x-bat CG fish

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: x-bat CG fish

Odoslaťod matiapag 16 Aug 2011 15:06

Mna len zaujalo, aky si happy z toho, ze ake to bude na PS uzasne fishy :D Dajme tomu, ze NL5 je tam hratelne, ale najst 4 hratelne stoly na NL10 v iny cas ako cez vikend vecer je fakt umenie :D Ofc, da sa tam hrat proti miestnym 24 tablujucim nitkam, ale je to podobne, ako na Titane. Stol s VPIP nad 25% je total gold, standardne nad 20% vacsina. V porovnani s mensimi sietami, kde na NL20 mam bezne cez tyzden poobede 2-3 stoly s AVG VPIP 30%+ a v dobre hodiny (cez vikend v noci) 2 a viac stolov s VPIP 35-40%+ je to strasna bieda :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod x-bat 16 Aug 2011 17:01

Nestras :D Do jine herny se mi nechce hlavne proto, ze nechci prijit o vstupni bonusy v radech stovek $ - ty bych na mikrolimitu fakt neprotocil, coz by byla skoda. Plus na Titanu i PS mam "nekonecne" bonusy. Musim se holt tomu prizpusobit a naucit se poradne hrat. Nelze se vymlouvat.
btw. vcera vecer na PS jsem nemel s "fishy" stolama problem :) A vyssi limit je zatim v nedohlednu 8-) Nejhorsi je to, ze mam z toho vseho pocit, ze jsem zazdil pul roku na SNG :( Az ted vidim, o co vsechno jsem herne prichazel - SNG je s minimem akci a o vsem rozhoduje push/fold.
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 16 Aug 2011 17:43

Som rad, ze vnimas CG pozitivnejsie, ako SnG :) Anyway, vravim, NL5 sa to tam vacsinou dalo, mozno tak okolo obeda cez tyzden bol problem chvilu so stolami kvoli waiting listom, ale inac pohoda. Vyssie to je uz horsie, ale NL5 som si tiez odkrutil na starsoch ;)

No co sa tych bonusov tyka, tak to je ina kapitola. Len z hlavy ti prasknem 2-3 ine herne s 30%+ rakebackom, vstupnym bonusom a polom o 1/2 lahsim, ako na PS. Zasa statistiky neklamu - PS je jednoznacne najtazsia herna a konkurenciu mala iba vo FTP. Na druhej strane, FDB maju naozaj perfektny a vyclearujes ho urcite bez problemov, len ked si prepocitas potom tie VIP Stellar Rewards na % z rake-u, tak ani nahodou nedosiahnes 30%. Navyse je prepoklad, ze v inej sieti (cereus, boss media) budes mat kvoli vacsim fishkam ovela vyssiu winrate + tam bude ten staly rakeback, ktory nebude trvat iba par mesiacov, ako ten FDB. Ale ofc ked si zacal celarovat bonus na stars, tak pokracuj, fakt sa to tam oplati a neviem, ci ten samotny FDB+VIP nie je este vyhodnejsi, ako 30% rakeback.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod x-bat 16 Aug 2011 18:48

Plany do budoucna jsou jasne - ted se hlavne neco naucit, takze chci zustat u herny, kde uz mam ucet. Az se posunu vyse (idealne NL20, ale asi budu muset premyslet uz o NL10), tak zacit resit jine herny - clearovani vstupnich bonusu, rakeback. No, a dal se uvidi - PS zacina byt zajimavy az od statusu Supernova a Elite - coz je hooodne vzdalena budoucnost :)
SNG - kdyz clovek nevytaci flipy, tak se mu to proste zhnusi a zacne premyslet nad smyslem. Jasne, poker clovek zacal hrat proto, ze se v nem toci neskutecne penize a rad by kousek urval pro sebe - ale taky se u toho musi aspon trochu pobavit. U SNG jsem se prestal bavit, 90% akce je spravny push/fold a obhajovani "matematika nelze".

No nic, zpet ke CG.

Nasel jsem ruku, u ktere jsem absolutne nepochopil, co jsem chtel delat :) Tudiz naprosto ztracen - popisu muj pohled, jak se mela zahrat (proc jsem to zahral tak, jak vidite, netusim).
$0.02/$0.04 No Limit Holdem
5 Players

Stacks:
UTG $5.01 25/20/3bet 13.3/agg 6... pouze 58 ruk, takze irelevantni, UTG betoval 20% (tj. jednou z peti, co mam stats)
HERO (CO) $5
BTN $5.27
SB $1.46
BB $2.36

Pre-Flop: ($0.06, 5 players) Hero is CO with Q :spade: Q:diamond:
UTG raises to $0.16, HERO calls $0.16, 3 folds
dle me je call dobry - izolovat neni co, pokud nekdo dalsi squeezne, jsem ochoten to protocit na all-in

Flop: 3 :spade: 7 :club: 9 :spade: ($0.38, 2 players)
UTG bets $0.28, HERO calls $0.28
svuj call nechapu, tady mel jit jasne value raise na cca. 0,8 - set mit nebude, spise nejakou draw

Turn: A :club: ($0.94, 2 players)
UTG checks, HERO checks
tady jsem mel opet vsadit, check vidim jako vystraseni z A (pozn. nebo je realny slowplay dvou paru ala A9/A7???)

