Full Tilt Poker predaný investorom z Európy a Phil Ivey stia
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Full Tilt Poker predaný investorom z Európy a Phil Ivey stia
ak novi majitelia investuju velmi vysoke sumy aby obnovili posramotenu povest na zaroven dojde k urcitej kontrole prostriedkov tykajucich sa likvidity (predpokladam, ze k tomu musi dojst v celom tomto priemysle), asi ostanem...nieco vyberiem a dam do PS ale urcite s niecom ostanem hrat na FT
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
noo uvidim aky bude traffic aj vsetko, ale prve co urobim vyberem aspon 3/4 rollu co som uz mal davno spravit
ale pravdepodobne ostanem lebo FT mi sedel vo vsetkom
ale pravdepodobne ostanem lebo FT mi sedel vo vsetkom
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
drzat nejaku podstatnu cast rollu na akejkolvek herni je podla mna nezmysel, vsak uplne staci si nechat minimum potrebne na hranie svojich limitov v takom rozsahu aby si nemusel po kazdej session depositovat a zvysok rollu mat na MB, na ucte, doma v ponozke, kdekolvek, s depositovanim problemy nikdy nie su
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Niekto tu spomenul, ze ak by vyplatili hracov, splnili si zavazky, mali novych majitelov etc. tak by sa jednalo v podstate o novu spolocnost. Nemyslite, ze v tom pripade by bol lepsi napad investorov rovno vytvorit novu hernu s takpovediac nulovou reputaciou ako pokracovat s posramotenym a zdecimovanym FullTiltom? Z tohto dovodu sa mi zda nalakanie nejakych investorov dost nerealne... jedine ze by bol jediny ich ciel vyplatit hracov co je uz uber nerealne
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
nahnat vobec nejakych hracov do celkom novej herne by bolo narocnejsie ako udrzat tuto imo .. ludia maju na vyber x zabehnutych a "spolahlivych" herni.. F****Tilt Poker je sice momentalne dost znehodnotena, ale este stale vyznamna znacka.. nemyslim si, ze by to chceli vsetko zahodit
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
Diskusia ku krátkej správe: Moneybookers ukončil spoluprácu s Full Tiltom
Spoločnosť Moneybookers, ktorá je celosvetovo využívaná pokrovými hráčmi na vklady a výbery v online pokrových herniach, sa rozhodla ukončiť spoluprácu s Full Tilt Pokrom. Ich zákazníkom bol zaslaný email, ktorý hovorí o tom, že prestali prijímať transakcie z herne Full Tilt Poker na základe nedávnych udalostí.
Pre Moneybookers sú ich zákazníci na prvom mieste a vždy snažia poskytovať najbezpečnejšie služby. Vzhľadom na výnimočné okolnosti okolo FTP z posledných dní museli prijať primerané opatrenia na ochranu svojich zákazníkov. Moneybookers taktiež požiadal o odobranie ich loga z Full Tilt Pokru.
kratke-spravy-f108/moneybookers-ukoncil-spolupracu-s-full-tiltom-t6744.html
Aj ked FTP znova nabehne bude problem dostat prachy z herne na MB ucet ked Moneybookers ukoncil spolupracu s FTP.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
pokpleja napísal:nahnat vobec nejakych hracov do celkom novej herne by bolo narocnejsie ako udrzat tuto imo .. ludia maju na vyber x zabehnutych a "spolahlivych" herni.. F****Tilt Poker je sice momentalne dost znehodnotena, ale este stale vyznamna znacka.. nemyslim si, ze by to chceli vsetko zahodit
Tak ale co take vyznamne maju k dispozicii? podla mna si uz kazdy pri nazve F****Tilt vybavi skor problemy ako kvalitnu hernu, este je otazne ako tieto problemy budu vnimat casual hraci, ktory sa o tuto temu moc nezaujimaju... kazdopadne si myslim ze vkladat znova peniaze na Fultilt by bolo ako keby okradnuti ludia druhy raz vlozili peniaze do Horizontu...
-
eMPe3k napísal:Tak ale co take vyznamne maju k dispozicii? podla mna si uz kazdy pri nazve F****Tilt vybavi skor problemy ako kvalitnu hernu, este je otazne ako tieto problemy budu vnimat casual hraci, ktory sa o tuto temu moc nezaujimaju... kazdopadne si myslim ze vkladat znova peniaze na Fultilt by bolo ako keby okradnuti ludia druhy raz vlozili peniaze do Horizontu...
To hej, ale ked som nerobil depozit a budem chciet vybrat, tak to tam budem musiet depozitnut a dufat ze vyber prejde bez problemov co je dost otazne.
Aj ked neviem ci to v mojom pripade ma vobec cenu, ked tam mam len trojciferny bankrol.
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Tak jasne myslel som to skor na tych hracov, ktori tam chcu stabilne hravat... ale to je kazdeho vec
-
kazdy nech robi co uzna za vhodne...su to kazdeho vlastne money
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 27 hostí.