Slemov NL25 sh blog
Re: Slemov NL25 sh blog
By ma zaujimalo, preco check/raisom na takomto boarde mame repovat monster ruky, ked to je board, na ktorom Ta floatnu, aj ked maju billa kartu a kupon na trvalu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ja tiez cbetuje tieto flopy vzdy, ale dneska som skusal zaradovat check/raisy (skusil som to dva krat, a dva krat to dopadlo zle ).
Ch/r nepouzivam prakticky vobec a preto som v tomto dost lama, takze treba si vyberat supera ktoreho poznam, a pouzijem proti nemu ch/r lebo ? na akom flope ?
Ch/r nepouzivam prakticky vobec a preto som v tomto dost lama, takze treba si vyberat supera ktoreho poznam, a pouzijem proti nemu ch/r lebo ? na akom flope ?
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
No podla mna najviac vyuzijes ch/r vs BTN steal, ked len callujes. Idealne proti niekomu, kto ma vysoky steal a vysoky cbet + by mal rozumiet tomu, co mu chces povedat. Cize nie 35/15 a pod.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Check/raise ako preflop raiser je vyuzitelny na boardoch, kde velmi casto vzdavas a teda super autobetuje takmer 100% svojho range. Ked Ta uvidi podobne textury check/raisovat alebo check/callovat, tak zacne viac checkovat behind, co Ti zase umozni jednak trafit nejake zazracne turny a najma Ti to prinesie informaciu o tom, ze jeho range v danej situacii je slabsi a vela airu mozes betovat na turne, nasledne na riveri a vyfoldovat hromadu jeho marginal ruk.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ach, pozeram, ze som tu uz davno nic nepisal, ale verte mi ani nebolo co. V juni som cashoutoval takme polovicu rollu koli dovolenke na malorke, po nej to slo so mnou dole vodou. Hoci som mal safe roll na nl 25, siel som neustale dole, a pri zivote ma drzali iba bonusy. Pred dovolenkou + 12 bi za 15k ruk, po nej uz iba downswing a tilt. V auguste som sa rozhodol pred dalsi cashout (aby som si spravil radost) a rozhodol som sa zacat akoze odznova. Samozrejme som siel stale dole, takze som sa vratil na nl 10. Tam to ide celkom dobre, dolezite je ze uz netiltujem a tym padom nestracam zbytocne Bi, aj moj edge je dost velky (na nl 10 samozrejme) a dufam ze coskoro budem naspat na nl 25. Cez leto sa mi ako tak podarilo doliecit opotrebovane koleno, a taktiez som uplne prepadol novemu konicku - rybarceniu. K pokru sa posledne tyzdne neviem donutit, ale snad prichodom zimy sa to zmeni Taktiez som zacal obchodovat s menami - forex demo ucet a zatial to vyzera byt riadna sranda. Dufam ze sa do pokru dostanem naspat, a tym aj do updatovania blogu, pokerportal sledujem skoro kazdy den. Tak drzte mi palce a gl vsetkym
- slemo69
To ako keby som videl seba
Dovolenka = cashout, po dovolenke failujem, tak si spravim radost a kupim korcule a failujem dalej az pokym zas nehram NL10
Dovolenka = cashout, po dovolenke failujem, tak si spravim radost a kupim korcule a failujem dalej az pokym zas nehram NL10
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Asi by sme nemali chodit na dovolenky
- slemo69
Posledne mesiace som neupladoval nic, asi preto ze som v podstate ani nic nehral... party ponuka na januar 100$ bonus, tak to skusim pouzit na rebuild rollu a dostat sa naspat do poriadneho grindu. minule vianoce mi jezisko pripravil minus 5 Bi na nl 25, tieto vianoce sa tak urcite nestane Gl vsetkym
- slemo69
Ahojte, handa na dnes :
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1584132
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $10.00
CO: $12.60 26/16 af 2 , went to sd 44%, 234hands
Hero (BTN): $10.37
SB: $9.78
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K A
CO calls $0.10, Hero raises to $0.50, 2 folds, CO calls $0.40
Dvaja hraci odsadli, co akoby utg limpuje, takze standartne izolujem
. neviem preco limpuje, ale moze to byt 22+, 56s+ alebo trapovanie s QQ+
Flop: ($1.15) 4 A 2 (2 players)
CO checks, Hero checks
Flop pre mna super, rozhodnem sa pre slowplay, chcem v hre ponechat QQ a KK, avsak davam vsetkym drawujucim handam kartu zadarmo,co je chyba. mal tu byt cbet koli drawy boardu ?
