Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL100->?
mal si prestat hrat ked si to este mal ty gambler
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
vlk25 napísal:Tiež som mal na LA ten problém, v Ovladacom paneli Windowsu sa dá nastaviť rýchlosť dvojkliknutia. To som nastavil na úplné minimum a už je to v pohode.
toto som uz skusal a ani toto nefunguje :/
buschle napísal:nehraval si pred pokrom nejaku RTS a tam si spamoval aby si mal co najvacsie APM ? tak teraz mas problem len 1x kliknut
max tak nejaky travian aj to len chvilu ako fishka dalej si uz asi nespomeniem a ani netusim co je to APM takze v tomto to asi nebude
imo toto neni fyzicky problem v mojej ruke...
tucniak napísal:mal si prestat hrat ked si to este mal ty gambler
nechces spravovat moje financie ako nezavisla 3.strana? mozno som uz davno mohol byt za vodou na hawaii valat sa na plazi s chickami nebyt mojej hamiznosti... btw tucniak myslim ze aj tebe je to celkom povedome
ok dost srandy, ak to dnes nevyriesim pravdepodobne zacnem hladat novu hernu
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
jasne ze chcem, cislo uctu poslem v SS, vyber si ci slovenske ci ceske..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ked si este nehral v entraction sieti,tak nevies co je to tiltujuci soft !
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL50(3.krat)->?
MÁJ
Hands played: 37,701
Profit: -844$
Rakeback: 864+250= 1140$
Live net earnings and poker propbets: -208$
TOTAL: 88$=61E
Ola! po 3tyzdnoch pokrovej abstinencie sa zas hlasim ku stolom a do svojho fishy blogu. Tato pauza bola moja najdlhsia odkedy som sa zacal seriozne venovat online pokru co je od septembra tusim takze dokonale refreshnuty od pokru a s velkou chutou sa vraciam. Co sa tyka maja: zacal sa velmi dobre presiel som na NL100 tusima na 3.krat potom som mal par plusovych session a potom svinskym swingom som bol zas BE. Dalsi velky swing v mojej kariere a zas a znova dalsi zostup na NL50. na hre som nic zasadne nemenil hral som std mozno som mohol ubrat stoly ked sa uz situacia zhorsovala(8-10). ofc som mal vela smoly atdatd moje downswingy som uz par krat v blogu rozoberal takze toto je len dalsi z nich. Dalsia vec je ze som omylom clearol filter a zistil som ze som uz 100k ruk BE co neni zrovna najpovzbudivejsie. takze super odpocinuty to idem s vysokym nasadenim riesit. V prvom rade si vybavujem prvy krat v zivote coaching, dalej sa budem snazit o vzajomnu spolupracu a vypomoc co sa tyka hry z dalsimi clenmi fora, spravit video viac studia... jednoducho zacat ozaj tvrdo pracovat na sebe a presunut sa uz konecne raz a navzdy na NL100 a povzniest svoju hru na vyssi level. toto je prakticky aj plan na cely jul. sprostredkovatelsky ciel je prekonat lenivost co nebude problem kedze sa dost na toto vsetko tesim. V juny este dohram co sa da za tieto zvysne dni, aj ked 2-3dni hrat nebudem moct takze projected volume 12k+-. Myslim ze do pokroveho updatu som zahrnul asi vsetko.
