V sobotu 6.8. sa v Poker Clube Havlíčkov Brod (Herna bar Tajfun, Nádražní 935) koná charitatívny pokrový turnaj na úhradu prepotrebných biomodulačných injekcií chorého chlapca z Havličkovho Brodu, Jakuba Kunáška. Jakub prišiel na svet ťažkým pôrodom cisárskym rezom a vypadalo to s ním zle-nedobre. No zo všetkého sa dostal a rodičia sa mohli tešiť z krásneho, zdravého chlapčeka. Až do jeho 2 rokov, kedy mu doktori diagnostikovali autismus. Jeho príbeh mal vidinu čierneho konca, no našiel sa doktor, ktorý mu pomocou biomodulačných injekcií chce zabezpečiť život bez nálepky "autista". Jakubov stav sa stále zlepšuje a jeho život naberá nový rozmer. No biomodulačné injekcie sú nákladné a preto mu príďite pomôcť hraním pokru! Informácie o turnaji: Sobota 6.8. od 14:30, kapacita 54 hráčov, registrácia na: turnaje@poker-hb.cz (uveďte meno a dátum turnaja), buy-in: 300 Kč + 100 Kč za 1,000 chipov naviac. Výhry: tričká, čapice, reklamné predmety. Celý výťažok z turnaja pôjde na biomodulačné injekcie pre Jakubka Kunáška.
Príďte pokrom podporiť dobrú vec!
Počet príspevkov: 44 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Príďte pokrom podporiť dobrú vec!
Diskusia ku krátkej správe: Príďte pokrom podporiť dobrú vec!
V sobotu 6.8. sa v Poker Clube Havlíčkov Brod (Herna bar Tajfun, Nádražní 935) koná charitatívny pokrový turnaj na úhradu prepotrebných biomodulačných injekcií chorého chlapca z Havličkovho Brodu, Jakuba Kunáška. Jakub prišiel na svet ťažkým pôrodom cisárskym rezom a vypadalo to s ním zle-nedobre. No zo všetkého sa dostal a rodičia sa mohli tešiť z krásneho, zdravého chlapčeka. Až do jeho 2 rokov, kedy mu doktori diagnostikovali autismus. Jeho príbeh mal vidinu čierneho konca, no našiel sa doktor, ktorý mu pomocou biomodulačných injekcií chce zabezpečiť život bez nálepky "autista". Jakubov stav sa stále zlepšuje a jeho život naberá nový rozmer. No biomodulačné injekcie sú nákladné a preto mu príďite pomôcť hraním pokru! Informácie o turnaji: Sobota 6.8. od 14:30, kapacita 54 hráčov, registrácia na: turnaje@poker-hb.cz (uveďte meno a dátum turnaja), buy-in: 300 Kč + 100 Kč za 1,000 chipov naviac. Výhry: tričká, čapice, reklamné predmety. Celý výťažok z turnaja pôjde na biomodulačné injekcie pre Jakubka Kunáška.
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Príďte pokrom podporiť dobrú vec!
ked si chce ist niekto zahrat tak mu rad zaplatim BI, pre mna je to daleko a ani to vlastne neviem hrat
- eduard666
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/4 krát
Bolo by dobre, aby sa aj v Bratislave zorganizovalo daco podobne!!!
AK to niekto ide hrat piste PM tiez sa pripojim stym, ze zaplatim buy in.
AK to niekto ide hrat piste PM tiez sa pripojim stym, ze zaplatim buy in.
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
eduard666 napísal:ked si chce ist niekto zahrat tak mu rad zaplatim BI, pre mna je to daleko a ani to vlastne neviem hrat
pokud chces prispet, muzes mi poslat love, ja to predam ....
dtto ramzey ..
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Posli mi nick na JokerStarse shipnem ti tam buyin
- ramzey
Doteraz som bol v tom, ze autizmus sa neda liecit, co su to vlastne tie biomodulacne injekcie?
- Marcel73
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
urcite je tu plno fundovanych odbornikov ktori ti to hned vysvetlia. co tak pouzit google omg?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
APminer napísal:eduard666 napísal:ked si chce ist niekto zahrat tak mu rad zaplatim BI, pre mna je to daleko a ani to vlastne neviem hrat
pokud chces prispet, muzes mi poslat love, ja to predam ....
dtto ramzey ..
apminer mozem na moneybookers? nemam PS
- eduard666
a ak sa da tak napis moneybookers, aby som to co najskor poslal.... alebo ramzey poslem tebe a ty apminerovi na PS?
- eduard666
ramzey@zoznam.sk je moje moneybookers
Apik ma urcite moneybookers tiez a ja neviem jeho nick na PS takze, kym sa neozve neviem dalej postupovat ani ja.
Ale pokial nemas cas to tu dnes sledovat, tak mi to vklude shipni na moneybookers.
- ramzey
Počet príspevkov: 44 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.