Turn: ($1.15) 9 (2 players)
CO bets $0.82, Hero raises to $1.90, CO raises to $6.80, Hero raises to $9.87 all in, CO calls $3.07
turn otvara dalsiu draw a super donkuje, ja sa rozhodujem pre raise, kedze uz nemienim dalej slowplayovat, stale optimisticky dufam ze ma horsie A, KK/QQ, a draws ktore porazam. Takze nakoniec sa stackujem
River: ($20.89) 6 (2 players - 1 is all in)
Otazky : aka by bola vasa lajna flop-turn ? vdaka za kazdy ohlas
Party Poker $10 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1584132
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $10.00
CO: $12.60 26/16 af 2 , went to sd 44%, 234hands
Hero (BTN): $10.37
SB: $9.78
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K A
CO calls $0.10, Hero raises to $0.50, 2 folds, CO calls $0.40
Dvaja hraci odsadli, co akoby utg limpuje, takze standartne izolujem
. neviem preco limpuje, ale moze to byt 22+, 56s+ alebo trapovanie s QQ+
Flop: ($1.15) 4 A 2 (2 players)
CO checks, Hero checks
Flop pre mna super, rozhodnem sa pre slowplay, chcem v hre ponechat QQ a KK, avsak davam vsetkym drawujucim handam kartu zadarmo,co je chyba. mal tu byt cbet koli drawy boardu ?
Turn: ($1.15) 9 (2 players)
CO bets $0.82, Hero raises to $1.90, CO raises to $6.80, Hero raises to $9.87 all in, CO calls $3.07
turn otvara dalsiu draw a super donkuje, ja sa rozhodujem pre raise, kedze uz nemienim dalej slowplayovat, stale optimisticky dufam ze ma horsie A, KK/QQ, a draws ktore porazam. Takze nakoniec sa stackujem
River: ($20.89) 6 (2 players - 1 is all in)
Otazky : aka by bola vasa lajna flop-turn ? vdaka za kazdy ohlas
- slemo69
mal 44 alebo 22?:)
turn cakas ze leadne QQ/KK (ktore tam imo nelimpcalluje takyto clovek a ak uz limpuje tak je to missclick alebo ma master plan balancovaneho limp-3betu) a nasledne na tvoj raise sa stackne na A high boarde?
popremyslaj ako vyzera tvoja ruka ked ceknes behind flop a nasledne raisnes jeho turn lead? aku mas range?
-cekujes flop behind air? (ktory mohol chytit draw a leadujes mu flop raise lebo mas pocit ze je to typ hraca co stabuje?)
-cekujes mid-type hands? (ak ano aky mas dovod raisovat s nimi turn ked si necbetoval flop?ak bluffcatchujes tak s nimi callujes)
-cekujes behind TPTK a lepsie? --->ak hej a raisujes ich tu tak implikujes ze tak hras aj air-->bod 1 v ktorom ale predpokladas tamtie podmienky ktore ja od toho hraca necakam velmi..
ja by som cbetol flop, keby ma x/raisol tak pozrel stats/history na x/r a podla toho sa zariadil asi
turn cakas ze leadne QQ/KK (ktore tam imo nelimpcalluje takyto clovek a ak uz limpuje tak je to missclick alebo ma master plan balancovaneho limp-3betu) a nasledne na tvoj raise sa stackne na A high boarde?
popremyslaj ako vyzera tvoja ruka ked ceknes behind flop a nasledne raisnes jeho turn lead? aku mas range?
-cekujes flop behind air? (ktory mohol chytit draw a leadujes mu flop raise lebo mas pocit ze je to typ hraca co stabuje?)
-cekujes mid-type hands? (ak ano aky mas dovod raisovat s nimi turn ked si necbetoval flop?ak bluffcatchujes tak s nimi callujes)
-cekujes behind TPTK a lepsie? --->ak hej a raisujes ich tu tak implikujes ze tak hras aj air-->bod 1 v ktorom ale predpokladas tamtie podmienky ktore ja od toho hraca necakam velmi..
ja by som cbetol flop, keby ma x/raisol tak pozrel stats/history na x/r a podla toho sa zariadil asi
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.