DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $19.49
UTG: $16.12
MP: $10.00
CO: $8.92
Hero (BTN): $18.71
SB: $9.70
Vsetci hraci v tomto spote su fishky (dufam, ze okrem Hera
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with K
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
UTG calls $0.10, 2 folds, Hero raises to $0.45, SB calls $0.40, BB calls $0.35, UTG calls $0.35
Standart izoraise. Ocakavam minimalne este jeden call.
Flop: ($1.80) 3
SB checks, BB checks, UTG bets $0.90, Hero calls $0.90, SB calls $0.90, BB folds
Chalan tu moze donkovat vela veci, od airu, cez TP, sety a made flush. Takisto aj FD. Myslim si, ze jeho range tu bude dost siroka. Callujem s tym, ze cakam aspon jeden call a planujem budovat pot na turne, kedze sme zhruba 160bb deep.
Turn: ($4.50) Q
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
SB checks, UTG bets $3.37, Hero calls $3.37, SB folds
Jedna z najhorsich kariet z decku. Ak Villain donkoval set, tak mame problemy. To je vsak iba mensia cast jeho range. Skor tu vidim trips. SB sa nebojim, pretoze si nemyslim, ze by mohol slowplayovat set a callujem len preto, aby som ho udrzal v pote. V tom momente mi raise neprisiel velmi dobry, no teraz by som ho zvazoval.
River: ($11.24) 9
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
UTG checks, Hero bets ?
Villain checkuje a to sa mi velmi nepozdava. Je moznych viac scenarov, ale vyberam len tie najpravdepodobnejsie. Kedze fishky rady slowplayuju nuts, je mozne, ze dostanem ch/r od FH alebo A-h flush.
Ak ma Qx alebo mensi flush, dostanem ch/c.
A je dost mozne, ze tu dostanem aj ch/f (sice neviem od coho, ale mozne to je).
Je mi jasne, ze ked betnem hocikolko, tak pripadny ch/push budem musiet dorovnat. Otazne je to, aky betsizing zvolit. Villainovi ostava behind zhruba PSB. Nad checkom vobec neuvazujem.