Pravidla / Live Poker
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Pravidla / Live Poker
Zdravim....Chcel by som sa spytat na jednu vec...Pri SD na riveri,ked hrac ukaze iba jednu kartu,tak sa to hodnoti ako fold....je to niekde presnejsie vysvetlene?....ked karty drzi v ruke a najprv polozi na stol jednu a za nou po trebars 5 sekundach dalsiu,tak je to ok?...alebo,ked spravi nieco podobne,ale karty su polozene na stole.
budem vdacny za odpoved
budem vdacny za odpoved
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Re: Pravidla / Live Poker
Nie je tam stanovený nejaký presný časový limit, že dokedy by mal otočiť druhú kartu, ale je v záujme hráča, aby to urobil čo najskôr, pretože floor môže povedať, že proste nie a hotovo. Každopádne, všetkým problémom sa dá ľahko predísť, ak hráč ukáže obe naraz alebo pred otočením verbálne ohlási svoju komnináciu.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Každopádne, všetkým problémom sa dá ľahko predísť, ak hráč ukáže obe naraz alebo pred otočením verbálne ohlási svoju komnináciu.
Komninaciu???
edit: Aha, az teraz som pochopil, ze to malo byt kombinaciu. uz mi to nemysli takto neskoro.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
TomMolivan napísal: alebo pred otočením verbálne ohlási svoju kombináciu.
nieco sa zmeni,ked to ohlasi pred otocenim?....potom ich moze ukazat po jednej bez postihnutia alebo ako?
-
Mlachi napísal:TomMolivan napísal: alebo pred otočením verbálne ohlási svoju kombináciu.
nieco sa zmeni,ked to ohlasi pred otocenim?....potom ich moze ukazat po jednej bez postihnutia alebo ako?
verbalni oznameni nic neresi ... karty musis otocit obe, pokud chces vyhrat - casovy limit neni, ale z vlastni zkusenosti doporucuji zapomenout na otaceni "po jedne" ale otocit obe (muzes jednu a HNED druhou), pokud jsu presvedceny, ze mam vyherni kombinaci ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Ako to verbálne ohlásenie samo o sebe nestačí, ale určite je lepšie povedať "dva páry" (dávaš tým najavo, že niečo máš a "máš záujem o pot") a potom po jednej otočiť karty, ako tam len tak nehybne sedieť a hodiť jednu otočenú kartu doprostred stola.
Ja toto robím často v limpovaných potoch bez akcie, keď mám nejaký bottom pair, ktorý má relatívnu šancu, že zoberie pot - bezohľadu na to, v akom poradí má ísť showdown proste poviem "štvorka", čím ten showdown urýchlym (hráč s lepším otočí hneď lepšiu, hráči x-high hneď mucknú), a ja potom, niekedy naraz, niekedy po jednej, otočím ten svoj víťazný crap.
Celkovo, keby každú situáciu (hlavne pri raisoch) ľudia riadne a zreteľne slovne hlásili, bolo by pri stoloch o toľko menej sporov a volaných floorov...
Ja toto robím často v limpovaných potoch bez akcie, keď mám nejaký bottom pair, ktorý má relatívnu šancu, že zoberie pot - bezohľadu na to, v akom poradí má ísť showdown proste poviem "štvorka", čím ten showdown urýchlym (hráč s lepším otočí hneď lepšiu, hráči x-high hneď mucknú), a ja potom, niekedy naraz, niekedy po jednej, otočím ten svoj víťazný crap.
Celkovo, keby každú situáciu (hlavne pri raisoch) ľudia riadne a zreteľne slovne hlásili, bolo by pri stoloch o toľko menej sporov a volaných floorov...
-
ferkan napísal:retardom ktori otacaju iba jednu kartu by som hned muckol karty
pripajam sa k tomuto nazoru... neviem co to je za modu a za nechutnost, ked sa hraci hanbia za vitaznu ruku.... otocim to, nezdrzujem a ideme dalej...
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ferkan napísal:retardom ktori otacaju iba jednu kartu by som hned muckol karty
napodobne....akurat som zacal hravat aj trosku live a dost casto to ludia robia...a preto sa zaujimam,ze kedy im to mozem dat foldnut...
-
Pokiaľ začneš každú druhú chvíľu volať floora, tak sa to imo naučia.
-
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.