Odstartovala druhá sezóna P****Stars Big Game

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Odstartovala druhá sezóna P****Stars Big Game

Odoslaťod admin 28 Jún 2011 19:40

Diskusia k článku: Odstartovala druhá sezóna P****Stars Big Game

V pondělí odstartoval druhý ročník světově nejpopulárnější high stakes cash game televizní pokerové show The Big Game. Premiérové díly lze shlédnout na P****Stars.tv každý všední den od 18:00.

Season 2 bude vysílána každý všední den v průběhu následujících šesti týdnů plus se můžete těšit na pět speciálních dílů se sestřihy toho nejlepšího tzv. "Best of The Big Game". Schéma pořadu se nezměnilo. Opět budete moci sledovat on-line kvalifikanta z řad pokerové veřejnosti (tzv. "The Loose Cannon"), který bude u high stakes cash game stolu čelit světovým profesionálům, včetně několika zástupců Teamu P****Stars PRO a také sportovním celebritám.

Loose Cannon obdrží na začátku každého týdne bankroll do hry ve výši $100,000 a na konci si bude moci odnést vše, co získá nad svůj startovní stack. Nejprofitabilnější Loose Cannon v druhé sezóně navíc získá balíček v hodnotě $50,000.

"Jsou to skvělé zprávy, že fanoušci mohou P****Stars Big Game sledovat na P****Stars.tv. V průběhu druhé sezóny se odehrálo mnoho zajímavých partií a také několik šílených dramat. Pár Loose Cannonů hrálo podle mého až překvapivě dobře. Od 27. června (jún) to můžete posoudit sami." okomentoval start nové sezóny člen Teamu P****Stars PRO a účastník...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Odstartovala druhá sezóna P****Stars Big Game

Odoslaťod emkey7 28 Jún 2011 20:53

na nova sporte to este chodi?
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 28 Jún 2011 21:35

ale kvalifikant sa mi lubi hra dobru hru a dost odvazne :poklona:
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod 1isildur1 30 Jún 2011 11:21

hra velmi odvazne ten cernoch cannon..ale aj mu velmi chodia karty..kazdu tretiu ruku ma ak abo aq abo kq abo daco silne..ale normalne nevedia jak nanho hrat, nevedai vobec kedy blufuje a kedy ne..chudak ten basketbalista tomu za tych 120 ruk co boli spolu prve 3 casti mozno 7 x len prisli hratelne karty..urcite to kazdy pozna..sedis na cash game..desiatky ruk odohras a proste nepride karta..nemozes nic robit..
1isildur1

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod TomMolivan 30 Jún 2011 12:22

IMO, síce to nie je total fish a zo začiatku to aj vyzeralo, že fakt vie zahrať, ale ako tam potom začal všetko limpovať, tak mám skôr pocit, že mu len dobre vychádzalo "random button-clicking"
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 30 Jún 2011 21:15

TomMolivan napísal:IMO, síce to nie je total fish a zo začiatku to aj vyzeralo, že fakt vie zahrať, ale ako tam potom začal všetko limpovať, tak mám skôr pocit, že mu len dobre vychádzalo "random button-clicking"

ano ja som reagoval ked som si pozrel prvu cast potom vsak druhu a tretiu a tam zacal hrat dost divne, hlavne tych bluffov bolo imo prehnane vela ;)
aNdr3Jo

Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod Jurman 30 Jún 2011 21:30

Chudak Scott Seiver KK vs 32s a jemu to na turn pride...Ale zatial to nehral az tak zle ale ako tutok bolo spomenute tak nevedia ako na neho hrat . Najvac ma dostalo ked Tony G foldol 3rd nuts . Hadam A.Bloch daco vymysli zajtra na neho :)
Jurman

Odoslaťod Zeltzn 30 Jún 2011 21:44

nečakajú od neznámej fish že bude bluffovať do 4 hráčov na takom boarde :) rád pozerám tieto big game, len Tony G mi tak hrozne vadí
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod 1isildur1 30 Jún 2011 22:29

jj presne. jak mal tony G 10 ku flashovu a na stole bolo myslim ze asi Q. a nebol ziadny par na stole. cize ho porazali 3 KONKRETNE KARTY a on to foldol..to som mal dost :lol2: na druhej strane oni asi vazne necakaju ze uplne neznamy hrac..ktory uz je 60 tisic dolarov plus..a urcite prenho je to uplne iny peniaz ako ty ostatny co su milionary seci..tak urcite necakaju ze ich na takom boarde bude bluffovat troch. abo dokonca styroch..a fakt v prvej casti hral naozaj dobre..ale v druhej a tretej az nezmyselne vela bluffoval astrasne vela kariet zbytocne calloval pred flopom..uplne hluposti jak 32, 95 atd..som zvedavy na 4 cast idem teraz pozret..
1isildur1

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!