehol dobu a fakt mu to islo. Potom ho ostatni dobehli a nejak sa mu odvtedy nedari. Ale tak bola to sranda sledovat vtedy jeho GSL vykony a je to sympos chalan a pracant, tak snad sa nakopne a znova sa mu zacne darit :).
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!