Full Tilt Poker predaný investorom z Európy a Phil Ivey stia

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Full Tilt Poker predaný investorom z Európy a Phil Ivey stia

Odoslaťod Herotaro 02 Júl 2011 21:36

ja budem hrat dalej, len nech to sputia, myslim si ze ked to nakpnu a investuju do toho teraz velke penaize zu to bude ok.. ale urcite nebudem cashoutovat prvy den ako dmnt vsetky prachy ked viem ze to bude robit 90% hracov a ajtak budem cakat na peniaze mesiac a nebudem mat ani peniaze na FT ani na ucte, takto si aspon zahram a ked bdue situacia kludnejsia tak nieco depozitnem,, uz vidim ako tu bude kazdy spamovat ze mu po 2 tyzdnoch stale neprisli prachy od FT a preco to tak je ked uz to nakopli a blablabla ... skuste sa zamysliet nad tym ze ked da v prvy den od spustenia FT cca milion hracov alebo mozno niekolko milionov hracov ziadost o cashout ze za kolko vam asi tie peniaze pridu 8-) ...
Naposledy upravil Herotaro dňa 03 Júl 2011 11:45, celkovo upravené 1 krát.

Za tento príspevok od Herotaro poďakovali :
Zeltzn
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod ramzey 02 Júl 2011 22:46

Herotaro napísal:ja budem hrat dalej, len nech to sputia, myslim si ze ked to nakpnu a investuju do toho teraz velke penaize zu to bude ok.. ale urcite nebudem depozitovat prvy den ako dmnt vsetky prachy ked viem ze to bude robit 90% hracov a ajtak budem cakat na peniaze mesiac a nebudem mat ani peniaze na FT ani na ucte, takto si aspon zahram a ked bdue situacia kludnejsia tak nieco depozitnem,, uz vidim ako tu bude kazdy spamovat ze mu po 2 tyzdnoch stale neprisli prachy od FT a preco to tak je ked uz to nakopli a blablabla ... skuste sa zamysliet nad tym ze ked da v prvy den od spustenia FT cca milion hracov alebo mozno niekolko milionov hracov ziadost o depozit ze za kolko vam asi tie peniaze pridu 8-) ...

Ty sa skus zamysliet nad vyznamom slova DEPOSIT a ked uz to budes googlovat, tak si najdi aj CASHOUT. 8-)

A nikde neni napisane, ze ked sa FTP znova spusti, tak sa bude dat peniaze vybrat :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Herotaro 03 Júl 2011 11:44

myslim si ze ked to spustia tak to pojde, nevidim dovod preco by to neslo.. ale otazne je ze kolko budes cakat na peniaze, myslim si ze mesiac minimalne ... ja som "CASHOUTOVAL" nejak tesne po black friday a cakal som na peniaze 5 tyzdnov a potom som vyberal zase a uz som mal penaize na ucte o 5 dni.. takze pisem proste o tom ze nieco podobne mozte ocakavat aj teraz 8-)
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Odoslaťod pegas1975x 07 Júl 2011 16:43

"Server WickedChopsPoker prišiel s dvoma veľmi zaujímavými, avšak nepotvrdenými, správami. Podľa prvej, Ray Bitar, jedna z hlavných tvárí Full Tilt Pokru, odstúpi zo svojej funkcie a tá druhá, pre nás oveľa zaujímavejšia je to, že Alderey Gambling Control (AGC), ktorá pred pár dňami Full Tilt Pokru odobrala licenciu, ju možno znova udelí a malo by sa tak stať cez víkend alebo už tento piatok. Či sa tak skutočne stane sa dozvieme v najbližších hodinách či dňoch."
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 45 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!