Dag sa po nie moc vydarenom WSOP môže tešiť z výhry 111,000 Kč ktoré putujú pre nadáciu pre deti z detských domovov. Tú dosiahol na dnešnom P****Stars NHL Charity 2011 v ktorom dominoval. Častokrát je práve účasť na podobných akciách a finančný dar deťom ešte krajší, ako výhra v inom turnaji. Dagovi držíme palce, aby sa mu darilo aj v ďalších turnajoch a deťom prajeme veľa šťastia v živote. Len dodáme, že na turnaji sa okrem iných zúčastnili aj: Martin Hrubý, Jaroslav Špaček, Tomáš Kaberle a Martin Ručinský.
P****Stars NHL Charity 2011: Dag Palovič víťazom
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
P****Stars NHL Charity 2011: Dag Palovič víťazom
Diskusia ku krátkej správe: P****Stars NHL Charity 2011: Dag Palovič víťazom
Dag sa po nie moc vydarenom WSOP môže tešiť z výhry 111,000 Kč ktoré putujú pre nadáciu pre deti z detských domovov. Tú dosiahol na dnešnom P****Stars NHL Charity 2011 v ktorom dominoval. Častokrát je práve účasť na podobných akciách a finančný dar deťom ešte krajší, ako výhra v inom turnaji. Dagovi držíme palce, aby sa mu darilo aj v ďalších turnajoch a deťom prajeme veľa šťastia v živote. Len dodáme, že na turnaji sa okrem iných zúčastnili aj: Martin Hrubý, Jaroslav Špaček, Tomáš Kaberle a Martin Ručinský.
-
admin - Príspevky: 22502
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: P****Stars NHL Charity 2011: Dag Palovič víťazom
no konecne nieco hitol
skoro ako ja, ja tiez vzdy skoncim na prvom mieste v turnajoch kde bud o nic nejde, alebo 150 ludi sa niekam kvalifikuje a nezalezi na poradi.
skoro ako ja, ja tiez vzdy skoncim na prvom mieste v turnajoch kde bud o nic nejde, alebo 150 ludi sa niekam kvalifikuje a nezalezi na poradi.
-
Teo.sk - Príspevky: 75
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 10 krát/2 krát
Teo.sk napísal:v turnajoch kde o nic nejde
+
111,000 Kč ktoré putujú pre nadáciu pre deti z detských domovov
=
wp sir
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
u get my point... tie deti by tie peniaze dostali aj keby to vyhral hocikto iny...
-
nedostali ... kazdy sa rozhodol sam ako ich "investuje" v pripade vyhry ...
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Ta rana dazdnikom mu asi pomohla
- PokerBoy
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ze sa nehambia, vsetci kolko ich tam bolo
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
DagPalovic napísal:nedostali ... kazdy sa rozhodol sam ako ich "investuje" v pripade vyhry ...
chapem dagu, ale aj tak som tym nieco uplne ine chcel povedat ale hlavne je ze sa pomohlo dobrej veci, respect.
-
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.