Aj keď nezvyknem, ale predsa len napíšem svoj názor, keďže som mal čas pozrieť tvoje video. Nebudem rozoberať situácie do detailov, lebo by to bolo na dlho, každý rozmýšľa inak a ani neviem ako sa hrá na tých blindoch.
Takže na začiatok pár vecí:
-Vypni si zvuky! Tiltuje ma to iba keď pozerám video, neviem ako s tým môžeš normálne hrávať
bez urážky...
-Nastav si v HEM poriadne, aby ti ukazovalo karty po hre ku správnemu hráčovi a nie že sú rozhádzané po stole.
-Mal by si začať písať viac poznámok ku hráčom! To je pomaly dôležitejšie ako HUD a treba si aj zvoliť správny systém písania a písať veci ktoré sú dôležité a zídu sa ti v budúcnosti. Nie ako keď si mal hráča označeného ako „nita“ a poznámka k nemu „call na river s druhým párom“ alebo tak nejak to bolo...čo ti dala tá poznámka a aký má význam? Pre mňa nulový.
-Prehral si QQ a hneď som si všimol, že si začal strašne negatívne myslieť (20e zase pošlem, fishka sa nabalila zase na mne...atď), začal si rozprávať ako o tej ruke, ako keby si dostal badbeat na 1 outer a pritom mal týpek nut flush draw a overkartu. Treba sa sústrediť na ďalšiu ruku a nie na tú čo sa stala, tá je už minulosť, to si môžeš rozoberať a „pitchovať“ keď skončíš session a spravíš si review z HEM.
K hre:
-AQs table 4.: 3-bet pre...keď už nechceš 3-betovať takúto ruku na BTN na CO open, tak potom už neviem čo iné.
-AQo table3.: nechám prečo iba callujeme 3-bet od fishky s takou rukou a hráme OOP...a potom c/r flop KJ9 na jeho weak bet a o minútu na to povieš, že z vlastných skúseností vieš, že fishky nezahodia na flope nič, keď raisovali preflop...alebo niečo v tom slova zmysle, už si to nepamätám.
-A7o: BvB, fish open a ty zahadzuješ IP hráčovi čo otvára 63/37... to sa mi zdá trochu divné...ja by som tam nikdy nezahodil a minimálne calloval...s fishkou predsa chcem hrať čo najviac hier, keď viem že mám na neho edge a ešte som aj v pozícii a BvB...samozrejme, každý hrá inak, to je len môj pohľad na hru...takže to neber že je to správne...
-KQs na BB: fish 50/36 open z MP a my iba callujeme takúto kartu...myslím, že by som to 3-betoval vždy
-99 na BB: BTN (reg) open a ty s 99 iba call? ...wtf is that? Podľa mňa jasný 3-bet...potom si sa zbytočne dostal do takej situácie postflop, kde si nevedel čo máš robiť a na river si bol už úplne stratený...
-44: 2nd barrel na boarde QTx turn K...podľa mňa práveže K nie je žiadna výhra na druhý barrel na takom boarde a skôr pomáha jeho range ako nám...aj mal aj weak hand, tak mu akurát dáva viac draws...nebetoval by som ďalej tie štvorky...
-KJo: BTN (nit) open, 3betuješ KJo, ale predtým iba callneš na BB hráčovi čo má o kilometer širšiu range 99...som trochu zmätený z tvojej stratégie....
-77- value bet na river! To vôbec nebol thin value bet...thin value bet by bolo tak K5...658 Q 8 ....turn skvelá karta, dobre si betoval...river prakticky ešte lepšia karty na value bet a checkol si...tam si mal betovať ďalej...
-A4o: na BB...MP open, celý stôl call a ty si doplatil s A4o...zlý call podľa mňa, buď to foldni keď to nechceš hrať alebo to radšej 3-betni, máš tam kopu dead money a prakticky musíš prejsť akurát cez original raisera a misia splnená...odds nech máš aké chceš preflop na call, akurát sa dostaneš takými callmi iba do zlých spotov....
Sry, že som nepísal časy tých rúk, ale hovorím, pozrel som to narýchlo a píšem akurát čo si pamätám... každopádne good luck a snáď kvôli mne niekto neprišiel o 5 minút života čítaním, ak to nedáva zmysel čo píšem