Haseeb ´DOG IS HEAD´ Qureshi priznal chip dumping! Skončí s

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Haseeb ´DOG IS HEAD´ Qureshi priznal chip dumping! Skončí s

Odoslaťod admin 12 Aug 2011 11:17

Diskusia k článku: Haseeb ´DOG IS HEAD´ Qureshi priznal chip dumping! Skončí s pokrom?

Aféra okolo José ´Portugeuse Poker Prodigy´ Maceda naberá na obrátkach. Nad celým prípadom viselo hneď niekoľko otáznikov. Jedna z najzávažnejších bola tá, ktorá sa pýtala prečo museli Cates a Qureshi financovať niektoré vysoké high stakes hry Maceda, keď údajne vyhral viac ako $1,800,000? Qureshi na ňu verejnosti už odpovedal.....

Qureshi sa pokúsil v exkluzívnom rozhovore pre BluffMagazine objasniť svoju zainteresovanosť v celom prípade. Podľa jeho slov je viac ako isté, že je v prípade zapletený oveľa viac ako Daniel ´jungleman12´ Cates.

"Priznávam, že vlastním účet ´samchauhan´ na Merge Network. Ako viete, previedli sme Josému $100,000. Nechceli sme to robiť cez bankový účet, ale priamo cez L**k poker. No tam nebolo možné previesť taký veľký obnos, a tak José vymyslel, že najrýchlejšie to pôjde cez chipdumping. Súhlasil som. Vedel som, že L**k poker nie je "trackovaný", čiže sa nič nemôže stať, čiže sme to zrealizovali.

Potom sme začali stakeovať, pričom José ešte neskôr povedal, že momentálne skúša Bluff Challenge. Táto súťaž bola otvorená pre všetkých a on bol sponzorovaný Lock Pokrom. Akonáhle mi to oznámil, naštval som sa a povedal mu, že to čo sme spravili je tým pádom nezmysel a podvod. A prišli nám na to...."

Qureshi ale povedal aj zaujímavú vec, ktorú pravdepodobne oľutuje a asi aj zmení, alebo zas bude hrať...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!