Poker Stars
Re: Poker Stars
Som vo Francúzsku, čiže nemôžem hrávať o peniaze na .com verzii, ale doteraz som nemal žiadne problémy s prihlásením, skúšal som dokonca hrať aj jeden homegame turnaj za hracie peniaze, išlo to ok, teraz keď som preinštaloval soft, vyhadzuje mi pri spustení toto...
Môže mi niekto poradiť, kde môže byť problém? Ďakujem.
Môže mi niekto poradiť, kde môže byť problém? Ďakujem.
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Taky problem tu bol nedavno, vtedy stacilo znova stiahnut software z ich stranky, preinstalovat a uz to islo.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
hej, hej, už viem, ďakujem... nakoľko mne tu automaticky prehodí .com stránku na P****Stars.fr, musel som požiadať o zaslanie inštalačky niekoho z domova, kamoš mi odoslal takú čo už mal uloženú v počítači, keď nanovo stiahol, už to išlo, takže preto som mal problémy... ďakujem
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
ten reload bonus do vysky 100$.. da vytrikovat tak ze vytiahnem peniaze na moneybookers a hned ich poslem naspat do herne s tym codom?
Naposledy upravil HypAA dňa 07 Júl 2011 19:59, celkovo upravené 1 krát.
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
Neda sa, ak teraz cashoutnes, stracas narok na bonus.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
hmm.. a nasiel by sa niekto kto by mi poslal na mb par $ s tym ze ja mu ich poslem prvy na ucet v herni?
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
HypAA napísal:hmm.. a nasiel by sa niekto kto by mi poslal na mb par $ s tym ze ja mu ich poslem prvy na ucet v herni?
kludne posli,ale v eurach,posli 80.50 e na palo1973
edit:a posli mi do pm mb adresu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Zdravím pánové,
chci se zeptat, funguje vám PS v české mutaci (příp slovenské) a jdou Vám vkládat peníze z MB? Po mě to chtělo asi před 14 dny přeinstalaci a nejde mi zapnout česká mutace a ani mi nejdou vložit peníze. Díky za info
chci se zeptat, funguje vám PS v české mutaci (příp slovenské) a jdou Vám vkládat peníze z MB? Po mě to chtělo asi před 14 dny přeinstalaci a nejde mi zapnout česká mutace a ani mi nejdou vložit peníze. Díky za info
- Giro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ja som včera depositol 10€ cez moneybookers vpohode.
Česky mi ide tieš.
Česky mi ide tieš.
- filip212
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Neporadi mi niekto ako by som zmenil farbu buttons BET, CHECK a FOLD , mam taky mod a nie je ich moc dobre vidiet ked mam viac stolov. Staci najst tiez spravne a zmenit len farbu v dakom editore?
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.