ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
mmmm možno odohrám challenge aj na NL20 stoloch, najs 2.5k hands hotrun, predtým sa to vyvažovalo suckoutami z 2. strany
v poslednej dobe viac valuebetujem thin -> vid redline..
v pondelok sme boli na triednom KONCOROČNOM výlete, na kúpalisko Margita - Ilona a ostali sme tam 5 z 25 (LOL)..fajne som sa spálil, zatial som prvu noc spal 3 hodiny a aj to na lakťoch, dnes plánujem spať na najmenej spálenej časti mojeho tela -> brucho Plánujem zakúpiť sc2,uvidíme či mi brat nezoženie a uvidí sa peace
v poslednej dobe viac valuebetujem thin -> vid redline..
v pondelok sme boli na triednom KONCOROČNOM výlete, na kúpalisko Margita - Ilona a ostali sme tam 5 z 25 (LOL)..fajne som sa spálil, zatial som prvu noc spal 3 hodiny a aj to na lakťoch, dnes plánujem spať na najmenej spálenej časti mojeho tela -> brucho Plánujem zakúpiť sc2,uvidíme či mi brat nezoženie a uvidí sa peace
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:v pondelok sme boli na triednom KONCOROČNOM výlete, na kúpalisko Margita - Ilona
ha - na kopci na kupaliskom mam chatu s ovocnym sadom.. - ak sa Vam chce, mozete si ist obrat visne, mne sa nechce
inac, je tam dobra zmrzlina....
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
neviem, zmrzlinu som nekoštoval ale pivo a kofola to je veľký prepadák a celkovo občerstvenie. Ani mne sa velmi nechce, nestiham jesť ani všetko to ovocie od starkej a z hajloku
-
Zeltzn napísal:neviem, zmrzlinu som nekoštoval ale pivo a kofola to je veľký prepadák a celkovo občerstvenie. Ani mne sa velmi nechce, nestiham jesť ani všetko to ovocie od starkej a z hajloku
je klasicka ako za starych cias - tocena...
je treba ist k tomu bazenu po pravej strane, kde su zachody
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
tam pri cukrovej vate, už si spomínam
-
Jún- mesiac v kt. som sa opäť vrátil za virtuále stoly, aj keď som mal na začiatku mierny DS (-8BI),ale som to dokázal prekonať objemom, takže spokojnosť za 2 týždne celkom slušný profit, 10BI + RB (5BI) a stihol som odohrať 20k rúk .
Na júl mám naplánovanú challenge s Michaelom, uvidím ako to vyjde, pravdepodobne bude mať 2 dni náskok keďže kamarát čo mal ísť na Toto Je HipHop 2011 je v chorvátsku, a nikto nejak nejaví záujem o lístok, tak predsa nenechám prepadnúť 25€ lístok a možno aj najlepšie 2 dni prázdnin s mojimi fellaz. Aspoň bude o dôvod viac zamakať na tom objeme .
so sc2 neviem ako to bude, trápi ma tu moja mailová adresa, kt. nevie nahrať 4MB prílohy a tak neviem odoslať obrázky na overenie údajov...
Na júl mám naplánovanú challenge s Michaelom, uvidím ako to vyjde, pravdepodobne bude mať 2 dni náskok keďže kamarát čo mal ísť na Toto Je HipHop 2011 je v chorvátsku, a nikto nejak nejaví záujem o lístok, tak predsa nenechám prepadnúť 25€ lístok a možno aj najlepšie 2 dni prázdnin s mojimi fellaz. Aspoň bude o dôvod viac zamakať na tom objeme .
so sc2 neviem ako to bude, trápi ma tu moja mailová adresa, kt. nevie nahrať 4MB prílohy a tak neviem odoslať obrázky na overenie údajov...
-
ja som na topfeste takze chill:)) zaciname teda pravdepodobne v ten isty den
za 2 tyzdne 20k hands je slusne budem mat co robit, ak ti to teda vydrzi:)
za 2 tyzdne 20k hands je slusne budem mat co robit, ak ti to teda vydrzi:)
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
jojo, z toho som asi 2 dni nehral .. tak vieš, ja keď sa hencem, tak viem za deň dať aj 3.5k ale nevyzerá to super s tým TTJHH, asi pôjdem budúci rok ..
-
dnesna nocna session prepadak, totally owned by morons, tusim som vyhral 1 velky pot z asi 10 (-3BI) nejake esá do setu,QQ vs AA, KK vs 77 a uz ani neviem aky dalsi bullshit .. bohuzial,zajtra je deň,pokračujeme k grindení wish me luck
-
Niečo sa mi nezdá v mojej hre, plánuejm natočiť krátke video, niečo na štýl sweet session že by sme spolu prešli potom všetky tie spoty ak by mal niekto záujem tak píšte sem
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.