ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
tak som si ťa asi pomýlil s niekým posledné 2 mesiace som vôbec nehral poker, teraz som začal opäť z polky júna -> 14k zatim
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:tak som si ťa asi pomýlil s niekým posledné 2 mesiace som vôbec nehral poker, teraz som začal opäť z polky júna -> 14k zatim
sory zabudol som ze som mal aj obdobia ked som 10tablil ale v dohladnej dobe sa nic taketo chystat nerobim(Maj-MT ratio=5.58)
poker ma ovela viac bavi ked hram 6-8stolov a nehram ako robot a mam dostatok casu na premyslenie kazdeho rozhodnutia..
btw kolko stolov budes hrat?
Co povies na 3:1? sumu urci ty. a dal by som povinny update napr po tyzdni alebo po 3dnoch alebo tak nech vieme na com sme a nech to je zaujimavejsie:) btw aj chlpo aj matiapag by mal 3:1 v pripade zaujmu:)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
jokado, ale už som dohodnutý na mesiac júl s Cawo444, ak chceš tak v auguste
-
Zeltzn napísal:jokado, ale už som dohodnutý na mesiac júl s Cawo444, ak chceš tak v auguste
ved mozes aj dva propbety za mesiac ne?:)) ale tak v poho mozme sa aj neskor dohodnut.
kazdopadne moja vyzva plati tak keby mal niekto zaujem nech mi napise do blogu alebo spravu alebo tak + volume za posledne 3mesiace + ked tak zelane odds a vysku propbetu
-
móža, ale uvidím ako to budem zvládať vieš lebo teraz mi net v poslednej dobe dosť blbne + od blesku čo tresol pred týždňom tak v dolnej časti domu nejdú zástrčky tak môžem byť happy
-
Prepac kamarat, ale nakoniec mi to tento mesiac nevyjde.. cely jeden julovy tyzden budem out.. tym padom by som nemal sancu to nejakym sposobom dobiehat.. realne by som tiez videl skôr ten august
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Cawo444 napísal:Prepac kamarat, ale nakoniec mi to tento mesiac nevyjde.. cely jeden julovy tyzden budem out.. tym padom by som nemal sancu to nejakym sposobom dobiehat.. realne by som tiez videl skôr ten august
takze mame idealne podmienky ne zelo?:D
-
michael163 napísal:...
Fakt sa do toho nechcem nejako nutit a hlavne sa do toho musis dostat. Takze ak by som chcel nejaku stavku, tak potom v auguste
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
my sme sli do toho s mišom, 1:3 (20€) wish me luck
-
myslim, ze bude velmi zaujimave sledovat tento suboj, najma ak budete pravidelne updateovat svoje vysledky, osobne sa na to velmi tesim.. GL :-)
- Cawo444
- Založený: Dec 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.