P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?
Zdravim pred nejakym casom sa podarilo vyhrat sunday milion, istemu slovenskemu hracovi z okolia galanty/serede... Jedna babka povedala(v tomto pripade ich bolo viac) ze PS odmietli vyplatit vyhru tomuto hracovi, z dovodu ze nemal 18 rokov? co je na tom pravdi, poculi ste o tom nieco?
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Re: P****Stars nevyplatilo slovakovi vyhru z SM?
tomu vravim bad beat..
ale tak ak by to bola pravda tak sa necudujem Pokerstarom.. hrac podpisal svojim suhlasom pravidla kde je urcite ze musi mat 18r..
pokuta ktorej by mohla celit herna za porusenie pravidiel je urcite astronomicka oproti vyhre v SM..
kazdopadne budem rad za kazde info bo ma to zauijma
ale tak ak by to bola pravda tak sa necudujem Pokerstarom.. hrac podpisal svojim suhlasom pravidla kde je urcite ze musi mat 18r..
pokuta ktorej by mohla celit herna za porusenie pravidiel je urcite astronomicka oproti vyhre v SM..
kazdopadne budem rad za kazde info bo ma to zauijma
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
jediny slovak o ktorom viem ze vyhral SM bol ten co ho stakoval miestny HU borec a sudiac podla jeho postov sa k svojmu podielu dostal cize vyhra zrejme vyplatena bola
alebo zeby slovaci vyhravali SM kym som tu nebol?
alebo zeby slovaci vyhravali SM kym som tu nebol?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Seraph14 to tusim vyhral... kukal som na sharkscope a ofpr.. zda sa mi cudne ze od vyhry hral len 3-4 turnaje a to 5$.. hmm
ale tak ja vyhrat na zaciatku 150k tak tiez mozno prestanem hrat D..
ale tak ja vyhrat na zaciatku 150k tak tiez mozno prestanem hrat D..
-
Miskokvo a kto by spokutoval P****Stars domorodci na nejakom ostrove v stredo mori?
Alebo je mozne ze by sa jednalo o ineho hraca, ktory skoncil "len" na vyssich prickach finaloveho stola?
Alebo je mozne ze by sa jednalo o ineho hraca, ktory skoncil "len" na vyssich prickach finaloveho stola?
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
stacil by jeden clanok v niakych lokalnych mediach ze 17? rocny vyhral 100 000$ z P****Stars a ta ho vyplatila.. tak urcite konkurencia by podala zalobu..
-
MiskoKvo napísal:stacil by jeden clanok v niakych lokalnych mediach ze 17? rocny vyhral 100 000$ z P****Stars a ta ho vyplatila.. tak urcite konkurencia by podala zalobu..
este sa nasiel jeden, ktory veri v superkontrolne mechanizmy a serioznost online herni
zeby zastupca FT na Slovensku
- janobendik
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/46 krát
korki napísal:Miskokvo a kto by spokutoval P****Stars domorodci na nejakom ostrove v stredo mori?
P****Stars má licenciu na Isle of Man, takže pokutu by mohli dostať od nich, ale nevidím dôvod prečo by P****Stars vyplácalo neplnoletého hráča, však musia mať radosť že ušetria 100 tisíc
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
jaj ty lol .... v drvivej vecsine statov je zakazane gamblovat pod 18r .. vidim ze herna porusuje zakon tak ju neudam?? .. kde zijes omg.. to je ako keby krcmar ferko superi s krcmarom stevkom a jeden znich porusuje zakon ze podava chlast 13 rocnym... myslis ze by sa navzajom neudavali.. wake up
edit: nebolo by to prvy krat co hraca nevyplatili ked zistili ze nieco nesedelo
edit: nebolo by to prvy krat co hraca nevyplatili ked zistili ze nieco nesedelo
Naposledy upravil MiskoKvo dňa 23 Júl 2011 19:58, celkovo upravené 3 krát.
-
Neviem o tom príbehu nič, takže nejdem moc kecať do toho, len sa spýtam... Keď sa neplnoletý chce zaregistrovať do herne, je len jediná možnosť ako to urobiť a to vytvoriť nick na účet napríklad otca, nie? Pri depozite napríklad kreditkou musí zadať údaje z otcovej kreditky... Všetko ok, má to a hrá... Vyhrá v SM 100k, určite sa to v tom momente po víťaznej last hande dozvie celá rodina a okolie, čiže aj otec... PS či novinári budú kontaktovať otca, nie? A on čo? Povie "to hral môj neplnoletý syn, nie ja" ???
Tak to bolo, či ako?
Tak to bolo, či ako?
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.