taká malá anketa
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
taká malá anketa
Akú ste mali naj smolu pri hre za real peniaze?
Mne sa raz podarila husárska prehra.pri hre 5/10 dolárov. Na ruku som dostal AA. Opatrne som navýšil o 30dol. Ostali sme len dvaja. Prišiel flop AAJ(eso a dolník v srdcovom).CHekol som aby som ho neodplašil.On tiež. Na river prišlo Q(srdce). Dal som ALL IN 150dol. on sa pridal. vedel som že má postupku ale aké bolo moje prekvapenie ked ukázal royal flush!!!!! na ruke mal totiž K 10 (srdcové) a moje 4 esa padli ako berlín v 45. :-(
Mne sa raz podarila husárska prehra.pri hre 5/10 dolárov. Na ruku som dostal AA. Opatrne som navýšil o 30dol. Ostali sme len dvaja. Prišiel flop AAJ(eso a dolník v srdcovom).CHekol som aby som ho neodplašil.On tiež. Na river prišlo Q(srdce). Dal som ALL IN 150dol. on sa pridal. vedel som že má postupku ale aké bolo moje prekvapenie ked ukázal royal flush!!!!! na ruke mal totiž K 10 (srdcové) a moje 4 esa padli ako berlín v 45. :-(
- relkam
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
relkam
co mas proti padu Berlina v 45. ? :)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to relkam
ty kokso riadne smolna prehra , ale mna by aj dost potesila , lebo by som mal narok na Bad Beat ktory funguje u vetsiny herni ja co hravam v Betway tam sa pohybuje okolo 30k dolarov ... i4poker okolo 10k euro. Kde hravas nemaju Bad Beat ? Je cas zmenit hernu , aspon kvoli tomuto
- kendy11
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.