Herne

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Herne

Odoslaťod keso26 02 Dec 2008 20:01

na elephant sa nemozes prihlasit, je to program ktory Ti umoznuje viest si statistiky (tak ako poker tracker alebo holdem manager)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod igy94 02 Dec 2008 20:43

musis si stiahnut hernu(napriklad P****Stars alebo Pa***Poker), zalezi od toho do ktorych herni ake bonusy ponukaju a podla toho si vybrat...
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod yenny 24 Jún 2011 09:29

Prosim o radu....

Chcem vas poprosit o radu, dostala som za ulohu zorganizovat pokrovy turnaj, pracujem v reklamnej agenture a nieco podobne som este nerobila....Mozte mi prosim niekto napisat, co vsetko potrebujem vybavit -administrativne, nejake povolenia, ziadosti alebo nieco podobne, kde sa mam obratit? Ma sa hrat o peniaze.
Vopred sa ospravedlnujem za vlozenie prispevku do tejto temy, no nic vhodne som nenasla.
Dakujem za odpoved.
yenny

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Stanley VII 24 Jún 2011 09:54

Na tvojom mieste by som sa nakontaktoval na niektorý pokrový klub, ktorý sa nachádza v blízkosti miesta, kde chceš turnaj organizovať. Tak či tak budeš potrebovať dealerov a niekoho, kto sa postará o jeho priebeh. Teraz sú potrebné kadejaké licencie a veci okolo toho najlepšie ovládajú ľudia, ktorí nejaký klub prevádzkujú. Ak kluby veľmi nepoznáš, napíš mesto a určite ti tu niekto poradí nejaký blízky klub.
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod yenny 24 Jún 2011 10:17

Dakujem za odpoved...

Turnaj by sa mal konat na Donovaloch, nasla som Poker Club Vegas v Lipt. Mikulasi - je vraj najvacsi na strednom Slovensku. Zatial mi vsak neodpisali, tak dufam ze sa ozvu.

Ak by mi vedel niekto odporucit nejaky iny klub v okoli Donovalov, budem rada.
Dakujem.
yenny

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod haman 24 Jún 2011 11:50

yenny napísal:Chcem vas poprosit o radu, dostala som za ulohu zorganizovat pokrovy turnaj, pracujem v reklamnej agenture

wowo, nova doba. firmy uz nebudu chodit na bowling alebo paintball, ale zahraju si poker. :D
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod fekalm 24 Jún 2011 18:51

yenny napísal:Ak by mi vedel niekto odporucit nejaky iny klub v okoli Donovalov, budem rada.
Dakujem.

napisal som Vam sukromnu spravu..
fekalm

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 10 krát/15 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!