Deposit bonusy

Príspevky zo starej diskusie

Deposit bonusy

Odoslaťod chris_ambri 14 Feb 2007 09:14

Caute gamblery, rad by som sa poradil s vami o vkladovych bonusoch. Zatial som spravil ten bonus v paradise herni v ceskej verzii. Trvalo mi to cca 3 dni hrania pri relativne nizkych stake-och 0.1 az 0.25 BB. Preto by som bol rad keby ste mi poradili, kde by som mohol podobne zvladnutelny bonus dosiahnut. A ci mam moznost hrat o bonus aj na ne-ceskej verzii paradise-u, ale na tej oficialnej? Za rady dakujem vopred
chris_ambri

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Urcite

Odoslaťod 1zart1 14 Feb 2007 17:03

to zvladnes na P*R a chod do plnej sumy ak mas po ruke tolko penazi! Roy mal svatu pravdu, ze je to lahke. Da sa to aj na poker.com
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

to chris-ambri

Odoslaťod PLay_FLy 16 Feb 2007 19:17

Prosim ta ako ti to previedli na ucet do sportingbetu? Lebo ja mam nahrate nejake body a na 10$ to uz je urcite ze by mi mali pripisat ale stale mi len svieti pending bonus 50$ a nic mi nestrhli ci to az ked bdue zaplnych 50$ strhnu? Dik za info
PLay_FLy

to Play_FLy

Odoslaťod chris_ambri 20 Feb 2007 12:08

To je automaticky prevedene. Ten pending bonus tam je uz od zaciatku ako si si otvoril Real account. Odpocitavat sa zacne az v tej chvili ked vlozis peniaze.
chris_ambri

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!