K pokeru jsem se dostal před rokem přes magorka (žádná urážka, přečtěte si tady jeho blog) který mě celou dobu, kterou se v pokeru držím fascinuje svým přístupem, vytrvalostí a výsledky. S bankrollem však operuju teprve nějaké dva měsíce, kdy jsem zkoušel i 6max super turbo sngs na entraction, bohužel neúspěšně.
Zbylé dolary jsem vložil na PS a začal s NL2, mám za sebou 94 tisíc hand a jsem v +, ale můj graf mě děsí, poslední dny (prakticky celý Srpen) jsem měl celkem i smůlu, nejhorší handy vložím do dalšího příspěvku, zatím bez statů, jen pro informaci. Bude tam určitě hodně chyb, s tím počítám, ale najde se i pár bad beatů, které mě štvou nejvíc. Když mám smůlu pociťuju i slabší tilt a nehraju zrovna ukázkově, což je můj největší problém asi. Hraju od začátku 10-12 stolů a můj graf je zatím jako horská dráha, přiložím celkový i srpnový graf.
po 9 dnech měsíce a tolika handách být breakeven, stratil jsem motivaci, když vidím, že nic nevyhrávám, chtěl bych díky akce od PS udělat PlatinumStar tento měsíc a doufám, že to NL2 pokořím, protože po prázdninách už 6-7 hodin u PC trávit nebudu moct, kvůli čtvrtému ročníku a maturitě BlackRain79 a jeho NL2 měsíční graf s více než 500$ profitem mi dokazuje, že je možné si i na tomto nejnižším limitu přivydělat nějaké slušné peníze.
worst hands, jen formou screenu
Dík za každou případnou podporu či radu a přeju všem