River: J :heart: ($0.94, 2 players)
UTG bets $0.70, HERO folds
??? dorazila jedina draw (T8, s tim ale UTG urcite neotviral) a ja skladam... tady to vidim na missnutou flush draw a cisty bluff... no comment a presne takto utika value
x-bat

Odoslaťod tucniak 16 Aug 2011 22:05

kludne by som 3betoval pre hoci je utg, vyzera pomerne loose (napriek malej sample), na tychto limitoch ti casto aj callne oop dominovane ruky, ak by 4betoval happy sa stackujem.

As played flop zavisi na jeho tendenciach(ktore asi nemas velmi sancu poznat), raisovat tam for value moze aj nemusi byt good (mierne overrepujes svoju ruku), nakolko rozumny super sa ti tam stackne snad s lepsimi OVP/setmi+ nejakymi combami proti comu si nestojis nejak zrovna ppc a casto vyfoldujes jeho ruky z ktorych by si mohol mat tak 2 streety value.
Ale ako ak mas pocit ze sa tam stackne s JJ/TT, TP a nejakymi combami tak si mozno aj good-kukni poker stove.
Zrejme by som ale QQ mal radsej vo svojej Flatting range.

Turn je super barreling karta pre jeho range a on nebetuje co je mierne divne, moze to byt nejake ustrachane TT-KK alebo take cosi kludne, pripadne nejake weaker suited A ktore chce x-callovat---> v kazdom pripade som si nie isty ci 'by si tam mal betovat', otazka je z coho chces value. Ale ako daky par, par+ draw, gs alebo co to tam je moze kludne taky hrac x=callnut takze bet by mohol byt fit a aspon definujes lepsie jeho range + river ti casto cekne imo.

Jeho line neviem ci by som si bol isty ci je 'pure bluff', u mna to skor vyzera na nieco z coho on chce 2 streets of value (linia b/x/b, s draw by mal skor barelovat. Takisto zo sizingu mam skor pocit ze tam ma nieco semi-marginal a betuje thin for value.
Ako da sa to brat aj tak ze cekujes turn behind s planom bluffcatchovat river ale nato ti treba asi trosku poznat supera.. :)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
matiapag, x-bat
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 16 Aug 2011 22:46

tucniak ti to velmi pekne vysvetlil imo, ale na zaklade malej vzorky/daneho limitu a tych par statov, co mame, by som sa nebranil ani uplne priamociarej value akcii - 3bet PF, raise flop, takyto turn skor check ako bet a river (tiez zavisi od karty) call rozumny sizing od neho, alebo bet for thin value (mainly z nizsich PP), ked checkne.

V tvojom uvazovani sa mi nezda to, ze vylucujes sety z jeho range. Jediny pre teba hovoriaci fakt je to, ze set je unlikely vzhladom na jeho range na UTG (o to viac, ak by sa jednalo o LAG-a), ale neznamena to, ze vo svojej cbetovacej range na tomto boarde tie sety nema, prave naopak, mal by ich tu cbetovat 120% casu :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod x-bat 17 Aug 2011 07:21

Dik za super vysvetleni - mel jsem resit hlavne 3bet preflop, pak by se dalo vycist vice. Kazdopadne je to jedna ze starsich ruk (nez jsem se poradne u CG rozkoukal), ted uz chodim s podobnou rukou automaticky 3bet - vyjimkou je pouze EP/MID bet od nejakeho super nita. Chvili mi trvalo, nez jsem zakomponoval 3bet radne do hry :)
x-bat

Odoslaťod x-bat 18 Aug 2011 19:20

Dva dny pauza a nasleduje brutal session -4BI za 100 ruk... set vs. over, KK vs JJ, KJ vs 99 (K flop, 9 river)... :ROFL: :ROFL:
Tableselectuju stul s velrybama a ani si nestihnu zahrat a jsem paradne potahany.
x-bat

Odoslaťod x-bat 18 Aug 2011 21:24

No, tak potrebuji nejake to skoleni :) Hraji ABC a neni sance s tim neco ukopat - vsechny prohrane velke poty byly prohrane monstery, kde jsem prakticky betoval 'for value', druha strana nechtela zahodit a chytnul 2 outer.

Viditelne problemy:
1. moc cumim na karty a hraju TAG - 17/13... neumim se prizpusobit a potreboval bych svoje karty nevidet
2. obcas nejsem schopny zahodit 'nuts' a musim si fakt dokazat, ze souper mel to, co jsem tusil - toto je spolu se suckouty duvod dosavadniho minusu
3. nejsem schopny udelat a vyhrat big pot - i kdyz na flopu premyslim, je mi jasna range a typ soupere, proste nedostavam zaplaceno
4. EV a realna krivka u Titanu rozdil 13$ (byl bych v plusu) :)
5. red line ide do haje, ale tu minimalne do NL25 nema smysl resit

Aktualni vysledky jsou spise k placi :(
Titan - 4200 ruk, -7,87$, tj. -1,6BI
PS - 312 ruk, - 14,77$, tj. -2,9BI

Moje stats:
VPIP 17,5
PFR 12,3
3bet 1,9
agg 3,02
agg freq. 30,5
call 3bet 18,2 (vetsina pary, na ktere jsem mel odds)
WTSD 24
x-bat

Odoslaťod Chlpo1989 18 Aug 2011 21:32

Ten 3bet je zalostne maly. To sa da kludne drzat na 5% a este stale budes v podstate hrat tight. To vobec nedefendujes z blindov, ne3betujes CO openy na BTN a pod.?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!