SPORTINGBET HERNA !

Príspevky zo starej diskusie

ok

Odoslaťod vlade 13 Feb 2007 22:51

vsak vselijaky sme :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

To roy016

Odoslaťod Giro 13 Feb 2007 22:53

mě to trklo, až jsem to odpálil po několikáté a styděl jsem se za to, že jsem to tu zaplnil prázdnýma příspěvkama. V poho, děláte to dobře. Je to vaše know how a proč by to měl někdo cizí zneužívat ke komerčním účelům. :-)
Giro

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

To Vlade a další

Odoslaťod Giro 13 Feb 2007 23:14

Já jsem si kdysi dávno se suportem sportingbetu dopisoval, a řešil jiný problém. Nakonec jsem od hraní v této herně upustil. Před rokem a půl jsem vůbec nevěděl co to je TH, co to jsou multi turnaje a podobně. Tím že jsem měl v práci neomezené připojení k internetu a nainstalovanýho trefíka jsem začal přemýšlet jak sázet a nechodit do kamenných. Přes netovky jsem s velkou nedůvěrou a se strachem o mé vložené drobáky začal sázet a pak ještě s větší nedouvěrou začal hrát poker. Samozřejmě bez znalosti angličtiny, pravidel a podobně. První co jsem hrál, byly freerolly, to mě drželo velice dlouho, navíc jsem do hraní později zasvětil i manželku. Doma máme připojení přes jednu IP a u sportingbetu mají ochranu kvůli zneůžívání bonusů a podvodům při hraní, takže z jedné IP se může hlásit pouze jeden hráč. Když se doma na sportingbet zaregistrovala žena, tak mohla hrát jen ona na svůj účet. Pokud jsem chtěl hrát já, tak zase na její účet. Má to svoje opodstatnění, ale zároveň pár nevýhod. Uvedu příklady: chlap se tak kvalifikoval na živý turnaj, nebyl to můj případ, na účtu manželky. Určitě ho to stálo hodně úsilí, ale měl smůlu, turnaj mohla hrát jen manželka... :-( Nebo se stávalo, že uživatel čekal v "řadě" na přihlášení na server i několik minut, to ani neuvádím kolikrát jim to zamrzlo. Jsou tam další mouchy, takže můj názor je sportingbet nee. Dneska jsem zkoušel paradise - moc se mi líbil, no ale jestli to zabalí, tak to bude škoda.
Giro

minimalizovat

Odoslaťod PLay_FLy 14 Feb 2007 02:08

Tak uz som na to prisiel. Je potrebne po kazdom ukone minimalizovat Paradise hernu a vtedy v hre uz nehighlihtuje stale :)
PLay_FLy

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!