Co sa RL tyka spravil som skusky(nie vsetky ale spravil) a idem do druhaku. Moje skuskove trvalo mesiac+- co je na mna dost vela takze som sa musel uberpremahat nech mi uz z toho neprepne(moje ucebne navyky zo SŠ=bieda). Frajerka-ano mam s5 tu s kt som sa rozisiel aj ked stale su s tym nejake problemy takze uvidime ci tento swingy vztah chyti heater alebo bustne v blizkej dobe
Okrem pokru som sa zaangazoval este s 2 kamaratmi do isteho biznisu(fotografie...) a ideme co nevidim zakladat firmu takze aj okolo tohto bude ubervela roboty ale dost sa na to taktiez tesim. ked bude hotovy web a zacneme normalne ficat sem dam aj detaily ale nechcem predbiehat. Tod zatim vse este nejake trapne grafy a 4fun pripajam moj prechodny domaci grindplace:)
Máj
Dnes-1.session po 3tyzdnoch(nezabudol som to hrat:)
Prechodny grindplace doma:)
Hands played: 37,701
Profit: -844$
Rakeback: 864+250= 1140$
Live net earnings and poker propbets: -208$
TOTAL: 88$=61E
Ola! po 3tyzdnoch pokrovej abstinencie sa zas hlasim ku stolom a do svojho fishy blogu. Tato pauza bola moja najdlhsia odkedy som sa zacal seriozne venovat online pokru co je od septembra tusim takze dokonale refreshnuty od pokru a s velkou chutou sa vraciam. Co sa tyka maja: zacal sa velmi dobre presiel som na NL100 tusima na 3.krat potom som mal par plusovych session a potom svinskym swingom som bol zas BE. Dalsi velky swing v mojej kariere a zas a znova dalsi zostup na NL50. na hre som nic zasadne nemenil hral som std mozno som mohol ubrat stoly ked sa uz situacia zhorsovala(8-10). ofc som mal vela smoly atdatd moje downswingy som uz par krat v blogu rozoberal takze toto je len dalsi z nich. Dalsia vec je ze som omylom clearol filter a zistil som ze som uz 100k ruk BE co neni zrovna najpovzbudivejsie. takze super odpocinuty to idem s vysokym nasadenim riesit. V prvom rade si vybavujem prvy krat v zivote coaching, dalej sa budem snazit o vzajomnu spolupracu a vypomoc co sa tyka hry z dalsimi clenmi fora, spravit video viac studia... jednoducho zacat ozaj tvrdo pracovat na sebe a presunut sa uz konecne raz a navzdy na NL100 a povzniest svoju hru na vyssi level. toto je prakticky aj plan na cely jul. sprostredkovatelsky ciel je prekonat lenivost co nebude problem kedze sa dost na toto vsetko tesim. V juny este dohram co sa da za tieto zvysne dni, aj ked 2-3dni hrat nebudem moct takze projected volume 12k+-. Myslim ze do pokroveho updatu som zahrnul asi vsetko.
Co sa RL tyka spravil som skusky(nie vsetky ale spravil) a idem do druhaku. Moje skuskove trvalo mesiac+- co je na mna dost vela takze som sa musel uberpremahat nech mi uz z toho neprepne(moje ucebne navyky zo SŠ=bieda). Frajerka-ano mam s5 tu s kt som sa rozisiel aj ked stale su s tym nejake problemy takze uvidime ci tento swingy vztah chyti heater alebo bustne v blizkej dobe
Okrem pokru som sa zaangazoval este s 2 kamaratmi do isteho biznisu(fotografie...) a ideme co nevidim zakladat firmu takze aj okolo tohto bude ubervela roboty ale dost sa na to taktiez tesim. ked bude hotovy web a zacneme normalne ficat sem dam aj detaily ale nechcem predbiehat. Tod zatim vse este nejake trapne grafy a 4fun pripajam moj prechodny domaci grindplace:)
Máj
Dnes-1.session po 3tyzdnoch(nezabudol som to hrat:)
Prechodny grindplace doma:)
- Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
- ___Mortylen___
-
-
Fendo - Príspevky: 41
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL50->?
ty aggromonkey... tu cervenu ma budes muset naucit ja ta zas naucim modru btw nice grindplace
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
-
wp. gl.
// nechal si mi tu klavesnicu v phe? btw mam tie tvoje sluchadla, necham ti ich tam alebo topfest?
// nechal si mi tu klavesnicu v phe? btw mam tie tvoje sluchadla, necham ti ich tam alebo topfest?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:wp. gl.
ty. nechal som ju tam dojdem este nedelu a dones mi ich na topfest a nezabudni na listky:) btw ten doktor ma mrzi ale zatial nula bodov
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.