Rakeback / VIP program
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: DOXXbet
dnes som zistil, že som sa na doxxbet poker už pred rokom registroval, zabudol som heslo samozrejme a tak som si ho vyžiadal. keď prišlo na email, skúsil som ho zadávať na oficiálnej stránke (lebo poker klienta nemám v pc) a nemohol som sa aj tak prihlásiť. zablokoval sa mi účet. písal som na support a zatiaľ nič
keďže som účet regoval pred rokom, bude pre mňa platiť ten 30% rakeback?
nespravil som zatiaľ žiadny deposit na účet, takže mi asi bude platiť ten "Bonus k prvému vkladu", však?
dik za odozvu
keďže som účet regoval pred rokom, bude pre mňa platiť ten 30% rakeback?
nespravil som zatiaľ žiadny deposit na účet, takže mi asi bude platiť ten "Bonus k prvému vkladu", však?
dik za odozvu
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Bude platit pravdepodovne aj jedno aj druhe, rakeback urcite a ak neni casovy limit na vstupny bonus tak pri vklade aj ten.
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Inak bude aj v auguste nejaká akcia ako je teraz v júli tie 1500 € freerolly? A ešte jedna otázka, ako je to s rakebackom? Je to automatické, a v ktorý den?
- mr.evil1911
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
o freerolloch nič neviem ale čo sa týka rakebacku myslím že rovnako ako vo všetkych hernaich siete Entraction Network je automaticky a vyplaca sa každy pondelok.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
prosim vas je este stale platny pondelnajsie vratenie rakebacku , pokial ano , je moznost sledovat jeho hodnotu , vdaka za odpoved
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
ano, na doxxbete je 30% rakeback automaticky, pre istotu im mozes napisat na support, ale mal by ho mat kazdy. Vies si to odsledovat podla poctu nazbieranych bodov (myslim, ze 2vip body = 1€ rake). V priebehu pondelka zvykne prist mail, kde ti napisu presne sumu o kolko bol tvoj ucet navyseny z rakebacku.
- dawidsvk
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
.a pripise sa ti do odds (nie do poker) takze mozno preto ho nevidis..
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
Re: Rakeback / VIP program
Nějak nechápu ten popis s tím že max. je nebo není 50%.
Řekněme že mám ten rakeback 30%, officiálním rake racu na webu skončím tak že value toho rakeracu bude pro mě dalších 30%. Znamená to že mi Doxxbet vyplatí o 10% mín?
Nebo co čeho se to maximum 50% týká?
Děkuji
Řekněme že mám ten rakeback 30%, officiálním rake racu na webu skončím tak že value toho rakeracu bude pro mě dalších 30%. Znamená to že mi Doxxbet vyplatí o 10% mín?
Nebo co čeho se to maximum 50% týká?
Děkuji
- Strangercz
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Rakeback / VIP program
To maximum je len na rakeback+bonus alebo VIP program+bonus. Tam je maximum 50%. Všetky ostatné promo akcie ako endurance, rake race alebo iné akcie môžu tých 50% prekročiť a obvykle aj prekročia, nieje to extrémna rarita, že by sa niekomu podarilo na Entraction herni vďaka týmto ďalším promo akciám mať celkový rakeback blízko 100%, alebo ho dokonca prekročiť Nájdu sa aj takí maniaci
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- haman
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.