čavte Peniaze z 888 som si musel vybrať kvôli neskutočne tiltujúcemu softwaru nechápem ako tam môže niekto hrať turbo stoly zbohom NL20... dnes som si dal aj nádhernú 500h session na PS a hneď na začiatku som si pekne naletel do set vs set(samozrejme som mal nižší) ešte k tomu 200BB deep
na flope bol plán trafiť set(podarilo sa ) keby MP dorovnal tak by som určite zvolil raise(aby som ochránil svoju ruku pred možnou FD SD )... na flope aj PF som typoval SB naA,Ks A,Ko Q,Q A,A K,Kpreto som zvolil iba call lebo som vedel že od over páru dostanem double barrel (vždy ho dával)
Turn: ($2.60) 6 (2 players) SB bets $1.60, Hero raises to $4, SB raises to $12.99, Hero calls $5.36 all in
na turne bol plán mini raise a následne na riverCheck push.....
River: ($21.32) 3 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: $21.32 Hero shows 4 4 SB shows T T SB wins $20.26 (Rake: $1.06)
EDIT:upravil som handu
Naposledy upravil 16160303 dňa 08 Júl 2011 19:14, celkovo upravené 1 krát.
uplne v pohode navyse prvy open je minopen, problem je skor ze tvoj range je potom pomerne lahko citatelny a tazko balancovatelny-to si tito manici asi ale velmi nevsimnu. flat na flope 200 deep ci kolko si pisal mi pride dost zly
tucniak napísal:uplne v pohode navyse prvy open je minopen, problem je skor ze tvoj range je potom pomerne lahko citatelny a tazko balancovatelny-to si tito manici asi ale velmi nevsimnu. flat na flope 200 deep ci kolko si pisal mi pride dost zly
jak som to mal zahrať? bol by lepší raise? neovládam moc hru kde sme 200BB+ deep proti by som to zahral raise bet push
Ten pokec k tej hande tam predtym nebol, aspon objasnene myslienky dodatocne.
Skorej by ma zaujimalo, ako casto bude nas pocket pair dobry v takychto spotoch. Kedze velmi casto nas set netrafime a sme v spote kde nasa handa nebude prakticky skoro nikdy dobra, kedze sme 3way.
Po dlhšom čase som konečne niečo odohral.... Tu je graf a staty od piatka. Mám zopár otázok ohľadom statov a nejaké ruky ----- všetko nižšie
1. VP$IP,PFR,WTSD a W$SD sú na dobrých číslach ? 2. mal by som niečo znížiť(zvýšiť)? dlho mi vŕta v hlave či zo statmy 21/19/4 nejsom nitka (keď som zakladal tento blog hral som 8/7/1 )
Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with Q 9 CO calls $0.05, Hero raises to $0.25, SB calls $0.23, 1 fold, CO calls $0.20
Flop: ($0.80) 7 6 Q(3 players) SB bets $0.05, CO calls $0.05, Hero raises to $0.35, SB raises to $0.65, CO calls $0.60, Hero raises to $5.05 all in, SB calls $4.40, CO folds
Turn: ($11.55) 5(2 players - 1 is all in)
River: ($11.55) 4(2 players - 1 is all in)
Spoiler:
Final Pot: $11.55 Hero shows Q 9 (a flush, Queen high) SB shows 7 7 (three of a kind, Sevens) Hero wins $10.98 (Rake: $0.57)
(1)Quick Callvidel som ho to urobiť na podobnom boarde s 3,3 proti 2 a na riveri hitol 3 (2)mal som BD ST draw+FD a TP.... tu som sa chcel stacknut aj proti 2 mal som slušnú equity
Co sa tyka ruk, podla mna prva snapcall aj s tym readom (aj ked som ho uplne nepochopil). Druha ruka je trochu ina, mame poziciu a mozme ovela lepsie ovladat pot a robit lepsie rozhodnutia. Proti tomu minbetu by som raisoval viac, neviem, co chces dosiahnut tym malym raisom. Ak si uz urobil ten maly raise a dostal si ten min3bet, tak by som calloval, pretoze sme ip a neocakavam, ze by sa tu niekto 3-way stackol s niecim ako JJ,TT, takze value asi nedostaneme a mame skor drawing ruku.
h1 - ak si ho videl ch/pushovat 3 way underpar na takom boarde, tak je to insta call. h2 - ten donk je celkom zaujimavy. Vacsinou to byva FD alebo nejaka ruka, ktora nechce callovat velky bet. Teda moze to byt nieco ako small FD, druhy par no kicker, mozno nejake osmicky a pod. Takze by som ako ty raisoval, ale s vacsim betsizingom - napr. okolo 0,7. Ten minr je uz o niecom inom, pretoze toto robia ludia a hlavne fishky s monster rukami. Samozrejme tam clovek vidi aj air alebo TP, ale po vacsinu casu su to dva pary+. Preto som tam skor za call.
Edit: h2 - ...pretoze ak tam chceme hrat v podstate s TPGK a spoliehat sa na semi-bluff s FD, tak tam podla mna nemame FE, ktoru potrebujeme.
s tým miniraisom mam veľmi veľký problém napr. keď je pot 0,8 a súper 1. donkne 0,05 súper 2. call pot je 0,9 to úplne ignorujem a raisujem iba ten donkB na 5-7x niekedy 3x mal by som dávať napr. 0,7-0,75? v takýchto situáciach? mal by som raisovať 3/4 s celkového potu? budem musieť na tom zapracovať ....
hej hej, ten 4b/push bola veľká chyba mal som to iba dorovnať....v podstate sa jednalo o semi-bluff lebo moja Q nebola na 100% dobrá.... a že som hitol na riveri bolo iba šťastie....celkovo bola táto ruka veľmi zle zahraná z mojej strany