[VID]Kominak NL20
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[VID]Kominak NL20
Dnes som zapol session a napadla mi z nicoho nic myslienka, ze skusim natocit video. Nakoniec sa to podarilo. Video ma 40 minut, 4 stoly a asi 90 MB. Akoze hlas mam smiesny v mikrofone a nehovorim obcas zretelne, a zda sa mi, ze na to ze to ma 40 minut, nieje tam nejako vela zaujmavych spotov, ale mozno sa mi to len zda, este som ho ani cele nepozeral... Tak ak si to niekto pozrie a nieco mi okomentuje, budem vdacny. Enjoy.
http://leteckaposta.cz/585079543
http://leteckaposta.cz/585079543
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Re: [VID]Kominak NL20
videjko gut akurat grcam z toho ladbrokers..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
hneď prvá ruka AQs na BTN, prečo by si 4betol a nie dorovnal 3bet proti hráčovi Čo má 3bet 14 a má cbet flop 100% IP?.. síce tá vzorka s ním tiež nieje bohvie aká
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:hneď prvá ruka AQs na BTN, prečo by si 4betol a nie dorovnal 3bet proti hráčovi Čo má 3bet 14 a má cbet flop 100% IP?.. síce tá vzorka s ním tiež nieje bohvie aká
No aj to je varianta, ale flop by ma nemusel trafit a iniciativu bude mat on a len tak random flop raisnut potom lebo ma cbet 100 asi nebude kosher podla mna.
- Kominak
float, slowplay, whatever Nie je dane, ze musis ten jeho cbet raisovat
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
nj ten slowplay by sa dal, ale float v 3b pote, to by mohlo sposobit dost vela problemov si myslim. Tam mi uz neostane vela behind a ak na turne checkne tak bud to musim shovnut, alebo na rivri ma moze on all inom vybluffovat ak to checknem back.
- Kominak
No zasa neviem, ak ma niekto naozaj take sialene staty a cbetuje kazdy flop, tak A-high tam moze byt easy najlepsia ruka, cize to nie je ako proti beznemu regovi... Ale na druhej strane som si az teraz pozrel tu ruku a suhlasim, za tam sa to da 4beto/stacknut sa, proti nemu je AQs na to fajn vec
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
+- 10min pravy dolny stol mas KTs preco by si ho chcel 3betovat? Nevidim presne jeho staty kolko ma steal, ale predpokladam pri deafault regovi je KTs popredu pred jeho stealovacou rangou a dostanes viac value z flatu.Zbytocne pretacas kvazi value handu na bluff. 3betoval by som K2s pripadne nejake K7o apod. Treba si pozriet jeho stealstaty a podla toho sa zariadit.
+-13min lavy horny stol tie QQ, call bol podla mna dobry, shovom by si dostal call len od TT+ AQ+ kde uz tie queeny niesu take terno. Tu trafil flop a aj pri stackoffe nanom si bol favorit(mierny), lenze kopu krat ho netrafi a pripadne ked trafit to svoje eso lahko zahodis. Mysliet v longrune!!!, ale neboj niesi sam kto si poplace a ma downswing
Preco otvaras QQ UTG 3bb ale AA hocikde 4bb?
+-16:30 KJo na BTN pozrel si sa ze otvara 20% z EP takze to asi nebudu cisto premium ruky. Ten jeho x/c na flope by mne povedal ze ma but nejake slabsie eso s ktorym izoloval weakhraca alebo draw. Obe ruky ta na turne porazaju a uz by som nebarelloval dalej.
+-25:20 v pravo hore tie 99 neviem presne ako to zahrat a aj ma to zaujima co si otom myslia ostatni, kedze sme OOP proti agresivnemu hracovi. Na turne sme chytili nejaku equity, ale da sa predpokladat ze river zadarmo nedostaneme a tak je otazne ci chceme callovat turn a teda nasledne asi aj river, alebo je fold turn lepsi? Pripadne raisnut turn a dufat vo fold kinga = ci to je moc spewy?
