Zahral som si jeden slovenský freerol na FT a opať sa zadarilo.
Teraz hrám na Stars ale FT ma asi láka späť lebo, dneska mi to parádne chodilo a prehral som asi iba 1 nepodstatný flip zo shortom. Inak som všetko hitoval. Dávam aj jeden príklad bol to all-in pre flop.
Oteho "BadBeat" Blog
Re: Oteho "BadBeat" Blog
Stars konečne vrátili niečo z toho čo som tam narakoval. Bolo už na čase
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
V októbri sa mi darilo aj v cash-game. Graf je z NL10 50BB stoly na P****Stars.
-
Dnes 26.6.2011 je pre mňa pamätný deň. Konečne som sa oslobodil zo spárov najväčšieho diabla v pokrovom svete herne Poker(Joker)Stars. Po dvoch rokoch útrap a galejí na turnajoch, sitkách a cash game sa mi konečne podarilo újsť z miesta z ktorého niet úniku. Zo Stars som plánoval odísť už dlhšie prakticky tam hrám už len minimálne ale stále som mal nainštalovaného klienta. Boli tam aj pekné časy viď minulý príspevok. Ale väčšinou samé brutálne suckouty, coolery, badbeaty atď. Niekto môže namietať že je to variancia ale som presvedčený že soft P****Stars ja takto nastavený v záujme väčšieho rake. A možno len tak zo srandy, ale to je jedno. Ipoker a F****Tilt je to isté aby som nikomu nekrvivdil. Takže sa presúvam na menšie herne a to konkrétne Ladbrokers a Pa***Poker. Na Ladbrokers hrá viacero členov fóra tak dúfam že aj ja sa tam uchytím. Zatiaľ čo som testoval je to v pohode ale uvidíme čo bude. Takže GL všetkým na stoloch a hlavne na P****Stars, kde mňa už tak skoro nestretnete. PS: Bolo treba už aj konečne oprášiť blog. Keď niečo veľké hitnem,ale nie na Stars tak dám vedieť. Nakoniec ešte pár pamätných hand.
-
Cav vidim ze si s modrej hras aj live mozme niekedy zahrat som zo sv. Alebo niejaka online session
- duro546
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.