TheProksa beating Cash Games
Počet príspevkov: 37 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
TheProksa beating Cash Games
GOOD MORNING POKERPORTAL!!
Caute vsetci pokerportalisti,
toto je moj prvy pokerblog, tak som sa chcel predstavit,
co hravam, kde hravam, ako hravam, moje ciele do buducosti, atd...
Takze volam sa Miso, mam 22 rokov, hravam ako theproksa, prevazne na P****Stars. Poker som zacal hravat koncom roka 2008,
chodil som na freerolly do reduty, na prvych dvoch z nich som sa bez rebuyu a addonu dostal do prvej trojky, z cca 100+ ludi,
takze moja obsesia bola na svete. Potom som neprestaval chodit na live turnaje a pomaly som presedlal na online, kde som
zacal hravat na party. Tam som minuly rok v januari trafil som prvy velky vysledok, ked som este nemal konkretne ciele, na monthly million (patciferna vyhra, viem ze toto vsetkych vzdy zaujima ). Potom prisla prestavka od pokru, lebo som este nevedel, kolko sa da a kolko ludia na pokri vyhravaju, proste moje ciele boli ovela nizsie, nez kolko som vtedy strelil.
Fast forward 2011... Takze v januari som zacal hravat microstakes na stars, kam som si hodil (nebol to moj prvy deposit) 10 euro, uz som mal predtym napozeranych vela videi napr. dustyho schmidta, atd.. a postupne isiel hore z 2nl na 10nl asi za mesiac, ked som mal 700usd roll, ktory som potom musel vybrat a v dosledku skusok (a velmi ubohych vysledkov v skole z minulych rokov) som musel na chvilu s pokrom seknut. Zaciatkom leta som si vsak zohnal roll a snazil sa prerazit cez 25nl a 50nl, ale zaskocilo ma, kedze som predtym isiel limitmi jak noz maslom, ze beatovat to neni az take easy, ze nestaci len klikat buttons (bez table selection a s piatimi regmi som povodne cakal 10bb/100 DDD)...
Taaaakze.. Aby som to upresnil, myslim si ze prvykrat ma zastihla aj variance (ani nie running under EV, ale hlavne strasne vela coolerov) aj poor play v niektorych spotoch. Tak som trochu pracoval a zmenil som trochu styl hry a teraz uz beatujem v rozmedzi 25k hands 25nl celkom v pohode, aj ked ma zaskocilo, ze adjustments ktore som spravil mi konpletne zmenili red line zo 45 stupnov hore na 45 stupnov dole.
Mojim cielom a cielom aj tohto blogu je viac sa konecne zapajat do diskusii o pokri celkovo, hlavne s hracmi ktori su bud na mojich limitoch a beatuju ich alebo o jeden dva vyssie. Do konca roka by som chcel byt reg na nl200(400 je zbozne zelanie, ale momentalne venujem hraniu a studiu v priemere 8 hodin denne, tak dufam ze sa to nejakym sposobom prejavi) a buduci rok utocit na SUPERNOVA ELITE.
Tiez budem byvat v ba a hladam zatial jedneho spolubyvajuceho na pokerflat, ale o tom asi zacnem novu diskusiu.
Tak zatial tolko. Gl @ the tables as they say.
P.S. Shout Skilllllllll gaaaaaaameeeeeeeeee!!! when u spike a 2 outter on the river.
Caute vsetci pokerportalisti,
toto je moj prvy pokerblog, tak som sa chcel predstavit,
co hravam, kde hravam, ako hravam, moje ciele do buducosti, atd...
Takze volam sa Miso, mam 22 rokov, hravam ako theproksa, prevazne na P****Stars. Poker som zacal hravat koncom roka 2008,
chodil som na freerolly do reduty, na prvych dvoch z nich som sa bez rebuyu a addonu dostal do prvej trojky, z cca 100+ ludi,
takze moja obsesia bola na svete. Potom som neprestaval chodit na live turnaje a pomaly som presedlal na online, kde som
zacal hravat na party. Tam som minuly rok v januari trafil som prvy velky vysledok, ked som este nemal konkretne ciele, na monthly million (patciferna vyhra, viem ze toto vsetkych vzdy zaujima ). Potom prisla prestavka od pokru, lebo som este nevedel, kolko sa da a kolko ludia na pokri vyhravaju, proste moje ciele boli ovela nizsie, nez kolko som vtedy strelil.
Fast forward 2011... Takze v januari som zacal hravat microstakes na stars, kam som si hodil (nebol to moj prvy deposit) 10 euro, uz som mal predtym napozeranych vela videi napr. dustyho schmidta, atd.. a postupne isiel hore z 2nl na 10nl asi za mesiac, ked som mal 700usd roll, ktory som potom musel vybrat a v dosledku skusok (a velmi ubohych vysledkov v skole z minulych rokov) som musel na chvilu s pokrom seknut. Zaciatkom leta som si vsak zohnal roll a snazil sa prerazit cez 25nl a 50nl, ale zaskocilo ma, kedze som predtym isiel limitmi jak noz maslom, ze beatovat to neni az take easy, ze nestaci len klikat buttons (bez table selection a s piatimi regmi som povodne cakal 10bb/100 DDD)...