+-38min treba spravit poznamku ze necbetuje vs me ak nema ziadnu equity OOP
+-13min lavy horny stol tie QQ, call bol podla mna dobry, shovom by si dostal call len od TT+ AQ+ kde uz tie queeny niesu take terno. Tu trafil flop a aj pri stackoffe nanom si bol favorit(mierny), lenze kopu krat ho netrafi a pripadne ked trafit to svoje eso lahko zahodis. Mysliet v longrune!!!, ale neboj niesi sam kto si poplace a ma downswing
Preco otvaras QQ UTG 3bb ale AA hocikde 4bb?
+-16:30 KJo na BTN pozrel si sa ze otvara 20% z EP takze to asi nebudu cisto premium ruky. Ten jeho x/c na flope by mne povedal ze ma but nejake slabsie eso s ktorym izoloval weakhraca alebo draw. Obe ruky ta na turne porazaju a uz by som nebarelloval dalej.
+-25:20 v pravo hore tie 99 neviem presne ako to zahrat a aj ma to zaujima co si otom myslia ostatni, kedze sme OOP proti agresivnemu hracovi. Na turne sme chytili nejaku equity, ale da sa predpokladat ze river zadarmo nedostaneme a tak je otazne ci chceme callovat turn a teda nasledne asi aj river, alebo je fold turn lepsi? Pripadne raisnut turn a dufat vo fold kinga = ci to je moc spewy?
+-38min treba spravit poznamku ze necbetuje vs me ak nema ziadnu equity OOP
Naposledy upravil mino_o dňa 05 Júl 2011 17:02, celkovo upravené 2 krát.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mino_o napísal:+- 10min pravy dolny stol mas KTs preco by si ho chcel 3betovat?
Az taky trash ako K2o nezvyknem 3betovat, robim to skor s rukami, ktore sa stale daju hrat po flope, ale ked sa teraz tak zamyslam, tak to co som povedal by skor mohlo platit na 3bety z blindov a IP mozno aj tie trash ruky by neboli zle, lebo malo kto mi uz v tomto pripade bude callovat oop. Popremyslam nad upravou rangov. Diky.
Tie QQ viem, ze to bolo asi dobre zahrane asi, ale v danej chvili mi prislo smutno z toho
QQ som otvaral na 3bb asi ked sme boli styria iba pri stole a vtedy to beriem ako CO, nie ako UTG a z CO, BTN otvaram 3bb
- Kominak
A aky je rozdiel medzi K2s a KTs ked ti callne 3bet? si ochotny sa stackovat na K/T high boarde?
Moj pohlad je s KT dostanes 2streety od QT/JT/K9atd ak hitnete. Mas ktomu kopec draws ats s K2s mas blocker nejaku slabu equity ked uz ta callne s QQ/JJ/TT pride draw/Khigh a pocheckujete turn a river. V danej situacii ten 3b moze byt spravny, kedze vyzera nity, treba si pozriet steal staty a nie kolko prehral za posledych 10min Ja som to napisal len tak aby si nebral KTs cisto ako 3betovaciu ruku z blindov.
Prvy post este poeditujem ked dopozeram 2hu polku.
Moj pohlad je s KT dostanes 2streety od QT/JT/K9atd ak hitnete. Mas ktomu kopec draws ats s K2s mas blocker nejaku slabu equity ked uz ta callne s QQ/JJ/TT pride draw/Khigh a pocheckujete turn a river. V danej situacii ten 3b moze byt spravny, kedze vyzera nity, treba si pozriet steal staty a nie kolko prehral za posledych 10min Ja som to napisal len tak aby si nebral KTs cisto ako 3betovaciu ruku z blindov.
Prvy post este poeditujem ked dopozeram 2hu polku.
Naposledy upravil mino_o dňa 05 Júl 2011 16:38, celkovo upravené 2 krát.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.