Nastavenia herne
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Nastavenia herne
Zdravím, dá sa nejak nastaviť to, aby mi stoli ostali na tom mieste kde si ich dám? povedzme napr. ja 4tablujem, tak to mám v lavom rohu,pravom rohu atď. V ostatných herniach sa mi to automaticky "ukladalo", len tuto nie... totižto ma nebaví každú session si zase nahadzovat stoly
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Re: DOXXbet
Zeltzn napísal:Zdravím, dá sa nejak nastaviť to, aby mi stoli ostali na tom mieste kde si ich dám? povedzme napr. ja 4tablujem, tak to mám v lavom rohu,pravom rohu atď. V ostatných herniach sa mi to automaticky "ukladalo", len tuto nie... totižto ma nebaví každú session si zase nahadzovat stoly
Aj na doxxe je taká možnosť. Stačí kliknúť na ikonu v pravom hornom rohu, ktorá sa ti zobrazí keď máš otvorených viac stolov a ono ti ich rozhodí automaticky po celej obrazovke.
- Meliko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
chcem sa opýtať, dá sa niekde nastaviť time bank ??? to sa mi nezdá že by tam nebol, len asi niesom dostatočne pozorný
-
Ako dlho trvá výber z db? vraj "Vašu žiadosť o výber z hráčskeho účtu sme prijali a poslali administrátorovi"
-
Zeltzn napísal:chcem sa opýtať, dá sa niekde nastaviť time bank ??? to sa mi nezdá že by tam nebol, len asi niesom dostatočne pozorný
a) timebank bohuzial chyba
b) vybery su riesene v precovne dni povedzme do 1-2 hodin, zalezi aku formu vyplaty ste si zvolili, moneybookers, netteler su viac menej hned. SK bankove ucty v priebehu jedneho pracovneho dna. Samozrejme hovorim o overenych uzivateloch.
-
DOXXbet - Príspevky: 37
- Založený: Máj 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Zdravim Doxxbet team,
Preco vzdy, ked si zapnem klienta, tak musim 8x kliknut aby som si nastavil filter na NLHE Microstakes 9tables, Hide Empty and Full tables?
Dalej na kazdom novom cash stole musim klikat Auto rebuy a stlacit OK a Muck Losing cards, co su dalsie 3 kliky.
Nemohli by ste poslat centrale poziadavku, nech sa daju tieto filtre a nastavenia ulozit natrvalo?
Takisto obtazuje to, ze ked mam pusteneho klienta, na 2.den mi napise ze spojenie bolo ukoncene z dovodu inaktivity a musim sa nanovo prihlasit.
dakujem.
Preco vzdy, ked si zapnem klienta, tak musim 8x kliknut aby som si nastavil filter na NLHE Microstakes 9tables, Hide Empty and Full tables?
Dalej na kazdom novom cash stole musim klikat Auto rebuy a stlacit OK a Muck Losing cards, co su dalsie 3 kliky.
Nemohli by ste poslat centrale poziadavku, nech sa daju tieto filtre a nastavenia ulozit natrvalo?
Takisto obtazuje to, ze ked mam pusteneho klienta, na 2.den mi napise ze spojenie bolo ukoncene z dovodu inaktivity a musim sa nanovo prihlasit.
dakujem.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Kde nieje snaha necakaj zlepsenie
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
vynechal si ešte time bank, dosť dôležitá vec .. pri multitablingu nemožné aby si to stíhal nejako
-
To je fakt taky problem zaplatit dobreho programatora, nech spravi kvalitneho klienta podobneho PS alebo FTP kvalitou?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.