Problem s prihlasenim
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Problem s prihlasenim
chlapi, nechce ma pripojit do lobby a zaroven mi pise ze mam best connection aka moze byt ? stalo sa vam to uz ? nechce mi ukazat ani to prihlasovacie okienko...
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Re: Party Poker
Vcera som sa regol na party poker depositol 25e spravil tam 200 dnes sa idem prihlasit a ze vyskytol sa problem s mojim uctom nech kontaktujem suport a nechapem preco na party som este nikdy nehral som tam novy reg poslal som im mail a odpoved nikde mali ste niekto podobny problem??
- bludo17
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
mne sa neda ani len prihlasit my tam napise tel.cisla kam mam zavolat alebo poslat mail mail som poslal bez odpovede zatial telefonoval som ale operatory su stale very busy....ide ma porazit
- bludo17
bludo17 napísal:mne sa neda ani len prihlasit my tam napise tel.cisla kam mam zavolat alebo poslat mail mail som poslal bez odpovede zatial telefonoval som ale operatory su stale very busy....ide ma porazit
mail support po ang mne odpisali po 6hod s kladnou odpovedou , takze urcite budes bloknuty iba pre overenie uctu , alebo z tvojho pc uz boli vytvarane dake acc mozno fake pre ten bonus 25
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
konecne som sa tam dovolal a overovali si moj udaje a chlpec mi povedal ze zle mene priezvisko adrsa aj email no nechapem ty kks a ze chcu prefotit op tak som ho prefotil a poslal ale prestavam chapat bud mi nerozumel co som hovoril alebo fakt neviem ale udaje som urcite zadal spravne shit
- bludo17
ak si pamatam tak aj na full tilte aj na stare pred depositom chceli fotku dokladu ,, normalna vec ... ja som OP posiella uz pri registracii
- mi3ckoo
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
jasne to je pohod to neni problem ale oni chcu odo mna este aj ucet ze elektrinu alebo bankovy vypis a to si mam vycucat asi z prsta mam taky pocit kde mame doma ucty za el. netusim a vypisi z uctu mi nechodia na vsetko vyuzivam netbanking
- bludo17
tak stiahol som si vypis z netbankingu tak hadam to bude ok
- bludo17
vsetko co chceli som im poslal odpoved nikde prihlasit sa mi stale neda hroze tento Pa***Poker
- bludo17
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.