Otazka o pokrovych pojmoch
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Otazka o pokrovych pojmoch
Nazdar,som tu nový........potreboval by som vedieť nejaké veci,napríklad čo znamená NL10 až trebárs do NL 2000......taktiež downsving,a tilt.......keby bol niekto ochotný mi to vysvetliť...dakujem......
EDIT by dzejkej: nabuduce poprosim rozumnejsi predmet temy a dat si pracu s vyberom spravnej sekcie, vdaka
EDIT by dzejkej: nabuduce poprosim rozumnejsi predmet temy a dat si pracu s vyberom spravnej sekcie, vdaka
- Dominik7134
- Založený: Júl 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pomoc
Dominik7134 napísal:Nazdar,som tu nový........potreboval by som vedieť nejaké veci,napríklad čo znamená NL10 až trebárs do NL 2000......taktiež downsving,a tilt.......keby bol niekto ochotný mi to vysvetliť...dakujem......
NL10 = No limit (cash game = hra o hotovost) a ta 10 znamena velkost tvojho BI = buy inu co je 100 nasobok velkeho blindu BB = 0,10USD.
Na ostatne pohladaj slovnik a prehlad fora. Pouzi vyhladavac vpravo hore, urcite najdes odpovede na vsetky otazky
Edit: Pridany odkaz
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: pomoc
kopec vyrazov najdes tu: http://www.pokerportal.info/poker-skola/pokrovy-slovnik/
NL je skratka pre No Limit a cislo za tym znamena maximalny buy-in pri stol...napriklad NL2 je stol, kde mozes ist maximalne s 2$ a blindy su 0.01$/0.02$
down/upswing-> ked si najdes v ENG/SVK slovniku "swing" tak prides na to, ze to znamena "hojdat, kolisat" a pod. Ked je to dow tak to bude asi dole a ked up tak hore =>downswing->kolisanie smerom dole, upswing->kolisanie smerom hore...a kolisanie coho? vo vseobecnosti vysledkov...ked sa ti dari a stale vyhravas, mas upswing, ked naopak stale prehravas a stracas $ tak mas downswing...jednoduche
tilt->to je stav, ked sa ti nedari a mas chut vsetko okolo seba rozbit
edit: sorry za doublepost, chlpo bol rychlejsi...
NL je skratka pre No Limit a cislo za tym znamena maximalny buy-in pri stol...napriklad NL2 je stol, kde mozes ist maximalne s 2$ a blindy su 0.01$/0.02$
down/upswing-> ked si najdes v ENG/SVK slovniku "swing" tak prides na to, ze to znamena "hojdat, kolisat" a pod. Ked je to dow tak to bude asi dole a ked up tak hore =>downswing->kolisanie smerom dole, upswing->kolisanie smerom hore...a kolisanie coho? vo vseobecnosti vysledkov...ked sa ti dari a stale vyhravas, mas upswing, ked naopak stale prehravas a stracas $ tak mas downswing...jednoduche
tilt->to je stav, ked sa ti nedari a mas chut vsetko okolo seba rozbit
edit: sorry za doublepost, chlpo bol rychlejsi...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Re: Otazka o pokrovych pojmoch
Díky moc páni :-))))) hladám stále tieto výrazy.ajked hrám poker už nejak 4 roky.a predsa nie vždy presne viem o čo sa kedy jedná
- Dominik7134
Dominik7134 napísal:hladám stále tieto výrazy.ajked hrám poker už nejak 4 roky.
za 4 roky si nezistil co je tilt a downswing ???
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
whale034 napísal:Dominik7134 napísal:hladám stále tieto výrazy.ajked hrám poker už nejak 4 roky.
za 4 roky si nezistil co je tilt a downswing ???
Zavidis?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
inak vseobecne k pojmom: zadat pojem do google, stlacit medzeru, napisat slovo 'poker' , stlacit Enter a ste v poho. Este sa mi nestalo, ze by som nejaky pojem nenasiel. Ked ste uz uplne zufali, pridajte slovo 'definition'.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
A_Rimmer napísal:
Zavidis?
Nevedomost je krasna...Ale ja sa radsej snazim rozumiet, ked nieco robim...
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
neee ale viem čo to je.........tak učím sa no,nehanbím sa tak čo
- Dominik7134
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.