Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
250k stack itm na dohlad QQ na ruke zda sa mi ze mam deja vu a pisem niekde svoj hlupy post k neakemu nepoctatnemu turnaju ale este raz si precitam a vidim ze je to WSOP ME... Pali je to fakt smola ked mi Kojak pred dvoma mesiacmi opisoval ako vypadol na WSOP ME v 2008e na QQ v tretom dni a mal stack 280k bolo mi ho uprimne luto v tvojom pripade je mi to luto dvojnasobne viac aj ked ta osobne nepoznam ale hlavu hore uhral si asi najvacsi stack zo vsetkych svk hracov...sice som to nesledoval ale dufam ze sa nemylim tak do dalsich bojov velke a dufam ze sa nechistas hravat za rakuske narodne farby
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
mal som 250k hodinu pred koncom dna 3,cize vyse 80 bb,raisol som z butonu pri bb 3000 na 6400 a eric lindgren ktory sa predtym striploval a mal asi 300k ma 3betuje pomerne vyraazne na 18k,ja 4 bet na 40k,on rozmysla a shipuje,mal som ATo,myslel som ze ma oop necallne a neshipne 80 bb efektivnych,no a potom prisla ta hra s QQ,super bol pomerne aktivny,predtym zvlastne zahral JJ na AKxxx boarde,aneta nehrala nic moc,asi 2x som ju 4 betol,inak pohoda,bol to vssak tazky stol,o com svedci aj to ze lindgren napisal na twitter ze je na najtazsom stole aky kedy hral pocas ME WSOP a myslim,ze ich uuz par odohral
napriek tomu som to mohol celkom slusne uhrat a ist do dna 4 s nadpriemernym stackom.......
napriek tomu som to mohol celkom slusne uhrat a ist do dna 4 s nadpriemernym stackom.......
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
rad vidim, ze si uz doma , to AT by som ne4betoval 80BB deep v pozicii, v podstate blufujes a je to na to prilis dobra ruka
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
tomm napísal:rad vidim, ze si uz doma , to AT by som ne4betoval 80BB deep v pozicii, v podstate blufujes a je to na to prilis dobra ruka
hadam by si to nechcel dorovnat?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ano chcel, kvoli value asi ne4betuje, takze aky to ma vyznam s touto rukou?
- tomm
takze rad dorovnas dominovane eso za 1/4 stacku pri 80bb stackoch hej?pride maly board super cbetuje, co robis?
pride Axx , co robis?
pride Axx , co robis?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
6 z 80 je 1/4? myslis, ze lindgren tu bude 3betovat AJ+ ? mas pocit, ze sa to da hrat len na trafenych boardoch?
- tomm
co sa tyka imagu,lindgren bol dlho na cca 30 bb a dost nitoval,ked defendoval tak pasivne,raz som bol dokonca v SD s nim,mal som 24s...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:co sa tyka imagu,lindgren bol dlho na cca 30 bb a dost nitoval,ked defendoval tak pasivne,raz som bol dokonca v SD s nim,mal som 24s...
co to znamena defendovat pasivne ?
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
tomm napísal:6 z 80 je 1/4? myslis, ze lindgren tu bude 3betovat AJ+ ? mas pocit, ze sa to da hrat len na trafenych boardoch?
my bad som si nejak zafixoval ze 80k je stack kazdopadne aj tak by to bol imo zly call bez specifickych readov
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.