NL Holdem $0.20(BB) Replayer
SB ($16.67)
BB ($26.15)
UTG ($11.12)
UTG+1 ($22.50)
CO ($20.44) neprijemny chalan, hral 30/26/3bet 12,8 po 300 rukach
Hero ($21.84)
Dealt to Hero J T
fold, fold, CO raises to $0.70, Hero calls $0.70, fold, fold
FLOP ($1.70) 4 8 7
CO bets $1.20, Hero raises to $3.60, CO raises to $8.40, Hero raises to $21.14 (AI), CO calls $11.34 (AI)
No pred flopom je to podla mna easy call, je to super ruka proti nemu a otacat ju na bluff ked mam este aj poziciu je nie dobre. Tiez sa mi pozdavala myslienka, ze zo small blindu sa k nam prida aj fishka, lebo toto je podla mna nuts ruka do multiway potu.
Na chalana mam malo ruk, ale bol velmi cbet happy a dost som mu robil aj zle, tak som predpokladal, ze tu bude cbetovat dost. Tu nastala situacia, ked som si povedal, ze s inside straightflushdraw sa tu s nim stacknem, kedze mam ppc equity voci takmer vsetkemu, s cim sa tu on stackne. Drzal som sa tejto myslienky, ale trochu ma osvietilo, ked tu on 3betol - kludne totiz mohol mat lepsiu FD, s ktorou sa tu rozhodol stacknut (bol dost overaggro, aj ked info o tom, ze sa stackuje s FD som nemal). A proti A-high alebo K-high FD si nestojim velmi dobre, kedze nemam ani par. Preto nastala otazka, ci som to tam mal tlacit po jeho standard sized 3bete a este ci je rozumne menit plan, ktory si dopredu stanovim, ked ma osvieti na turne nejaka uzasna myslienka, ktora ma nenapadla pred tym