B**n iba pred pol rokom spustil real-money pokrovú aplikáciu pre iPhone a už prichádza s ďalšou novinkou. Podobnú možnosť zaviedli aj pre užívateľov Androidov. Spoločnosť B**n.party digital entertainment vkladá do spúšťania novinky veľké nádeje a dúfa, že bude kopírovať úspech iPhonu spred pár mesiacov.
B**n spúšťa poker aj pre Andriod Phone
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
B**n spúšťa poker aj pre Andriod Phone
Diskusia ku krátkej správe: B**n spúšťa poker aj pre Andriod Phone
B**n iba pred pol rokom spustil real-money pokrovú aplikáciu pre iPhone a už prichádza s ďalšou novinkou. Podobnú možnosť zaviedli aj pre užívateľov Androidov. Spoločnosť B**n.party digital entertainment vkladá do spúšťania novinky veľké nádeje a dúfa, že bude kopírovať úspech iPhonu spred pár mesiacov.
-
admin - Príspevky: 22502
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: B**n spúšťa poker aj pre Andriod Phone
nuz, ako nahradu Full Tiltu som rozmyslal vratit sa na B**n. A vidim ze za Rush poker na android je tu tiez nahrada
-
Teo.sk - Príspevky: 75
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 10 krát/2 krát
B**n fici na symbian mobiloch uz roky.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:B**n fici na symbian mobiloch uz roky.
ja viem, aj preto som napisal "vratit sa" . Este na starej nokii som hraval B**n poker cg - s prechodom na android som tu moznost vsak stratil, aj ked som sa snazil portnut tie javove ich veci ale neslo to. aj preto som bol spokojny s FTP, mali jedinu mobilnu hernu.
-
Teo.sk - Príspevky: 75
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 10 krát/2 krát
Skusam to ale zatial je dostupny iba liveapp...na stavky. Poker app stale iba pre iphone
- Krym
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
Celkom fit to vyzera, aj rychlost je omnoho lepsia ako na ten javovej aplikacii co si pamatam zo symbianu.
Sent from my U20i using Tapatalk
Sent from my U20i using Tapatalk
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
je to aj na iphone ? ja neviem ci zle vidim ale vidim tam len poker clock a ani na appstore to nenajde normal app na hranie
- marek63
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.