prevody peňazí (money transfers)
Re: prevody peňazí (money transfers)
Zdravim....zalozil som si ucet Neteller a chcem ho vyskusat....moze mi tam niekto pls poslat 10$ ? ja poslem bud na MB alebo na Full Tilt....ak sa najde niekto...diky moc
edit: popr. da sa tam nejak depozitnut cez MB ?...cez ich Mastercard mi to nejde
edit: popr. da sa tam nejak depozitnut cez MB ?...cez ich Mastercard mi to nejde
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
zdravim, hladam niekoho kto by bol taky dobry a pomohol mi z vyberom dolarov z herni (FTP) . jedna sa o mensiu ciastku cca 40,50 dolarov .. nakolko sa nedaju vybrat hladam niekoho kto by mi peniaze previedol na ucet a ja by som ich poslal transferom priamo v herni na hraca co by mohla byt vyhoda pre hracov ktory len skusaju freerolly a nechcu vkladat nejaku malu ciastku.....
najde sa tu nejaky dobry clovek? najlepsie niekto kto je tu znami aby ma niekto neoklamal
dik prosim vas piste mi na mail.... dusan.machava@zoznam.sk len seriozny ludia.... Dakujem
najde sa tu nejaky dobry clovek? najlepsie niekto kto je tu znami aby ma niekto neoklamal
dik prosim vas piste mi na mail.... dusan.machava@zoznam.sk len seriozny ludia.... Dakujem
- Magujiro
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tak Dušan Machava je meno, ktoré rezonuje mnohými ušami
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Ahojte bol by niekto ochotny mi poslat 7 eur na ps, poslem prvy na MB. Diki
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Vedel by mi niekto poslat 100e na stars peniaze poslem na ucet samozrejme prvy aj za maly poplatok
- bludo17
- Založený: Júl 2010
to tu neni nikto kto by mi to poslal ja poslem prvy az potom ked to budes mat ty mne pls ludie nemam kartu odpalil som ju a chcem hrat
- bludo17
chod na benzinku a kup si paysafe card a nemusis na nikoho čakať
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
byvam v pruskom najblizsia omv alebo agip je az cca 40km takze asi nie
- bludo17
Zdravim, potreboval by som dostat peniaze z mojho moneybookers uctu na paypal Nenasiel by sa niekto ochotny? Ide o nejakych 40-50 eur
Dakujem
Dakujem
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
zdravím,
potrebujem si vybrať peniaze z B**365 len dávnejšie som depozitoval cez paysafe kartu tak jediná možnosť výberu je bankový prevod potreboval by som aby mi niekto poslal 5€(to je minimálny depozit na B**365) na Moneybookers aby som si mohol vybrať cez neho tak musím urobiť depozit (na MB nemám momentálne nič)ja môžem poslať na Ipoker pošlem samozrejme prvý a o 100% viac(10€) alebo po výbere na MB vám spätne pošlem... bol by som veľmi rád keby sa niekto taký ochotný našiel.
Ďakujem
potrebujem si vybrať peniaze z B**365 len dávnejšie som depozitoval cez paysafe kartu tak jediná možnosť výberu je bankový prevod potreboval by som aby mi niekto poslal 5€(to je minimálny depozit na B**365) na Moneybookers aby som si mohol vybrať cez neho tak musím urobiť depozit (na MB nemám momentálne nič)ja môžem poslať na Ipoker pošlem samozrejme prvý a o 100% viac(10€) alebo po výbere na MB vám spätne pošlem... bol by som veľmi rád keby sa niekto taký ochotný našiel.
Ďakujem
- 16160303
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 31 krát/5 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.