inac poker mindset je fakt celkom dobra kniha ohladne tohto, trosku to pomoze si dat veci v hlave str8 up a pustit sa do toho s 'cistou hlavou'..gl

tucniak napísal:john 10 metrakov? neviem ci si to zle pamatam ale ked raz dedko na chatu dal doviezt vlecku (co bolo tak 2-3 metraky neviem??) tak nam to trvalo cely ze den a cely ze dalsi sa mi triasli ruky..
ale to boli take fakt velke kusy stromu, ze ti tam pravidelne ostala sekera a bolo treba dalsie 2-3 nato aby si to z toho dostal
johnmirow napísal:mam asi 10metrakov dreva co treba pokalat ... deal?
Drobec37 napísal:Ked tak čitam tie vaše komenty hned mi je lepšie.
Drobec37 napísal:John ked bustnem celý roll tak sa možme dohodnut to budem mat tiltu dosta za nejaku placu (začiatok noveho BR) by som to aj pokacal
johnmirow napísal:shit, a ja som si myslel, ze sa chces len odreagovat a ty tu hned o penazoch ....
tucniak napísal:ale nie, neber to zle s nadhladom, ja som mal napr tiez dost zlych 6 mesiacov (kombinacia toho ze som nemohol hrat ani dobry objem a nehral som zrovna A game teda:D) a teda prijemne to nie je, viackrat som uvazoval ze sa na to uplne vykaslem.
tucniak napísal:inac poker mindset je fakt celkom dobra kniha ohladne tohto, trosku to pomoze si dat veci v hlave str8 up a pustit sa do toho s 'cistou hlavou'..gl
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostí.