x-bat CG fish
Re: x-bat CG fish
Sitngo busto, cashgame getto.
Srry ale posty co tu pises teraz su presne rovnake ako tie co si pisal, ked si hral sng. Mozno by nebolo odveci venovat sa jednej variante, poriadne sa to naucit hrat a potom pisat "blog". Lebo je to stale o tom istom, ako im to stale chodi a ty stale prehravas na 3 outy...
Srry ale posty co tu pises teraz su presne rovnake ako tie co si pisal, ked si hral sng. Mozno by nebolo odveci venovat sa jednej variante, poriadne sa to naucit hrat a potom pisat "blog". Lebo je to stale o tom istom, ako im to stale chodi a ty stale prehravas na 3 outy...
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
No v prvom rade mas odohranu zalostne malu vzorku, na zaklade ktorej robit nejake unahlene zavery je hlupost. Na druhej strane, ak mas ty nejaky zly pocit z toho, co hras, tak to je ina vec a chcelo by to imo trosku viac postudovat pred tym, ako sadnes za stoly.
Chlpo ma pravdu, ten 3bet je tam ozaj maly. Ludia na uNL zvyknu casto obhajovat low 3bet tym, ze vsak tam nie je fold equity a neviem este co vsetko. V skutocnosti ide iba o to, ze sa ludia boja investovat peniaze do potu PF s nejakym airom, ked si myslia, ze postflop to nebudu schopni zahrat profitabilne. Treba si ale uvedomit, co my tymi light 3betmi chceme dosiahnut, pekne to vysvetlil JK v mojom blogu, mozes kuknut Tiez 17/13 je dost tight, hlavne PFR 13% je velmi malo, tolko mam ja z UTG a to je 22+, AJ+, KJ+ a zriedkavo to rozsirujem podla rozlozenia a typu hracov pri stole.
Ak budes mat chut a cas, tak mozme dat niekedy nejaku sweatku a preberieme nejake veci ohladne 3betovania a viac loose hry. Obv nie som ziaden expert, ale co budem vediet, to poradim v ramci mojich schopnosti a znalosti
Chlpo ma pravdu, ten 3bet je tam ozaj maly. Ludia na uNL zvyknu casto obhajovat low 3bet tym, ze vsak tam nie je fold equity a neviem este co vsetko. V skutocnosti ide iba o to, ze sa ludia boja investovat peniaze do potu PF s nejakym airom, ked si myslia, ze postflop to nebudu schopni zahrat profitabilne. Treba si ale uvedomit, co my tymi light 3betmi chceme dosiahnut, pekne to vysvetlil JK v mojom blogu, mozes kuknut Tiez 17/13 je dost tight, hlavne PFR 13% je velmi malo, tolko mam ja z UTG a to je 22+, AJ+, KJ+ a zriedkavo to rozsirujem podla rozlozenia a typu hracov pri stole.
Ak budes mat chut a cas, tak mozme dat niekedy nejaku sweatku a preberieme nejake veci ohladne 3betovania a viac loose hry. Obv nie som ziaden expert, ale co budem vediet, to poradim v ramci mojich schopnosti a znalosti
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
ale aka fold equity, tam sa da nahanat 3bet wide for value a casto 3betovat IP (kludne UTg/mp/co openy) velmi velmi wide for value, oop trosku viac tight ale wpomaly any broadway good, hit and bet bet bet.smile.oh no, 2 outer again...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ako moze niekto hravat NL2, NL4, NL5, NL10 ???
Neni to strata casu?
Neni to strata casu?
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
A_Rimmer napísal: Mozno by nebolo odveci venovat sa jednej variante, poriadne sa to naucit hrat a potom pisat "blog"
Nekdo pise blog proto, aby se to hrat naucil, nekdo proto, ze chce davat ostatnim... A nevim, kde beres "busto" - v SNG me protocila variance, diky ktere jsem toho nechal (kupodivu jsem stale zustal v plusu). CG hrat neumim a chci se to ucit
matiapag napísal:Tiez 17/13 je dost tight, hlavne PFR 13% je velmi malo, tolko mam ja z UTG a to je 22+, AJ+, KJ+
Vim, ze je to malo, proto jsem to tady napsal - ale na to, abych otviral s uplnym airem nemam "gule". Jak jsem napsal - az moc cumim na karty, ale pracuju na tom. 4,5tis. ruk je nic vzorka, vcera jsem vecer dal jeste session na Titanu a tam uz to bylo jine a urcite jsem na hre videl posun (22/18/3bet 6). Uvidime, jak to bude vypadat v 15tis. a dale. Diky za nabidku sweat, jsi uz druhy Urcite nekdy vyuziju...
btw. fakt me fascinuji lide, kteri se asi s umenim hrani pokeru narodili ci co proste holt jsem v tomto pomalejsi a bude mi to chvili trvat (a mozna se to taky nenaucim nikdy)...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
ramzey napísal:Ako moze niekto hravat NL2, NL4, NL5, NL10 ???
Neni to strata casu?
Pokial sa ucis hrat poker a nemas finacncie tak ti nic ine nezostava. Pre mna to napr. strata acsu nebola, pretoze tam clovek pochopi zakladne principy hry a pod. Samozrejme o peniazoch sa neda hovorit, aj ked uz na NL10 pri slusnom objeme student vyzije
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Tak tak... penize mam, ale neumim hrat poker. Proto jsem na NL5. Ty prohrane drobne me netrapi a nikdy netrapili, trapi me neschopnost vyhrat vetsi pot Az budu moci rict, ze NL5 zvladam bez problemu, tak nepotrebuji budovat roll, ale poslu na hernu vice penez a pujdu vyse.
btw. at uz jsem se tady choval kdovijak divne, tak me vzdy vytacelo akorat to, ze jsem prohral X v rade, ve kterych jsem byl pf/f popredu moje hra penezma urcite ovlivnena neni...
btw. at uz jsem se tady choval kdovijak divne, tak me vzdy vytacelo akorat to, ze jsem prohral X v rade, ve kterych jsem byl pf/f popredu moje hra penezma urcite ovlivnena neni...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
tucniak napísal:ale aka fold equity, tam sa da nahanat 3bet wide for value a casto 3betovat IP (kludne UTg/mp/co openy) velmi velmi wide for value, oop trosku viac tight ale wpomaly any broadway good, hit and bet bet bet.smile.oh no, 2 outer again...
jop, to je to ten sposob, akym sa da 3betovat 5% ruk, pricom aj tak vacsina z nich je for value Robim to tak v podstate ja, 3betujem light pomerne malo, ale 3bet si drzim okolo 5,5%
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
protocila variance..wooooooow
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.