PacMod LA
Počet príspevkov: 47 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PacMod LA
vyzera to ze pacmod definitivne skoncil, uz mi nejde spustit, aj stranku uz maju zrusenu...
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
jak mate nadstaveny ten soft ? mne sa to zda strasne farebne, hlavne ten betting slider ci jak sa to vola
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
kurna z pacmodu sa mi neozval takze asi budem musiet prestahovat money na luckyace.... Btw. mate niekto mail priamo na toho chlapika z pacmodu ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Neviem čo sa vám deje s pac modom ja ho mam na 2pc a šlape mi aj natom kde mam prekročený limit jeho použivania 3-4mesiace. (tak uvidím dokedy) a ja ked som mu pisal niekedy okolo marca o novy key tak som mu písal na tento email support@pacmod.com a ako ronio už spomínal odpisal do jedného dna a kluč poskytol zadarmo.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
100 usd for script (AHK moze byt) ktory vie (fold, bet 3bb , bet 2.5bb) ak by to vedel niekto spravit (zohnat) na novy soft.
upd: koniec ponuky
upd: koniec ponuky
Naposledy upravil buschle dňa 13 Okt 2011 12:50, celkovo upravené 1 krát.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Drobec37 napísal:Neviem čo sa vám deje s pac modom ja ho mam na 2pc a šlape mi aj natom kde mam prekročený limit jeho použivania 3-4mesiace. (tak uvidím dokedy) a ja ked som mu pisal niekedy okolo marca o novy key tak som mu písal na tento email support@pacmod.com a ako ronio už spomínal odpisal do jedného dna a kluč poskytol zadarmo.
jo ja som tam tiez pisal ale neozvali sa mi
lol...som sa tym pacmodom trochu hral a odrazu ti mi to ide, wtf ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
devil, ako si sa s nim hral...ehm teda s tym pacmodom ..da sa nejak ozivit licencia ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 47 • Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.