from zero to hero (6max CG only)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: from zero to hero (6max CG only)

Odoslaťod lolofon 18 Aug 2011 05:57

16160303 napísal::vitaj:

nl2pro napísal:nejak som sa zlakol na turne, rad by som vedel ci je profitabilny 2 barel, alebo x/r shove...
jeho staty boli 16/13/27, 3b 2.6, Fto3b 50, a FtoCbet 20 (ale kedze ma tight staty, tak si myslim ze mohol mat KT, KJ KQ...)

na flope reprezentuješ K!turn prichádza dobra karta na 2 barel..mohol ta na flope dorovnať s Q,J A,T A,J J,J pri FtoCb 20 je dosť pravdepodobné že ta dorovnal s 2.párom alebo zo SD...ja by som tu dal na 99,99% 2 barel alebo ch/r.. určite nie ch/f !

:gl:

Co je akoze dobre na tej turnkarte? Nie je prenho vobec scary, akurat znizuje mnozstvo nut kombinacii, ktore mozes repovat. Pokial nemame nejaku history a nemame dovod si mysliet, ze nie je straightforward alebo ze vela floatuje, tak urcite ch/foldujem. A pochybujem, ze na tie staty foldto3b resp. foldtocbet mame dostatocnu vzorku, preto by som niekedy aj len coldcalloval preflop, podla vlastneho imageu.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod matiapag 18 Aug 2011 09:46

lolofon napísal:...

+1

Ty chalan, co mas nick z ciselok (budem ta volat Igor, dobre? :D), pocuj. Ta turn karta, jak sa vravi, nemeni na tom boarde nic. To znamena, ze ked chceme doublebarrelovat light, tak si musime byt vedomi, ze az na nejake jeho pripadne floaty (16/13 - nit - asi nebude velmi floatovat) toho vela nevyfoldujeme (=nic), a teda tam druhy barrel nebude velmi dobry. To, co vravis ty, je sice pekne - ano, ked sa on rozhodol callovat flop s marginalnou rukou, tak mozno callne aj turn ale WTF? Vsak to predsa nechceme, nie? :D Ked si myslime, ze tu nebude foldovat, tak preco by sme mali c/r alebo 2barrelovat s takymto takmer bluffom? Ak by si sa chcel odvolat na nejaky image/balance kind of stuff, tak dopredu si premysli, ci by si tu cbetoval KQ/KJ proti niekomu, kto hra 16/13 :) Aj ked mozno z toho bude 19/18, stale to bude nejaky TAG a bez historie nemozme predpokladat ziadne adjusty.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod v0zik 18 Aug 2011 14:32

mas nejake skusenosti s online pokrom ? nejake skusenosti s multitablovanim ? celkom ma zaujal tvoj blog, nejak si sa na to "vrhol" :gl:
v0zik

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 16160303 18 Aug 2011 15:19

matiapag napísal:
lolofon napísal:.

ok, mate pravdu... :good:
ja som iba napísal svoj názor... ako by som to zahral ja!
ďalej to už neriešim!(nepotrebujem byť zdrban* za každý príspevok :D )

16160303

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 31 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 18 Aug 2011 16:20

A preco nie? nikto ti tu nic skarede nepovie a ked ta niekto opravi, popripade uplne vyvrati tvoju myslienku, tak to nie je nic, coho by si sa chcel vyvarovat, prave naopak, takato interakcia s ostatnymi hracmi ti da viac ako nejake video ci clanok ;) ale mam pocit, ze nie prvykrat ti to tu pisem...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod nl2pro 18 Aug 2011 17:34

druhy den
Prílohy
graf.JPG
graf.JPG (168.97 ) Zobrazená 3086 krát
nl2pro

Založený: Aug 2011

Odoslaťod haman 18 Aug 2011 18:11

nl2pro napísal:druhy den

odmaz to prazdne biele miesto z obrazku a bude to lepsie vidiet.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Stanley VII 18 Aug 2011 18:56

Pozeral som ten prvý graf a začal si naozaj zhurta :) Držím palce, nech sa ti tak darí aj naďalej, dať za jeden deň 8k rúk je teda pekný výkon. Som zvedavý aj graf z druhého dňa, ale ako napísal haman, zatiaľ je to vidieť dosť slabo, tak si počkám na upravený obrázok, dúfam, že bude čoskoro :)

Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Chlpo1989 18 Aug 2011 19:28

Ja som ti ten obrazok upravil. Prekopiruj si ho do svojho prispevku a ja si tento zmazem ;)
Prílohy
graf.JPG
graf.JPG (125.48 ) Zobrazená 3023 krát
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod nl2pro 19 Aug 2011 04:49

prave som odohral "diabolsky" dlhu session... vysledok aj prevedenie sice stoji za ....
po mojej dnesnej prvej session som skusal ist na nl25, chvilu to vyzeralo celkom dobre, len potom prislo pocas 10 minut zopar setupov (AA,KK vs set, set vs set...) pokracoval som v hrani a povedal som si ze to dobehnem... a uplynulo 11 hodin... a ..... z toho... nemam chut momentalne chut komentovat ziadne ruky, videl som snad vsetky mozne situacie a typy pojebov..
plus do toho nesustredenie a unava kde mi najhorsim spobom klesalo nonshowdown winnings... cely cas som si hovoril ze to musim ukoncit, ale chcel som to silou mocou dobehnut (co je najhorsie riesenie) a par krat sa mi to skoro podarilo, len nasledne som to oddonkoval alebo zas prisli nadherne setupy...

rozhodne si budem davat nabuduce nejake prestavky... 2-3hod, hod prestavka, 2-3 hod hrania... plus daka analyza...

jediny plus dnesneho dna je ze som clearol nejake tie bonusy... a snad som si vycerpal smolu aspon na tyzden dopredu...

stats.JPG
stats.JPG (20.03 ) Zobrazená 2896 krát

graf-showdown-nonshowdown.JPG
otras
graf-showdown-nonshowdown.JPG (109.12 ) Zobrazená 2978 krát

graf-allinev.JPG
rollercoaster...
graf-allinev.JPG (100.74 ) Zobrazená 2927 krát
nl2pro

Založený: Aug 2011

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!