Škola pre začiatočníkov (34. časť): Bad beaty
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Škola pre začiatočníkov (34. časť): Bad beaty
hm bad beat uz som par bankrolov takto stratil ale nevytoci nic viac ako ked sa snazite hrat dobru hru a ryby vam davaju pf allin s 35o a podobne a este vam daju dole vase AK a pod. no nerozculuj sa potom.....
Alebo vam poflope na ruke s J9o jebne allin ked mu nic neprislo proti vasmu QQ lebo si mysli ze je neporazitelny a potom mu pride J9 a este Vam napise jak som si to mal preratat pred tym nez som ho dorovnal.
Alebo vam poflope na ruke s J9o jebne allin ked mu nic neprislo proti vasmu QQ lebo si mysli ze je neporazitelny a potom mu pride J9 a este Vam napise jak som si to mal preratat pred tym nez som ho dorovnal.
- g82
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
len perla z dneska ano pf all in ja AA super JK samozrejme doslo JK a jedna reakcia ze no aj AA treba vedet zahrat
- g82
pf all in ja KK super 7J ano flop JJ4 turn 2 river 7 no moze toto niekomu dojst a dat all in s 7J? cele zle nema to uroven na nizkych limitoch sama fish
- g82
g82 napísal:cele zle nema to uroven na nizkych limitoch sama fish
jj, to je hnus ma same fishky pri stoloch
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Vcera akukolvek handu som vzdy ma porazil niekto s flush a mal na ruke hovno ale dosiel mu flush
Ja KK on K2s pf all in flop K74 turn 5 river J jasne ze chalan ma flush s 2.popici som myslel ze ma jebne vcera a vsetky ruky takto podobne nemohol som proste vyhrat s nicim....
Ja KK on K2s pf all in flop K74 turn 5 river J jasne ze chalan ma flush s 2.popici som myslel ze ma jebne vcera a vsetky ruky takto podobne nemohol som proste vyhrat s nicim....
- g82
kolko playmoney si prehral?
- Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
- kubofromsk
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
3krat mam AQ a natrafim na AK ked na stole je A .. 2 krat KK vs AA.. raz AA vs KK a turn K.. QQ vs KQ.. k na rivru.. KQ vs QQ.. K na flope, Q na rivru... 2krat over pair vs over pair.. to je len dnesna moja vizitka na jokestars
- Sedricek
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
no popo hram zatial 1,2E turnaje snazim sa drzat bankrolu ale taketo turnaje ma zabijaju nemozem sa odtial kvoli takymto veciam vyhrabat no prehral som asi 20E .....
- g82
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.