Taaaakze.. Aby som to upresnil, myslim si ze prvykrat ma zastihla aj variance (ani nie running under EV, ale hlavne strasne vela coolerov) aj poor play v niektorych spotoch. Tak som trochu pracoval a zmenil som trochu styl hry a teraz uz beatujem v rozmedzi 25k hands 25nl celkom v pohode, aj ked ma zaskocilo, ze adjustments ktore som spravil mi konpletne zmenili red line zo 45 stupnov hore na 45 stupnov dole.
Mojim cielom a cielom aj tohto blogu je viac sa konecne zapajat do diskusii o pokri celkovo, hlavne s hracmi ktori su bud na mojich limitoch a beatuju ich alebo o jeden dva vyssie. Do konca roka by som chcel byt reg na nl200(400 je zbozne zelanie, ale momentalne venujem hraniu a studiu v priemere 8 hodin denne, tak dufam ze sa to nejakym sposobom prejavi) a buduci rok utocit na SUPERNOVA ELITE.
Tiez budem byvat v ba a hladam zatial jedneho spolubyvajuceho na pokerflat, ale o tom asi zacnem novu diskusiu.
Tak zatial tolko. Gl @ the tables as they say.
P.S. Shout Skilllllllll gaaaaaaameeeeeeeeee!!! when u spike a 2 outter on the river.
Naposledy upravil theproksa dňa 14 Aug 2011 02:31, celkovo upravené 1 krát.
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Pokerflat
Caute,
takze, ako som uz spomenul v prvom blogu, chcem zalozit pokerflat.
Bolo by to od zaciatku tohto skolskeho roku (mozme aj cez leto stihnut nejake
"pokrove minisustredenie" na tyzden, otvoreny som vsetkemu, len treba dat vediet), teda priblizne od polky
septembra na dobu neurcitu (na zaklade dohody). Co som sa vas chcel spytat je, ze ci sa tu daju posielat
osobne spravy, v pripade vymeny t.c. a skypu (napr. skype zverejnit by mi nevadilo, ale telefonne cislo
asi hej).
Tak dik za vsetku pomoc, ktoru mi dufam poskytnete.
Zatial,
Miso
takze, ako som uz spomenul v prvom blogu, chcem zalozit pokerflat.
Bolo by to od zaciatku tohto skolskeho roku (mozme aj cez leto stihnut nejake
"pokrove minisustredenie" na tyzden, otvoreny som vsetkemu, len treba dat vediet), teda priblizne od polky
septembra na dobu neurcitu (na zaklade dohody). Co som sa vas chcel spytat je, ze ci sa tu daju posielat
osobne spravy, v pripade vymeny t.c. a skypu (napr. skype zverejnit by mi nevadilo, ale telefonne cislo
asi hej).
Tak dik za vsetku pomoc, ktoru mi dufam poskytnete.
Zatial,
Miso
Naposledy upravil theproksa dňa 14 Aug 2011 02:31, celkovo upravené 2 krát.
- theproksa
Re: HNED AJ DRUHY :D Ako to tu chodi? + Pokerflat
Spravy sa daju posielat, az ked budes mat 10 prispevkov tusim.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
V prvom rade vitaj , svoje prispevky v blogu pis vzdy do jednej temy aby si v tom nemal bordel ty ani ostatni, presunul som ti ten druhy prispevok k prvemu...
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
GODMODE session
Caute,
chcem postnut graf + ruky z poslednych session, ktore boli dost neuveritelne, lepsie povedane uz som to mal hotove, len mi nesli nahodit ani graf ani ruky, tak mi prosim vas poradte ako mam:
1) nahadzovat grafy, teda postup, uploadujem cez imageshack, ale nenahodilo ho
2) nahodit ruky a nejaky iny convertor ako deuces cracked
Dik,
Miso
chcem postnut graf + ruky z poslednych session, ktore boli dost neuveritelne, lepsie povedane uz som to mal hotove, len mi nesli nahodit ani graf ani ruky, tak mi prosim vas poradte ako mam:
Dik,
Miso
- theproksa
+ este som chcel zmenit nazov tohto blogu..??
- theproksa
Re: GODMODE session
theproksa napísal:prosim vas poradte ako mam:
3) + este som chcel zmenit nazov tohto blogu..??
ad.1 ) ako si to robil?
ad.2 ) http://www.handconverter.com/ funguje.
ad.3 ) edituj 1.prispevok
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Nazdar, mas nejaky presnejsi plan pre ten pokerflat? Mozno by som mal zaujem(hram nl100/nl200 mam 20r, poker hram kus cez 8mesiacov), mas nejaky skype?
- GodlikeMatus
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: GODMODE session
haman napísal:theproksa napísal:prosim vas poradte ako mam:
3) + este som chcel zmenit nazov tohto blogu..??
ad.1 ) ako si to robil?
ad.2 ) http://www.handconverter.com/ funguje.
ad.3 ) edituj 1.prispevok
spravil som si jpeg obrazok, nahodil na imageshack, isiel sem, hore stlacil "Img" a medzito som prilepil tu adresu z IS, ale nenahodilo ju...
- theproksa
Re: TheProksa beating Cash Games
ale obrazok mozes hodit rovno sem ako pises post nizsie mas pripojit prilohu a pridas rovno obrazok a mas to
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Počet príspevkov: 37 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.